REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Strigăt de mamă: o constănțeancă cere ajutor pentru fiica bolnavă grav

Strigăt de mamă: o constănțeancă cere ajutor pentru fiica bolnavă grav

Replica API 19 martie 2020 | 00:00 895

O constănțeancă face un apel umanitar către populație! Floria Karinna, fiica acesteia, are nevoie de ajutorul cetățenilor pentru a putea face o nouă operație pentru tumora pe care o are la o vârstă atât de fragedă, aceasta fiind una canceroasă.

Constănțeancă a postat pe pagina sa de socializare, un mesaj în care face apel la cei ce doresc să doneze, orice sumă de bani, pentru fiica sa, Karinna. Copila a mai suferit o intervenție.

„Bună ziua, oameni cu suflet bun! Numele meu este Floria Karinna și am numai 9 luni. Totul a început cu "banali" ganglioni limfatici la gât, care ar fi trebuit să treacă. Din păcate, nu a fost și norocul meu. Din luna noiembrie 2019, timp de o lună ne-am luptat cu ei, tratament, analize, eco, aveam numai 5 luni. Părinții mei, vizibil îngrijorați după o lună au decis să mergem mai departe, pentru mai multe investigații. Din nou, din păcate au aflat că este vorba de o tumoră, deci trebuie să mă operez. Operația a fost un succes! Ne-am rugat cu toții, ca singurul greu pe care eu să îl depășesc, o mânuță de om de 6 luni, sa fie operația. Din nou, ne-am lovit de un zid, iar la un interval de 3 săptămâni, rezultatul biopsiei schimbă situația radical, trebuie să urmez tratament oncologic, tumora mea fiind una canceroasă. Din păcate, această boală nu te întreabă dacă ești pregătit, câți ani ai, și nici nu dă semne că ar fi prezenta în corpul meu mic. Imediat, am fost internată pe secția de oncologie pediatrică. De aici începe perioada mai grea. Urmez prima ședință de tratament, a început și perioada în care nu mai mâncăm, analize proaste. Bunul Dumnezeu, a fost lângă mine, m-a ajutat, au început și alte investigații și în sfârșit vesti bune pentru mine. Rmn, testul de genetică și prelevarea din măduva spinării ne-au adus rezultate favorabile. Din fericire boala nu s-a extins decât în zona gatului, la ceilalți ganglioni de lângă operație. După 2 ședințe de chimioterapie, analizele au scăzut drastic. Doctorii au decis ca tratamentul sa fie schimbat. Un tratament mai lung de aceasta data. Terminând și a 3 a cura de tratament, am mers acasă. La o săptămână au început însă semne de rău. Temperatura foarte mare, plus o infecție în corp. Părinții mei s-au speriat, asa ca au decis sa ceara și a doua părere medicala, medicilor din Turcia. Răspunsul a fost unul foarte repede și prompt. Costurile însă, depășesc cu mult puterea financiara a părinților mei, de aceea apelez la voi, oameni cu suflet bun, care vor sa ma ajute sa scap mai repede de chinurile prin care trec de 4 luni.

Vreau sa fiu un copil normal, să mă bucur de copilărie, să mă pot juca cu surioara mea mai mare cu 2 ani, și să nu mai fie nevoie să stăm despărțite una de cealaltă. Suntem așteptați în Turcia în data de 20, de urgență” este mesajul postat pe pagina de facebook.

Doritorii pot dona pe pagina de Facebook: Karinna are nevoie de noi

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272