REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.8° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Strigătul de disperare al amărâților din Culmea l-a sensibilizat pe Mohammad Murad. Video

Strigătul de disperare al amărâților din Culmea l-a sensibilizat pe Mohammad Murad. Video

Mirela PASCAL 23 aprilie 2024 | 00:00 3065

70 de suflete trăiesc într-un bloc din localitatea Culmea ca-n Evul Mediu. Fără apă, fără energie electrică... abia își duc traiul de zi cu zi. În ciuda situației, oamenii de aici muncesc și au grijă ca ai lor copii, bătuți de soartă, să primească dreptul la educație. Situația celor 70 de persoane a ajuns și-n atenția lui Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța, care vrea să le întindă o mână de ajutor. Și, pentru a nu părea un gest de campanie, Murad a lansat o provocare contracandidaților: să pună mână de la mână și să-i ajute pe nevoiași. Oare vor accepta adversarii săi politici provocarea?!

Strigatul de disperare al amaratilor din Culmea l-a sensibilizat pe Mohammad Murad. VideoMurad, întâlnire cu oamenii din Culmea

În secolul 21, încă există români care trăiesc ca-n Evul Mediu. Nu au curent electric, căldură, apă... dar sunt oameni muncitori, care visează la o viață mai bună. Din păcate, nimeni nu le-a dat măcar o speranță... până acum. Candidatul AUR la Consiliul Județean, Mohammad Murad, le întinde o mână de ajutor. Și nu vrea să facă asta de ochii electoratului, nu vrea voturi, își dorește doar o viață mai bună pentru acești oameni bătuți de soartă.

Este un loc în Culmea, care m-a șocat... e un cămin, sunt aproape 70 de persoane care locuiesc în acel cămin, fără apă, fără canalizare, fără căldură. Mi se pare foarte trist, dar ce m-a șocat este faptul că acei copii erau foarte educați, vorbeau foarte frumos, chiar m-au recunoscut mulți dintre ei de la televizor și am simțit că acolo este lumea mea. I-am întrebat «munciți?» și toți erau angajați. Când am plecat de acolo, mi-am zis, «Doamne, dacă fac ceva acum, aici, o să se considere că fac pentru campanie» și mi-a trecut în cap o idee foarte interesantă. Mi-aș dori să trimit un mesaj către toți candidații la Consiliul Județean, respectiv domnului Florin Mitroi, domnului Lupu, Palaz, știu că nu stau rău cu banii și vreau să îi provoc, dacă sunt de acord, să arătăm că vrem să facem bine în Constanța, că mai puțin ne interesează latura politică. Îi invit pe toți să vină alături de mine sau mă duc eu alături de ei, să punem fiecare bani pentru a reface acest cămin și să salvăm 70 de persoane care au nevoie de ajutor”, a transmis Mohammad Murad.

Strigatul de disperare al amaratilor din Culmea l-a sensibilizat pe Mohammad Murad. Video

Murad: Dacă o să refuze, o să-mi asum acest proiect personal

Fiecare dintre candidații la Consiliul Județean ar trebui să contribuie cu 20.000 de euro, spune Murad, fiind nevoie de o sumă totală de 4000.000 lei. „Am făcut o evaluare rapid, să știți că sunt și constructor printre altele. Toată investiția ar costa undeva la 400.000 de lei, deci nu este o sumă foarte mare. Suntem patru, hai să punem banii, ca să nu vorbim de voturi. Nu țin neapărat să iau vreun vot, chiar cedez și voturile mele altora care are mai mult nevoie de ele, dar important este să faci ceva, să ne unim toate forțele noastre pentru acei oameni care au nevoie. Să nu fie mesajul nostru doar declarativ, să fie un mesaj din suflet. Eu sunt gata pregătit ca să ne întâlnim acolo, să batem palma, să arătăm tuturor constănțenilor că ne unim pentru binele lor. Și dacă domnul George Scupra, care nu este un băiat rău, vrea să vină și el alături de noi este binevenit. Hai să arătăm oamenilor din Constanța că putem să lucrăm cot la cot așa cum au făcut clujenii cum fac multe alte județe din România pentru binele orașului  sau județului.

Și, dacă ai săi contracandidați refuză provocarea? „Dacă o să refuze, o să-mi asum acest proiect personal și chiar vă cer ajutor, să transmitem mai departe acest apel“, a mai precizat Murad.

Video 1:

Video 2:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468