REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Stroe: Făgădău va fi candidatul PSD la Primăria Constanța, iar Țuțuianu - la Consiliul Județean

Stroe: Făgădău va fi candidatul PSD la Primăria Constanța, iar Țuțuianu - la Consiliul Județean

Replica API 31 august 2019 | 01:33 350

Felix Stroe

PSD Constanța s-a reunit vineri, 30 august, pentru a-și desemna Biroul Județean. Liderii partidului au ținut alocuțiuni, primul fiind președintele organizației județene, Felix Stroe. Acesta a prezentat și o dare de seamă, el fiind unic candidat pentru funcția de președinte la aceste alegeri.

În luarea de cuvânt, Stroe s-a referit la Viorica Dăncilă, despre care a spus că are încredere că va fi viitorul președinte al țării. De asemenea, Stroe a reafirmat că primarul Decebal Făgădău va fi candidatul PSD la Primăria Constanța și în 2020, în timp ce Horia Țuțuianu - candidatul la Consiliul Județean. Stroe a mai adăugat că primarii PSD în funcție din județ vor fi și candidații din 2020 pentru primării.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce fagadau??? ce a facut??? zau??
1
1
Haha,deja a-ti pierdut alegerile,dupa ce ca sunteti prosti, mai si semnalizati.
2
1
De Tutuianu nu am auzit nimic de rau, ba chiar am avut o problema si am reusit sa intru in audienta si a fost deschis, pot sa zic ca am primit ajutor. Dar despre primarul Fagadau, sper ca asta sa fie sfarsitul carierei lui in administratie. Un 0 barat, a distrus orasul. Macar Mazare isi vedea de prostiile lui, care alegorice si alte cele. Dar asta imi afecteaza calitatea vietii ca locuitor al orasului. Amenzi peste amenzi de la locala, locuri de parcare 0, stalpisori peste tot, si o singura data am avut si eu nevoie de la primarie de o hartie si a durat 6 luni.
3
1
Bravo.Niciunul nu va castiga!
3
0
in acest oras infect al prostilor , unde mascariciul dereglat psihic a fost ales de patru ori... iar sluga sa proasta cu fatza si freza de tractorist din Beidaud i-a urmat la tron , totul este posibil... asa ca...!?!
9
0
O sa iasa romanii la vot sa il dea jos pe borfasul care a continuat opera lui Mazare,distrugerea cart.Tomis Nord cu HCoanda in zona,tiganizarea orasului. O sa te manance puscaria,ca ti-ai vandut sufletul tiganilor,mache,te faci ca nu vezi ce fac aia,i-ai trantit in cartierul nostru ca sa ne distrugi linistea,au caldura moca si apa calda,ca nu ne lasi sa ne tragem gaze,ca sa iti tii votantii.O sa iesim la vot sa mutam pe roti HCoanda langa brigada mobila de jandarmi,sa le dea aia pulane,caci camere le strazi refuzi sa pui. Orasul e impanzit de coruptie si mizerie,de la spital,primarie,scoala
14
0
vezi ca psdistul boldea de la aeroport a furat 2000 lei de la pnlistul fotu. ce dracu faci . nu vezi ca nu mai aere liderul machedon bani sa bage la pacanele.
3
0
cine drac sa ii mai aleaga , vine USR .. peste ei !
7
4
porcul de stroe pare sa fie imun la pesta africana si la legea hotilor din romanica isi vede linistit de mizeria proprie si fura mai departe
12
2
In prag de alegeri faceti si voi un pact ... dupa aceea spanzurativa
9
0
Tot tripleta stroe fagadau tutuianu?
9
0
cred ca la psd candideaza cei care nu o depasesc in istetime pe veorica!
21
0
E ok , piede sigur , daca nu il spunzuram noi de coaee.
14
2
Domnul Stroie, va auziti ce spuneti ???
13
0
Si din toata combinatia asta pierdem Constanta cu retardul de fagabou! U3 felix!
21
2
inca mai are nevoie de timp sa acopere magariile din trecut. Pana la prescrierea faptelor ...
17
1
Ne-am linistit. Cu astia cu care defilati, sigur o sa gastigati alegerile. Din Madagascar!
28
3
Si cat ne costa milioanele de stalpisori pusi in tot orasul. Chiar si cate 4 bucati la fiecare intrare in curte, din care cate doi in mijlocul trotuarului. Si in cat timp trebuie platiti. Multumim!
30
3
Cea mai tare poanta!
27
0
Securistul stroe si taranul din beidaud fagadau mandria pesedeului. Astia vor sa conduca dupa ce au distrus tara 30 de ani.
37
3
Osanza viseaza inca..Rugam pe cineva sa-l trezeasca.. Cine va mai voreaza bai ...
38
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272