REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

STROE i-a aruncat COLACUL de SALVARE lui FĂGĂDĂU, să NU se ÎNECE în ANONIMAT!

STROE i-a aruncat COLACUL de SALVARE lui FĂGĂDĂU, să NU se ÎNECE în ANONIMAT!

Replica API 16 octombrie 2020 | 18:02 10502

Liderii social-democrați constănțeni au fost convocați joi, ora 18:30, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean, pentru a definitiva lista candidaţilor la alegerile parlamentare. Asta după ce, cu o zi în urmă, Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, s-a întâlnit cu primarii din judeţ pentru a tranşa acelaşi subiect.

Decebal Făgădău, Felix Stroe

Aleşii locali au avut două opţiuni: prima, ca Stroe să deschidă lista la Senat, iar ce-a de-a doua doleanţă a fost ca, după definitivarea acestei liste, să le-o prezinte pentru a-şi exprima mulţumirea sau dezacordul cu privire la anumiţi candidaţi. Prima cerinţă a fost respectă, nu şi cea de-a doua, după cum ne-au declarat unii primari, care nu s-au aşteptat... la asemenea surprize. După mai bine de trei ore de discuţii, cu forţele de ordine la uşă, BPJ a decis: Felix Stroe deschide lista la Senat, iar Horia Ţuţuianu este cap de listă la Camera Deputaţilor. Iar, dacă credeaţi că aţi scăpat de Făgădău, vă înşelaţi. Se află pe poziţia 3 la Camera Deputaţilor. Dar, oare, va reuşi Făgădău să „îngenuncheze” şi în faţa lui Marcel Ciolacu? Asta este întrebarea!

Oamenii lui Făgădău, goniţi de forţele de ordine

Făgădău nu a venit singur la sediul PSD. Mai mulți membri de la municipiu au protestat, solicitând ca Făgădău să fie pus pe liste. Numai că, distracţia le-a fost stricată de poliţişti şi jandarmi care s-au autosesizat, din pricina aglomeraţiei. Au verificat dacă sunt respectate măsurile de distanţare socială. Evident că nu au fost respectate, aşa că au primit avertismente şi li s-a impus să respecte regulile.

Cum necum, fostului primar i-a reuşit strategia ocupând, astăzi, poziţia a treia pe listele pentru Camera Deputaţilor. Este clar că această candidatură a lui Făgădău va îngropa definitiv PSD şla nivelul județului Constanța.

Felix Stroe

Felix Stroe deschide lista la Senat!

Aşa cum am relatat mai sus, primarii din Constanţa l-au vrut musai pe Felix Stroe pe listele parlamentare. Au vrut un suflu nou, spun ei, nemulţumiţi de activitatea parlamentarilor actuali. Nu e ca şi cum unii dintre ei nu s-ar mai regăsi pe liste, cum ar fi Tit Liviu Brăiloiu, Ştefan Mihu, Cristina Dumitrache, George Vişan şi Radu Babuş.

Deşi a anunţat că, dacă va pierde Consiliul Judeţean, nu va candida pentru parlament, iată că, în şedinţa de joi seară, la care au participat 23 de membri, Felix Stroe s-a sucit, a luat act de voinţa primarilor anunţată cu o zi în urmă şi deschide lista la Senat.

La finele şedinţei, în timp ce Decebal Făgădău a fugit satisfăcut fiind de rezultat, Felix Stroe a luat cuvântul în faţa presei.

Marius Horia Țuțuianu

„Sunt mulțumit de această listă. A fost votată cu o majoritate covârșitoare. S-a făcut o listă cu 28 de nominalizări. Este o listă care coagulează echipa, nu o fragmentează. Fiecare are merite în partid. Sunt oameni reprezentativi, care vor face campanie și este normal ca această listă să fie și un instrument prin care să atragem voturile celor cărora ne adresăm. Nu am făcut-o pe genunchi, nu am făcut-o într-o zi. Aceste liste se aduc în atenţia partidului, pot fi făcute modificări. Dar nu cred că vor fi făcute modificări. Dacă BPN va face modificări, le vom respecta“, a mai adăugat Stroe.

Decebal Făgădău

Lupta internă se mută la Bucureşti

Lupta internă s-a încheiat, urmează tura a doua, la Bucureşti. Conducerea centrală ar putea să vină cu modificări. „Lupta internă s-a încheiat pașnic pentru unii,… pentru alții mai trist. La cererea primarilor, s-a organizat o discuție”, a completat preşedintele PSD. Întrebat dacă s-a lăsat cu demisii sau demiteri din organizaţia judeţeană, acesta a răspuns: „Nu mi-am dat demisia, nu s-au cerut demisiile. La întâlnirea cu primarii, mi s-a părut un gest de onoare să-mi depun mandatul. Există această formulă. Am dorit să-şi exprime poziţia faţă de mine. Hotărârea lor a fost să mergem împreună”, a explicat politicianul.

Cristina Dumitrache

Cât despre Decebal Făgădău... „Decebal se regăsește pe poziţia a treia la Camera Debutaţilor. Nu suntem certaţi. Cu siguranţă că ne-am fi dorit impreună alte rezultate. Tragem concluziile la ceea ce s-a întâmplat şi ne mobilizăm pentru alegerile parlamentare”, a completat Stroe.

Tit Liviu Brăiloiu

Lista PSD pentru Senat cuprinde 7 nume:

1. Felix Stroe

2. Liviu Brăiloiu

3. Daniel Georgescu

4. Ştefan Mihu

5. Gâju Mariana

6. Gheorghe Manta

7. Gabriela Iacobici

Lista pentru Camera Deputaţilor cuprinde 18 candidaţi:

1.Horia Ţuţuianu

2. Cristina Dumitrache

3. Decebal Făgădău

4. Lucian Lungoci

5. Vişan George

6. Radu Babuş

7. Tănase Nicolae

8. Mărioara Cojoc

9. Mihai Soare

10. Vlădescu Luminiţa

11. Silviu Gârea

12. Adriana Gheorghe

13. Florin Chelaru

Vineri, 16 octombrie, conducerea centrală se va întâlni cu preşedinţii organizaţiilor judeţene pentru a lua în discuție listele aprobate de organizațiile județene.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce prost esti zisule. Si cred ca si sarac .acel derbedeu de care zici n ar da nici macar un pisat pe tine.hahaha
0
0
Incredibil, sa fie pe liste acel derbedeu batrann cu aspect de baba ciufulita, comportament de mitocan sadea, si un nume sonor precum claxonul de tractor.
3
0
La ce candidati aveti sunteti de rasul curcilor!Tanase Nicolae de la Mangalia este un semianalfabet,nu poti sa te duci in fata oamenilor cu asemenea candidati...PSD-ul este in cadere libera datorita conducatorilor,oameni foarte slabi pregatiti,penibili chiar.
2
1
Din cauza lui fagabou si stroe vor avea maxim 1 -2 deputati si senatori de c-ta. Omul e intruchiparea looser-ului antipatic, neputincios si impotent. Nu a facut si nu va face nimic, decat sa se supuna ordinelor primite.
5
2
Acel colac ar trebui sa fire din otel si sa se agate toti corupti de el
2
1
fagadau probabil a cotizat la greu, are de unde. spera la imunitate parlamentara... cei de la centru ar fi chiar prosti sa puna pe lista astfel de vechituri esuate. asta doar daca de fapt vor sa esueze din nou. chiar nu mai are psd cadre?
5
2
Golaneala legalizata! Numai interese de familie, cumetrii si alte ecuatii dubioase!
14
0
Doar ca ciolacu a respins lista. Hai sa vedem lista urmatoare !!!
5
2
Ti-ai dreak de escroci, tot dupa ciolan, scursurilor !
14
0
Te voteaza Babu!atata
20
2
Coilacule daca ai sange in instalatie desfiinteaza organizatia psd constanta si fa una noua in care sa nu se mai regaseasca niciunul din smecherii astia! Altfel nu mai iei nici 20% aici!
26
0
La Constanta trebuie alt partid social democrat. Listele astea nu sunt docial-democrate. Sunt "nefrecventabile".
23
1
Numai ZDRENTE candideaza.
26
0
Noi cetatenii votanti, nu vom vota niciodata sa ajunga parlamentari acesti indivizi.
25
0
Fatalau miorlait impreuna cu Babus si Visan formeaza un trio de pizde proaste. Urmeaza sa va dam muia maxima, van gura de hoti.
22
3
Lista de nulitati: implicatul necalificat Tutuianu, neica nimeni Dummietrash, neimportantul Fagabeau, Tit Tit Braililit sau Babus imbecilush... Daca PSD avea coaie, nu-i punea candidati. Ca pe Felix n-aveau cum sa nu-l puna :D
24
1
Brailoiu senator? Asta care vorbeste ca la usa cortului..unde s-a nascut probabil! si e plin de otrava si gesturi obscene? tu ma?! rebut uman, vrei votul nostru pentru Senator?!la caldurica si bani nemunciti iar?? Tu ma, care nu stii sa scrii "senator"..ce sa faci tu ma acolo? ce merite ai tu ma, ce ai facut pentru comunitate, sa vii sa ne ceri votul??
29
1
Se vor scufunda impreuna tinandu-se toti de mana.Astia sunt legati unul de altul.Numai mazaristi si nemernici pe listele alea.Pe lista il vad si pe Brailoiu ,vulgarul ala,bruta aia masculina care facea semne obscene cu degetu la tribuna Paramentului.... Dezgustatoare fiinte.
28
1
foarte bune listele! tot inainte catre auto-extinctie!
25
1
Pai ce zicea fagadau ? Nu se lauda el in campanie ca, candideaza fara plasa de siguranta? El si stroie au sustinut in campania electorala, ca daca nu sunt alesi, nu vor candida la parlamentare. Cam asta este psd-ul. Doar interesul personal. Doar pentru familie. Sper ca la Bucuresti, Marcelica sa-i scoata. La F9csani s-a putut. Sa le fie rusine celor doi mincinosi. Cum sa avem incredere? Nu au invatat nimic de la ultimile alegeri.
28
2
Cum sa voteze cineva niste oameni ale caror rezultate sunt cunoscute de tot judetul si orasul Constanta tocmai pentru ca au avut puterea si au aratat de cat dispret si tupeu sunt in stare fata de oameni carora le cer votul,pentru ca asa le raspundeu PSDei oamenilor cand erau la putere si erau acuzati cu probe ca fura"da ma furam pentru ca putem",sau"in fata carei Romanii sa raspundem ma,Romania suntem noi caci noi am fost alesi de popor",asa ca poporule Roman dute la vot si aratale imbuibatilor astia ca P.S.D nu inseamna Romania.
25
1
Visan trebuia sa deschida lista la deputati ! Dumitrache si Lungoci nu au ce cauta acolo, sa nu mai de Tutuianu, dar il tine socru Hondoreanu. Sper sa se schimbe ceva la Bucuresti altfel sper sa candideze Visan independent. El merita sa fie primul pe liste !
22
5
Numai gunoaie axesti asa zisi oameni. Pusi numai pe japca. Toti numai excroci
25
1
Astia chiar vor sa se autodistruga
18
1
Romanes mokanes hotzi unu si unu. Draq de zdrente si secaturi
20
2
Hapurnea, nu mai scrie sub anonimat, daca esti barbat! Ai supt de la toti, ordinarule, iar acum dai cu noroi
6
0
Ce ati facut voi pentru noi....nimic
21
4
Bobita...vad ca te alea grija de Mariana Mitra. uita-te la tine, boule, spagar ordinar ce esti
7
2
cand l-am vazut pe Dan Georgescu am crezut ca e boul ala de la canale navigabile. Ala da, om politic.
12
0
Liviu Brailoiu un mare semidoct nu are ce cauta pe liste Rusine
28
1
Cu asa nume,sigur se duc pe pustii
24
0
Fagadau cel mai prost dintre toti candidatii. Babus retardat. Tutuianu imbecil cu acte. PSD deputati dezastru total. Va vom da muuia decisiva.
31
3
Ma bucur pentru doamna vladescu,in sfarsit aceasta doamna capabila si buna o sa castige ceea ce merita.
4
11
Nu credeam ca se poate lista mai proasta decat aia in care apare MARIANA MITRA, blonda gonflabila care presteaza meditatii in stanga si in dreapta. Sa-l mediteze si pe Fagadau, poate pica admiterea in parlament! Doamne ajuta!!!
19
2
Sunt curios cati ani se ascunde de justitie Fagabou in Parlament. Mazare dupa 11 sau 12 ani tot a ajuns dupa zabrele ! Acum vrea sa fie iar liber ca pasarea cerului. Mazarel fai loc si lui Fagabou in celula ta, ca doar frati de cruce ati fost si in primarie.
25
2
aceasta fetita pe nume fagabou atat stie ....anume sa sifoneze....cum ai putea avea vreodata incredere intr un astfel de om asta nu ca i ar mai vota cineva la cat au rupt orasul asta ...in concluzie nu pot decat sa ti dau o mare muie pizda fara caracter ce esti
19
2
Pe Nea Nucu Moga l-au lasat sa se dedice primei sale pasiuni, bautura? Prezenta insa a senatorului golan, ala cu nume de claxon, sfideaza penibilul. Nu au inteles nimic din lectia localelor.
34
0
Citesc si iar citesc si nu.mi vine sa cred ca aveti atata tupeu incat sa iesiti in fata constantenilor cu astfel de personaje!! Niciodata Constanta nu a fost atat de jos!! Sunteti o rusine pt orasul nostru! Din lista mai lipseste ministrul smecher care a rezistat 6 zile, si erati completi! Sa va fie rusine!!
33
1
Baiat bun Stroe deschide lista ca sa o ingroape. Ce om normal ar vota un partid ce il are in frunte pe Stroe Felix? Si mai trista este lista de la deputati, unde varf de lance e somerul de Tutuianu. Dupa ce l-au umilit la alegerile locale cand l-au aruncat ca pe o carpa uda in ultimul ceas, omul se face pres si intinde mana cu speranta ca va mai avea de mancat din banul public inca cativa ani. Pe. Ni. Bil.
37
0
Nea Mucea, nu e pe lista?! Wow!
11
0
Sa nu se mai unfle nimeni, de la PNL, USR, PMP sau cine stie ce alt partid, ca a distrus PSD Constanta! Nu! PSD Constanta s-a distru SINGUR! Nu ai cum sa mai votezi asa ceva! Parca majoreta principala isi dedica viata familiei? Vrei imunitate, iti este frica?????
26
1
Tiganii, sa va voteze! Neam de banditi ce sunteti!
30
1
Ce draq na, aici comenteaza numai pezdisti? Asa multi sunteti, bre? Tot cu mafiotii, tot cu ei, ha?
9
3
Nu Fagadau reprezinta problema acestor liste, ci prezenta in continuare a unor derbedei semidocti precum Brailoiu si Babus. Daca asa intelege PSD o renastere din cenusa, eu unul ma reorientez.
43
3
Lista de perdanti
29
1
Sa il puneti pe Visan pe locul 5 dupa murgoci, tutuianu sau dumitrache inseamna sa ai boala pe psd. Ba felixe da tu chiar nu vrei sa dispari odata, nu ai inteles ca ai oierdut 3 campanii la rand ? Pubem pariu ca la ce lista ai bagat te face si usr ?
45
2
de ce nu se poate comenta? Nu vroiam decat sa preciz ca Grasa a intalnit grasa
17
3
de borfasi,alesi de un popor indobitocit
32
0
Aveam de gand sa votez PSD la parlamentare, dar pt ca Fagadau candideaza din partea PSD, voi vota PNL. A fost cel slab primar al Constantei, nu merita in parlamentul Romaniei.
47
9
ce chifla are mega-celebra dumitrache. ce pana mea a facut asta decat ca E fata lu tata? rusine.
52
3
PSD ul nu are nici o sansa de revenire este un partid blocat de fosile care nu pot gandi la reforme si intinerire. Cand vezi lista candidatilor propusi nu vezi, carisma, competente, aer proaspat, nimic nou. E clar ca rezultatele vor fi dezastruoase.
42
0
Bun baiat Stroe asta ! O lista cu parveniti si imbarligatori care nu au facut nimic pt oras. Stroe, imbarligator si securist nenorocit, vrea acum imunitate pt ca puscaria bate la usa. Tupeu de neam prost la umflatul asta !
48
0
I-a aruncat pe draq. Brailoiu e singurul care mai aduce voturi. Fagadau va mai fi votat doar de tiganii din Coanda si cacatul lor. Ghici masina timpului: tiganii din Coanda isi iau bilete de Spani Italia. O sa-l mai voteze doar restul. EU UNUL SIGUR NU.
22
9
De ce il atacati pe Fagadau asa furios? Care e scopul? La inceput am crezut ca sunteti sinceri si sustineam si eu ... acum ... aveti scopuri obscure
12
28
un anonim arunc colacul unui alt anonim ... stirea zilei a la replica
15
5
Fagadau,apuca-te de munca baiatule!E cam greu cand nu stii sa faci mare lucru,dar asta e!Ai doar impresia ca te pricepi la politica,ai luat vreo 24 000 de mii de voturi la locale,cati crezi ca te vor vota acum?Dar cine sa te angajeze?Cei pe care i-ai ,,servit" cu aprobari,electoratul tau de la ,,Zorile",maestrul de ceremonii de la acea intrunire? Te stiu si ei cine esti,nu se inghesuie nimeni sa te angajeze!
37
3
Palazu va mai voteaza, zdrentelor
24
1
S"avem pardon! Fagadau si Tutuianu nu au fost buni de nimic pe plan local, ca de-aia nu i-am mai votat, si acum ii premiem, ii trimitem in fruntea tarii ??? Ca specialisti, desigur !
39
5
Cine va voteaza sa ma s..........
15
4
Parlamentul este colacul de salvare al coruptilor Stroe si Fatalau !! Vor imunitate ! O vor lua prin gura ! JUSTITIA va invinge !
29
8
Cu Tit si Dumitrache? Nu luati votul multora. Este ca dincolo cu fiul prietenului lui Tit, Crusoveanu si cu Bola si alte lighioane....mergem spre alea mici....
36
1
Jegosilor deja toate lumea se prinde de calul troian felix si campania platita impotriva lu decebal aici pe site. De ce nu s-au putut niciodata posta comentarii la articole cu Felix ? Bai besimtitilor o sa va fugarim pe strazi. De ce nu lasati comentariile, unde e democratia ??
37
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369