REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Stroe: Mă solidarizez cu Tăriceanu, trebuie să reanalizăm decizia Delegaţiei în privinţa USL

Stroe: Mă solidarizez cu Tăriceanu, trebuie să reanalizăm decizia Delegaţiei în privinţa USL

Replica API 27 februarie 2014 | 00:00 185

Vicepreşedintele PNL Radu Stroe a anunţat că se solidarizează cu demersul lui Călin Popescu Tăriceanu, susţinând că este necesară o reanalizare a deciziei Delegaţiei Permanente a PNL în privinţa USL şi că este vorba de o decizie greşită deoarece mai sunt posibile negocieri cu PSD. "Mă solidarizez cu ieşirea domnului Tăriceanu de astăzi, covingerea mea intimă este că trebuia făcut acest lucru pentru că toţi aleşii locali ai PNL, tot activul de partid al PNL trebuie să ştie de direcţia în care mergem. Este un lucru, sigur că da, care deranjează conducerea partidului, sunt convins de lucrul ăsta, dar în acelaşi timp noi avem obligaţia să spunem aleşilor noştri locali, activului nostru de partid, că este o eroare care s-a produs şi oamenii trebuie să ştie acest lucru. Dacă vor accepta sau nu vor accepta deciziile luate, este o problemă a noastră, a tuturor. Dacă însă vor înţelege haosul în care ne ducem şi ca partid, dar nu ascund faptul că şi instabilitatea guvernamentală poate surveni în perioada imediat următoare, noi suntem responsabili pentru toate lucrurile acestea şi din acest motiv am găsit de cuviinţă să mergem mai departe, să încercăm să facem să meargă USL", a susţinut Stroe, într-o intervenţie telefonică la România TV.

El a susţinut că s-a adresat în Delegaţia Permanentă aleşilor locali care sunt membri ai acestui for, precizând că nu ştie dacă au avut informaţia necesară pentru decizia luată.

"Eu cred că este o decizie greşită, evident că ce a hotărât Delegaţia Permanentă până una alta rămâne valabil, datoria noastră este să facem să înţeleagă partidul că drumul e greşit şi să găsim o modalitate ca şi domnul preşedinte Antonescu şi conducerea partidului să reanalizeze, să rediscute în partid, pentru că întotdeauna este o cale de negociere", a menţionat Stroe. Deputatul PNL a mai spus că viitorul Guvern Ponta va prelua programul USL în noua formulă. El a avertizat că există riscul ca PNL să se întoarcă la 7-10 procente în preferinţele electorale, iar candidatura lui Crin Antonescu la prezidenţiale ar fi "trecută dacă se merge pe acest drum". Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a fost marţi la Guvern, pentru a discuta cu liderul PSD, premierul Victor Ponta despre păstrarea USL.

Sursa: Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272