REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Stroe, mesaj de solidaritate cu Dăncilă: Limbajul lui Orban este incalificabil

Stroe, mesaj de solidaritate cu Dăncilă: Limbajul lui Orban este incalificabil

Replica API 24 decembrie 2018 | 01:02 314

Președintele Organizației Județene PSD Constanța Felix Stroe transmite, prin intermediul unui comunicat de presă, că este solidar cu prim-ministru Viorica Dancila, "în fața atacurilor suburbane lansate de președintele PNL, Ludovic Orban". "Un astfel de limbaj incalificabil, promovat pe scena politică de adversarii politici nu fac decât să arunce în derizoriu disputa corectă și opoziția constructivă, singura benefică pentru viitorul țării", se arată în comunicat.

"Un astfel de limbaj incalificabil, promovat pe scena politică de adversarii politici nu fac decât să arunce în derizoriu disputa corectă și opoziția constructivă, singura benefică pentru viitorul țării. Indiferent cine se află la putere sau în opoziție, asemenea tirade murdare nu își găsesc locul într-o țară civilizată, cu o democrație consolidată în ultimii ani de alternanta la guvernare, cu un parlament funcțional și mai ales în fața unui guvern performant ca cel din momentul de față. Ne exprimăm speranța că, măcar în al 12-lea ceas, în preajma sfintelor sărbători de iarnă, asemenea ieșiri reprobabile vor fi reprimate. În egală măsură, sperăm că aceste derapaje vor fi taxate cum se cuvine de oamenii politici dar și de oamenii obișnuiți, responsabili. Ne exprimăm convingerea că demersurile ferme și corecte ale guvernului Dancila nu pot fi influențate de comportamente deviante, lipsite de bun simț și civilizație ca cel al liderului PNL și celor asemeni lui", transmite Felix Stroe, președintele PSD Constanța.

Amintim că Ludovic Orban, președintele PNL, s-a referit la Viorica Dăncilă, într-o postare pe Facebook, în termenii următori: "Tăntică incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă, obraznică".

„În ziua aniversării Revoluţiei Române, în ziua preluării simbolice a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de la Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, în seara practic a ultimei zile de lucru din acest an când puţini sunt aceia care pot să reacţioneze, tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti, şi aşa suferindă după loviturile anterioare încasate de la pleiada de nechemaţi rătăciţi pe la butoanele guvernului şi ministerelor“, a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212