REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Stroe: Nu sunt mulțumit de calitatea actului medical în toate secțiile Spitalului Județean Constanța

Stroe: Nu sunt mulțumit de calitatea actului medical în toate secțiile Spitalului Județean Constanța

Replica API 28 septembrie 2019 | 00:00 410

Sistemul medical din Românai prezintă, în continuare, numeroase probleme: unități medicale nerenovate, paturi vechi, grupuri sanitare dezastruoase, lipsa medicilor specialiști sau a apăaraturii și a medicamentelor sunt câteva dintre aspectele cu care pacienții se confruntă ori de câte ori ajung în spitalele de stat din ţară. Nici la Constanța situația nu este altfel, și o recunoaște chiar președintele PSD Constanța, Felix Stroe. ”Un lucru remarcabil care s-a realizat este stoparea plecării cadrelor medicale și există o statistică la Ministerul Sănătății în care se prezintă numărul asistenților medicali care au venit în țară. Dincolo de aparatură, e nevoie de oameni care s-o opereze. Toate spitalele din România au primit masiv aparatură de ultimă generație, de imagistică, inclusiv Constanța, au primit roboți medicali”, a spus Felix Stroe. ”Sincer, ca și cetățean al Constanței, nu sunt mulțumit de calitatea actului medical în toate secțiile Spitalului Județean Constanța, unde avem lucruri serioase de îndreptat. Neurochirugia, secția de arși, secția de la Palazu Mare... Dar, să vedem paharul și cu partea lui plină. Paharul, la spitalul Județean, este 60 %. E foarte rău că nu-i 100%. Nu ne vom opri până nu va fi umplu”, a spus Felix Stroe, președintele PSD Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Woooau! A lasat liber la mu1t Replica pentru felix stroe!!! Ce-a patit? Profitam si-i dam la mu1e lui stroe, lui tit brailoiu, lui martin si lui radu cristian un primar vopsit pnl dar tovaras cu psd-eii astia de mai sus! Sa-i mu1m acum pe toti ca mult timp de-acum incolo replica va da interzis!
0
0
Daca nu esti multumit de ce nu schimbi directorul medical si managerul spitalului Grasa Catalin? E o clica organizata de spagari in acest spital parazitar. Mor oameni cu sutele din cauza actului medical defectuos facut de medici spagari. DSP si comisia de malpraxis acopera aceasta retea criminala si afacerile firmei de pompe funebre duduie. Schimbati toti medici mai vechi de 5 ani, toti sunt corupti. Vrem un spital sigur cu act medical de calitate.
2
0
La toate articolele cu felix stroe nu se pot pune comentarii, de ce oare ?
1
0
Pentru..multa, multa..sa-mi iei cacatul la laba.
0
5
muie cu cacat porcului hot stroe !!!
7
1
Auzi ma stroe de mita nu ai nimic de zis?
8
0
Ce ati facut, ati lasat rubrica de COMENTARII la un articol despre STROE??? Mare greseala, veti avea ocazia sa i contorizare popularitatea! Sau chiar si voi v ati saturat de el?
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272