REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Structură specială pentru litoral la Protecția Consumatorilor Constanța!

Structură specială pentru litoral la Protecția Consumatorilor Constanța!

Replica API 30 iunie 2018 | 00:24 240

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor înființează, începând din data de 29.06.2018, o structura specială pentru protecția consumatorilor numită “Comandament Litoral 2018”.

Activitatea acesteia se va desfășura în centrul operațional din Constanța, respectiv Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, în scopul prevenirii și combaterii practicilor care dăunează vieții, sănătății, securității și intereselor economice ale consumatorilor. Centrul operațional Constanța va avea următoarele arii de acoperire: Mamaia: stațiunile Mamaia și Năvodari; Neptun: stațiunile Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche; Costinești: stațiunile Costinești, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, 23 August. ”Am considerat necesar și deosebit de util acest demers, pentru că turiștii litoralului românesc - una dintre cele mai vizitate zone ale țării, vara - să se simtă în siguranță în privința serviciilor care le sunt oferite. Vom fi permanent prezenți și atenți la felul în care agenții economici respectă consumatorul și legea și, cu atât mai mult, îndemn consumatorii să se bucure de frumusețile oferite de Litoralul Românesc ”, a declarat Marius Pîrvu, președintele Autorității Naționale a Protecției Consumatorilor. Comisarii care vor activa în cadrul structurii speciale pentru protecția consumatorilor “Comandament Litoral 2018” vor desfășura, până la finalul sezonului de vacanțe, controale operative, preluarea și cercetarea reclamațiilor, activități de informare și educare a consumatorilor, consilierea operatorilor economici, astfel încât să se asigure că raportul comercial dintre agentul economic și consumator este unul corect, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stire pentru oligofreni....totul pleaca din mentalitate si respect pentru semenul tau...IN REST TOATE BUNE
0
0
poate adunati si cainii vagabonzi
2
0
FOARTE BINE FACE ! nu e normal sa lasi o gramada pentru o friptura si sa ajungi acasa intoxicat ! toate resturile le vand fara sa le pese ca ne pot omora!
0
3
animalul asta face legea la noi in Costinesti,animal jalnic
5
1
Schimbati poza! Parca-i pus in ciuda tuturor relelor si neregulilor descoperite .Are prkbleme mari pe plaja din Costinesti unde-si desfasoara activitatile din umbra.sezlonguri, beach -baruri , corturi amplasate in fuga seara cand autoritatile isi termina programul la primarie.El este Horia de la OPC si nu stim cine indrazneste sa-i controleze afacerile !
7
0
Anuntul care nu este o noutate pentru litoral este facut de un alt reprezentant al P consumatorilor decat cel din poza.Ce l-ati pus pe post de sperietoare?Nu mi-e frica de bau-bau.
2
1
Amaratul ala din foto mai e viu? Mai declanseaza si el?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614