REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
13.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Studenta de la Medicină, omorâtă de colegul gelos, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Studenta de la Medicină, omorâtă de colegul gelos, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Andreea VLAICU 28 martie 2024 | 11:02 541

Studenta de la Medicină ucisă de colegul gelos va fi condusă astăzi pe ultimul drum, în rochie de mireasă. Între timp, au apărut noi informații despre modul în care a acționat criminalul. După ce a ucis-o pe Andreea, tânărul i-a curățat trupul de sânge și i-a aranjat părul în jurul gâtului, ca să-i ascundă rănile. Zilele acestea, criminalul va ajunge la București, acolo unde va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a stabili dacă a avut sau nu discernământ. Anchetatorii au găsit la locul faptei și arma crimei.

Studenta de la Medicina, omorata de colegul gelos, va fi inmormantata in rochie de mireasaAndreea, tânăra uscisă

Mirel, tânărul care a ucis-o cu sânge rece pe Andreea, studenta la Medicină, a povestit totul în fața anchetatorilor. Criminalul în vârstă de 23 de ani este student la Teologie și spune că avea o relație cu Andreea din octombrie. In ultima luna, însă, o simțea din ce în ce mai distantă, iar asta l-a scos din minți. Între timp, trupul neînsuflețit al tinerei a fost adus la casa părintească din Padeș. 

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simţit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN. A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori.”, sunt declarațiile lui Mirel, tânărul student la Teologie, care a omorât-o pe Andreea din gelozie.

Chiar și anchetatorii au rămas șocați de cruzimea și sângele rece de care a dat dovadă, imediat după crimă. Anchetatorii au aflat îngroziți că individul a înjunghiat-o de 31 de ori, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108