REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
7.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Studenta din Iași dispărută de două săptămâni a fost găsită în Republica Moldova

Studenta din Iași dispărută de două săptămâni a fost găsită în Republica Moldova

Andreea VREJOIU 24 mai 2023 | 10:06 1352

Studenta de 20 de ani din Iași, care a fost dată dispărută de părinții ei în urmă cu două săptămâni, a fost găsită în Republica Moldova. Ea este teafără, potrivit propriilor declarații, și a fost localizată cu ajutorul unui cetățean moldovean care a recunoscut-o și a anunțat poliția.

Studenta din Iasi disparuta de doua saptamani a fost gasita in Republica Moldova

Maria Gheorghiu a dispărut de acasă pe de 9 mai, iar a doua zi părinţii ei au anunțat poliția, care a început operațiunile de căutare.

Ea a fost găsită ieri în Republica Moldova, după două săptămâni de căutări.

„Astăzi, 23 mai a.c., tânăra a cărei dispariție a fost sesizată la data de 10 mai a.c., a fost găsită. Polițiștii ieșeni continuă verificările pentru clarificarea întregii situații de fapt”, a transmis miercuri IPJ Iași, potrivit BZI.

Presa locală scrie că tânăra a plecat de acasă și a ajuns la București mai întâi, unde unde şi-a vândut telefonul şi laptopul, iar câteva zile mai târziu a plecat în Republica Moldova.

Un cetăţean din Republica Moldova, care văzuse ştirea cu fata dispărută, a văzut-o și a recunoscut-o miercuri la orele amiezii. Persoana anunțat poliția, care a identificat-o pe Maria Gheorghiu.

Părinţii fetei, care au mers în Republica Moldova să o preia miercuri seară, le-au spus anchetatorilor că fata lor şi-ar fi premeditat fuga, deoarece şi-a luat rămas bun de la ei şi de la rude.

Miercuri seară, Maria Gheorghiu anunțat și ea într-o postare că a fost găsită și că este teafără.

„Bună! Aș vrea să vă spun că sunt bine, m-am revăzut astăzi cu familia mea și nu mai sunt căutată de poliție. Nu mi s-a întâmplat absolut nimic rău, sunt complet teafără și nevătămată. Apreciez implicarea voastră în găsirea mea și mă bucur că există atâția oameni altruiști și plini de compasiune printre voi !”, a scris ea, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CE SE NASTE DIN PISICA SOARECI MANANCA
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407