REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 21 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6706
8.4° Constanța Duminică, 21 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6706
 

Studentul american de la Medicină care droga tinerii și apoi îi viola, condamnat definitiv!

Studentul american de la Medicină care droga tinerii și apoi îi viola, condamnat definitiv!

Virgil STOIAN 21 februarie 2024 | 00:00 3569

Dimant Etan Tzvi este american și studiază Medicina la Constanța. Homosexual fiind, acesta avea obiceiul să racoleze tineri în cluburi, mai ales în Goblin, și apoi îi invita acasă, le dădea de băut un ,,cocktail" format din alcool și benzodiazepine, după care întreținea cu ei raporturi sexuale. Așa au pățit și cei doi tineri din Medgidia, care l-au și reclamat, ulterior.

Studentul american de la Medicina care droga tinerii si apoi ii viola, condamnat definitiv!Dimant Etan Tzvi

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis, în primă instanță, condamnarea lui Dimant Etan Tzvi la 19 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ultraj contra bunelor moravuri și influențarea declarațiilor. După judecarea apelului, bărbatul a rămas doar cu pedeapsa de 16 ani și 8 luni de închisoare, în cazul unora dintre pedepse intervenind prescripția penală. Sentința a fost dată pe 19 februarie 2024 și este definitivă.
Dimant Etan Tzvi este american și studiază Medicina la Constanța. Homosexual fiind, acesta avea obiceiul să racoleze tineri în cluburi și apoi îi invita acasă, le dădea de băut un ”cocktail„ format din alcool și benzodiazepine, după care întreținea cu ei raporturi sexuale. Așa au pățit și cei doi tineri din Medgidia care l-au reclamat, pe 12 iunie 2017, care au spus că i-a luat amețeala și că nu mai știu nimic.

Victimele s-au trezit în dormitor, dezbrăcate!

Așa s-a întâmplat a data de 12.06.2017, când doi tineri din municipiul Medgidia, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au reclamat faptul că bărbatul în cauză le-ar fi administrat un produs medicamentos, după care ar fi fost agresați sexual de către acesta. Ei merseseră la domiciliul lui Etan, în calitate de amici, după ce se împrieteniseră în club și apoi li s-a rupt firul, știind doar că au băut ceva.

Tinerii au declarat că i-a luat amețeala în timp ce stăteau pe canapeaua din sufragerie și că îi vedeau fața americanului. "Râdea", au spus ei. Apoi s-au trezit în dormitor, dezbrăcați. Și-au dat seama ce s-a întâmplat și au plecat. Pe drum au făcut accident rutier, lovind mai multe mașini din pricina faptului că erau amețiți. Au povestit totul anchetatorilor, iar aceștia au și demarat cercetările și au organizat o acțiune complexă în noaptea de 24 spre 25.06.2017, pe raza stațiunii Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat.

Studentul american de la Medicina care droga tinerii si apoi ii viola, condamnat definitiv!Percheziții

La percheziție s-a descoperit o adevărată farmacie

Ulterior au fost efectuate percheziții la locuința bărbatului și asupra autoturismului acestuia, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale.

Ce sunt benzodiazepinele?

Benzodiazepinele sunt medicamente cu efect tranchilizant mediu sau minor, folosite pentru tratarea psihozei. Acestea sunt cunoscute şi sub numele de diazepam (Valium, Diazemuls), lorazepam (Ativan), clonazepam (Klonopin, Catapres, Dixarit), alprazolam (Xanax). Folosite în mod excesiv, benzodiazepinele devin droguri, deoarece au acelaşi efect că acestea şi provoacă dependenţă. Acestea încetinesc activitatea sistemului nervos central. Ele scad nivelul de anxietate, au efect sedativ, proprietăţi anticonvulsive (reduc convulsiile) şi relaxează muşchii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vă luați de jidani, ca veți fi acuzați de antisemitism, rasism, fascism, xenofobie, bulling, pentru ca “holocaust”… Jidanii sunt rasa supremă, poporul ales, pot face ce vor. Nu aveți voie să îi atingeți! Le-a fost de ajuns ce le-a făcut tiranul Hitler, i-a “omorât”, i-a persecutat, i-a pus la muncă. De atunci încolo nimeni nu are voie să-i privească măcar.
2
0
Care este lasat in pace. Nu va facee nicio zi de puscarie. Ambasada SUA s a activat iar comunitatea jidaneasca deja negociaza repatrierea in sua sau israel. Din surse sigure va spun ca va depune o cerere pt ispasirea pedepsei in sua avand ca as n maneca faptul ca cedo a condamnat romania pt conditiile din puscarii. O sa fie preluat de americani si facut uitat si folosit in toate mizeriile lor. Nu o sa se mai stie nimic se va uita tot....
8
1
Vrem sa stim daca a plecat in SUA si daca DA , il aduceti inapoi?
7
0
Oare o sa face vreo zi de inchisoare? A fost arestat sau pleaca linistit in USA?
14
0
acesti indivizi sunt tocmai buni pentru a deveni...MILITARI VOLUNTARI....au toate calitatile,,, sincer,....SA NE MANDRIM CU EI...ACESTIA SUNT VIITORUL DE AUR PENTRU TANARA GENERATIE...
13
1
Si pe mine m-a ars in bostan, acum imi curg doar seminte de dovleac din cor
8
1
Cele două păsărici arse în bostan , sunt Ruxandra si Beldis , cel care n a părăsit căminul părintesc nici la 50 de ani ....
5
1
Vrem sa știm numele celor 2 păsărici violate din Medgidia ,sa știm și noi cine sunt cei doi arși in bostan
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614