REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

SUA trasează un 'to-do-list' pentru România, înainte de a crește investițiile americane

SUA trasează un 'to-do-list' pentru România, înainte de a crește investițiile americane

Valentina CAMARA 7 noiembrie 2022 | 00:00 770

SUA intenţionează să dezvolte legăturile economice cu zona de vest a României, unde deja există un număr mare de investiții americane.

Extinderea cooperării este condiționată, însă de rezolvarea unor probleme cu care țara noastră se confruntă încă, precum birocrația, lipsa infrastructurii și corupția, a declarat joi la Timișoara însărcinatul cu afaceri al ambasadei americane în țara noastră, David Muniz, informează Rador.

El a arătat însă că există şi multe companii americane care vorbesc despre probleme cu infrastructura, birocraţia şi corupţia, precum şi lucruri la care trebuie să se mai lucreze pentru succesul creşterii cooperării.

"Alianţele globale şi parteneriatele implică transparenţă şi stabilitate. Noi trebuie şi dorim să facem mai mult aici, ca un partener apropiat şi prieten, SUA vor susţine România pentru a-şi atinge toate standardele pentru a deveni un membru competitiv în OECD", a spus Muniz, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bunicii mei au cunoscut binefacerile comunismului,cind au intrat rusii in tara,erau mai ceva ca Mongolii lui Gingis Han.
0
0
inainte se plateau biruri in mod vizibil la otomani, acum la amerikakani se plateste in asa fel incat prostimea nici macar nu-si da seama, amerikakanii sunt perceputi drept salvatori, protectori, prieteni, partenerul strategic, si de fapt este tovarasul care-ti da cu o mana si-ti ia inapoi cu sapte
1
2
veniti toti sa ne jefuiti si sa ne otraviti pamanturile, sa ne alungati ploile si sa ne bagati in r a z boi, lacuste criminale
1
5
vad ca n-ai uitat ca amerecanii l-au bagat la parnaie pe prietenul tau titisor martin taticul iinfractorilor polaris.
6
1
jigodiile astea pleaca milionari din romania americanii au adus coruptia la nivel mare vezi microsoft si hp
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108