REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SUA: Un bărbat a fost condamnat la pedeapsa capitală pentru că şi-a ucis cei cinci copii

SUA: Un bărbat a fost condamnat la pedeapsa capitală pentru că şi-a ucis cei cinci copii

Replica API 15 iunie 2019 | 00:00 448

Timothy Jones

Un american în vârstă de 37 de ani a fost condamnat joi la pedeapsa capitală pentru că şi-a ucis cei cinci copii, cu toate că mama copiilor a încercat să-i convingă pe juraţi să-i cruţe viaţa, relatează vineri AFP.

Avocaţii lui Timothy Jones, care i-a ucis pe cei cinci copii cu vârsta între unul şi opt ani în vara lui 2014, au argumentat că acesta suferă de schizofrenie şi deci nu poate fi condamnat la moarte.

"Nu le-a arătat niciun pic de milă copiilor mei, dar ei îl iubeau şi vorbesc în numele lor", a spus şi fosta soţie a condamnatului, Amber Kyzer, citată de presa locală.

Ea a mai spus că a acceptat ca după divorţ copiii să rămână cu tatăl lor pentru că acesta câştiga mai bine, ca inginer informatic.

Totuşi, procurorul Rock Hubbard a cerut pedeapsa capitală împotriva lui Jones, pe care l-a calificat drept "monstru" şi "ucigaş în serie". Juraţii de la tribunalul din Carolina de sud au stabilit verdictul în mai puţin de două ore.

Crezând că unul dintre băieţi complotează cu mama lor, Timothy Jones l-a obligat să facă sport până la epuizare, apoi i-a sugrumat pe ceilalţi şi a ascuns cadavrele în saci de gunoi pe care i-a aruncat pe o şosea, după ce a călătorit prin mai multe state. Ucigaşul a fost arestat în cele din urmă din cauza mirosului suspect din maşină.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Recomandam criminalilor sa ceara azil politic in Romania si apoi cetatenie. Aici criminalii si alti ticalosi sunt protejati prin lege,eventual au pedepse extrem de mici in raport cu faptele lor. Sa nu fie impotriva partidelor de la putere sau a oamenilor din mafia magistratilor romani,atunci e mai bine sa stea acolo in tarile lor. Venea criminalulspunea muie pesede si Dragnea la puscarie,si automat intra in gratiile romanilor.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614