REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Sub aburii lui Bachus la volan și fără PERMIS, REȚINUȚI de polițiști

Sub aburii lui Bachus la volan și fără PERMIS, REȚINUȚI de polițiști

Replica API 10 septembrie 2020 | 22:43 1600

Băutura le-a luat minților unor șoferi care au decis să se urce la volan, după ce s-au simțit bine în compania mai multor pahare cu alcool.

Urmare a depistării unui bărbat, de 30 de ani, din data de 7 septembrie a.c., care a condus un autoturism pe raza municipiului Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat) și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, polițiștii l-au reținut pe acesta pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marți Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

Urmare a depistării unui bărbat, de 43 de ani, din data de 7 septembrie a.c., care a condus un autoturism pe raza localității Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat) și având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, polițiștii l-au reținut pe pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța. În cursul zilei de miercuri urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Plantelor din Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tot marți, 8 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un moped pe strada Morii din satul Lipnița, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Câteva ore mai târziu, în aceeași zi, mai exact în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din satul Lipnița, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cogealac au identificat un bărbat, de 48 ani, care a condus un autoturism pe strada Răsăritului din localitatea Tariverde, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 47 ani, care a condus un moped pe raza comunei Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pizza si crispy...la standard ele lor de etica.
0
0
Dar ala cu peste 2 la mie care a luat cu suspendare si n-a facut o zi de arest...aaa ala era fost demnitar si avea pile ,pardon.
1
0
Beau zilnic la serviciu una sticla vodca si conduc din birou port C-ta si pana acasa la Lumina. Ct 28 ecr si nici capul nu ma doare.
3
1
NU MAI ARUNCATI CU PIETRE voi cei care va credeti fara de pacat. La valori mici, nu merita nimeni sa i se ia capul!
3
1
Care Bachus? Beat ca porcul,neaos roman,fara Dumnezeu si alti zei din Grecia antica.Amenda si permis luat pe viata porcului,potential criminal in trafic!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272