REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Șuier, câinele vedetă al Poliției Române, a făcut ”valuri” pe litoral!

Șuier, câinele vedetă al Poliției Române, a făcut ”valuri” pe litoral!

Replica API 16 iulie 2022 | 00:00 2357

Șuier este, poate, cel mai cunoscut câine din România! În vârstă de 6 ani, antrenat la Sibiu, ciobănescul german s-a făcut remarcat prin acțiunile la care a participat, rolul lui fiind de a depista substanțele interzice, adică drogurile. Se spune despre el că are un miros fin și nimic nu-i scapă. Astfel, el a fost prezent și la Constanța, la festivalul Neversea, spre deliciul tuturor, care abia au așteptat să facă o poză cu vedeta!

Șuier

”Instructajul a fost făcut! Misiunea a fost înțeleasă! Line-up-ul a fost definitivat! O mică parte îl puteți vedea în poză. Așadar… Destinația: Constanța; Începerea deplasării: 6 iulie; Misiunea: să fiți în siguranță! Locul: -o să ne vedeți la Mainstage, Temple, The Ark, Daydreaming, Oasis. O să vă vedem din largul mării și până la Fetești… si chiar mai departe. P.S. Celor care ne-au întrebat ce mai face Șuier, le răspundem că el și colegii lui abia așteaptă să ajungă la Constanța”, era mesajul Ministerului Afacerilor Interne, la data de 6 iulie.

Poza:

Iar Șuier a fost mereu prezent, la datorie. Și, cum unei vedete îi stă bine în prim plan, ciobănescul german a apărut zilnic pe rețelele de socializare, postat atât de MAI, cât și de persoanele care se îngrămădeau să se fotografieze cu el. A stat și la poze, răbdător, dar și-a făcut și treaba. Este vorba despre faptul că mai multe persoane au fost depistate cu droguri, numai în prima seară 12 persoane fiind oprite de structurile Ministerului Afacerilor Interne, de la a mai participa la eveniment.

Detalii aici: Mai multe cazuri de deținere droguri, în prima seară a Festivalului Neversea

”Sunt Kira. Sunt încă pe plaja Neversea, cu gașca mea, pentru ultima zi de festival. Suntem pregătiți să mirosim de departe cel mai bun mix al serii. Te rugăm, nu ne strica vibe-ul! PS: E și Șuier cu mine Și ne-am propus să rămânem și la after hours”, era mesajul MAI din data de 10 iulie.

Și, chiar dacă festivalul s-a încheiat, Șuier nu intră în vacanță. El va participa, în continuare, la misiuni, inclusiv la festivalul Untold.

”Șuier, la înălțime, la propriu… și la figurat! Am început cu el, încheiem tot cu el, acum, când Neversea-2022 a ajuns la final. Sperăm că v-ați simțit în siguranță. Vă mulțumim tuturor pentru sprijin și pentru colaborare! La revedere, Constanța! Cluj… venim! P.S. Pentru cei “optimiști”, anunțăm că nu am plecat de tot din Constanța, ba din contră!”, au mai transmis reprezentanții MAI.

Cât despre numele lui Șuier, polițistul ce-l are în grijă a spus că a fost numit așa întrucât când era mic și nu știa să latre scotea doar un șuier... Iar acum e cel mai cunoscut câine din România, ducând la bun sfârșit mai multe acțiuni.

Și, este atât de vedetă, încât are pagina sa de Facebook.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prea l-ati sugrumat
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212