REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Suma amețitoare pe care ar fi pariat-o Anamaria Prodan pe victoria lui Lewis Hamilton

Suma amețitoare pe care ar fi pariat-o Anamaria Prodan pe victoria lui Lewis Hamilton

Replica API 15 decembrie 2021 | 04:57 1475

Anamaria Prodan a mers în weekend la Abu Dhabi, unde a asistat la ultima cursă din sezonul de Formula 1, în urma căreia Max Verstappen a ieșit campion mondial.

Impresara a fost însoțită de bunul său prieten, Cătălin Botezatu, conform imaginilor postate pe rețelele sociale. "Mai am puțin și câștig pariul. Hamilton! Normal că am emoții!", a spus Anamaria Prodan.

"Cât ai pariat? 500.000 de euro?", a întrebat-o Cătălin Botezatu pe Anamaria Prodan.

Impresara chiar ar fi pariat o jumătate de milion de euro pe victoria lui Lewis Hamilton, conform informațiilor oferite de Realitatea Sportivă. Anamaria Prodan a fost prezentă pe Billionaire Yacht, în Abu Dhabi, alături de Cătălin Botezatu, Eduard Irimia şi echipa Realitatea Sportivă, unde femeia de afaceri este implicată financiar.

Max Verstappen este noul campion mondial, după o cursă cu totul și cu totul nebună, care s-a disputat în ultima etapă, la Abu Dhabi. La 24 de ani, pilotul de la Red Bull intră în istorie. Septuplul campion mondial, Lewis Hamilton (Mercedes), a terminat pe locul 2.

După imaginea acestui sezon, ultima etapă pe care cei doi rivali au abordat-o la egalitate de puncte (369,5 fiecare) - situaţie nemaiîntâlnită decât o singură dată în istorie, în 1974 - a fost intensă şi a cunoscut o serie de controverse, incidente şi reveniri.

Până în ultimul tur, titlul părea să fie promis lui Hamilton, aflat la conducerea cursei. Dar o violentă ieşire în decor a canadianului Nicholas Latifi (Williams), cu cinci tururi înainte de sosire, a schimbat complet datele problemei.

În timp ce monopostul lui Latifi era degajat de pe pistă, cursa a fost plasată sub drapel galben şi în momentul în care comisarii de cursă au reluat startul, Hamilton şi Verstappen s-au aflat roată lângă roată.

Olandezul nu a lăsat să-i scape ocazia de a-l dubla pe Hamilton, profitând de un schimb de pneuri recent, contrar pilotului britanic.

"Este o nebunie, în sfârşit am avut noroc. Vreau să retrăiesc asta cu echipa mea pentru următorii zece sau 15 ani", a declarat Verstappen.

Titlul mondial la constructori a revenit echipei Mercedes, scrie digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am ametit numai spunand cinci sute de mii de euro. Nenica, e ametitor.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212