REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Suma uriaşă cu care s-ar alege Melania după divorţul de Donald Trump

Suma uriaşă cu care s-ar alege Melania după divorţul de Donald Trump

Replica API 14 noiembrie 2020 | 00:00 1716

În timp ce Donald Trump se agaţă de scaunul prezidenţial, umblă vorba că soţia lui pregăteşte, în culise, divorţul.

Melania şi Donald Trump

În vârstă de 50 de ani, Prima Doamnă a Americii aşteaptă debarcarea lor de la Casa Albă pentru a face acest pas, căci Melania nu vrea să îi dea această lovitură soţului ei cât timp acesta este încă preşedinte în exerciţiu, scrie okmagazine.ro.

"Melania de-abia aşteaptă să se termine acest mandat, ca ea să poată divorţa. Dacă ea ar face acest pas cât timp el este încă în funcţie, o umilinţă extremă pentru Trump, el ar găsi o cale pentru a o pedepsi", susţine Omarosa Manigault Newman, fostă asistentă a preşedintelui Trump.

Umblă vorba că Melania a negociat un contract post nupţial cu Donald, prin care aceasta se asigură că fiul lor, Barron, va avea drepturi egale la moştenirea din partea lui Trump, alături de cei patru fraţi mai mari ai săi, după un eventual divorţ. Mişcarea ar putea să-i aducă în conturi fostei Prime Doamne nu mai puţin de 50 de milioane de dolari, mai mult decât au primit celelalte două neveste ale lui Trump, după separarea lor.

După primul mariaj al lui Donald Trump, prima nevastă, Ivana Trump, s-a ales... doar 14 milioane de dolari, un apartament în New York şi o reşedinţă în Connecticut. Această căsnicie a durat 15 ani, o perioadă egală, până acum, cu cea a mariajului dintre Melania şi Trump.

A doua soţie a lui Trump, Marla Maples, a sfârşit cu o sumă aproape infimă, de doar 2 milioane de dolari, acesta fiind şi cel mai scurt mariaj al magnatului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212