REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Suma uriașă pe care o cer drept despăgubiri familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu: 33 de mil. de euro

Suma uriașă pe care o cer drept despăgubiri familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu: 33 de mil. de euro

Mirela PASCAL 15 mai 2024 | 15:07 3569

Familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu anul trecut, în localitatea 2 Mai, în timp ce conducea drogat și cu viteză mare, s-au constituit părți civile și solicită sume uriașe drept daune morale și materiale.

Suma uriasa pe care o cer drept despagubiri familiile tinerilor ucisi de Vlad Pascu: 33 de mil. de euro

Pentru Roberta Dragomir s-au constituit părți civile mama, tatăl, sora și doi bunici ai acesteia. Fiecare membru al familiei solicită daune în valoare de cinci milioane de euro.

În cazul lui Sebastian Olariu s-au constituit părți civile cei doi părinți, sora, doi bunici și două mătuși. Sumele cerute drept daune de această familie nu sunt cunoscute momentan, scrie Libertatea.

Prin urmare, daunele cumulate cerute de persoanele rănite și de familia Dragomir se ridică la suma de 33 de milioane de euro. La această sumă se va adăuga cuantumul solicitat de familia Olariu.

Nu există pârghii legale pentru a-i determina părinții lui Vlad Pascu să plătească despăgubiri victimelor

Conform sursei citate, despăgubirile urmează să fie plătite de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR), urmând ca această entitate să se îndrepte apoi împotriva inculpatului, în cadrul unui proces, pentru recuperarea sumei achitate către părțile civile.

Întrucât Vlad Pascu era major la momentul comiterii faptelor iar răspunderea penală este personală, daunele vor fi plătite din banii sau din valorificarea bunurilor acestuia, în măsura în care vor fi identificate.

Important este că nu există pârghii juridice pentru a obliga familia lui Vlad Pascu să plătească despăgubirile în locul acestuia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asadar, totul e despre bani!
4
4
sa plateasca ca are de unde ............ cred ca i-au ajuns blestemele celor care si-au pierdut casele in favoarea acestor camatari
15
0
Când ciordește case și apartamente de la amărâți trebuie sa te gândești că Intr o buna zi o vei su ge
16
0
Trebuie executați sa vândă toate apartamentele ciordite și manglite
20
1
Sumele cerute sunt excesive,avand in vedere ca vorbim de omor din culpa,pai milioane de euro nu s-au dat despagubiri nici in cazul crimelor cu premeditare,daca totushi se decide ca V.Pascu sa plateasca cate un milion sa spunem pt.fiecare tanar mort si el nu plateshte atunci in cazul unei pedeapse care poate sa fie intre 10 si 20 de ani sa zicem lui V.Pascu i se da maximul de pedeapsa si inerzicerea unor drepturi pe care le au pushcariashi tocmai pentru ca nu a platit ce a decis instantza indiferent de motiv,adica ai platit scapai mai ushor,nu ai platit ei maxim.
18
4
"s-au constituit părți civile mama, tatăl, sora și doi bunici ai acesteia. Fiecare membru al familiei solicită daune în valoare de cinci milioane de euro." ce misto !! acum intelegem de ce apar mereu pe sticla rudele victimelor...
14
20

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436