REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Suntem martori în aceste zile la o divizare în societatea românească

Suntem martori în aceste zile la o divizare în societatea românească

Replica API 26 ianuarie 2017 | 00:00 405

Hellvig:

Hellvig:

În aceste zile există o divizare în societatea românească și au loc atacuri fără precedent la adresa Serviciului Român de Informații, a declarat miercuri directorul SRI, Eduard Hellvig, la finalul audierilor în Comisia parlamentară de control privind activitatea SRI, notează agerpres.ro.

„Suntem martori în aceste zile la o divizare în societatea românească, la atacuri fără precedent la adresa instituției al cărei director sunt”, a afirmat Hellvig. El a precizat că a preluat mesajele „venite din partea persoanelor de bună credință” și că le va trata cu toată seriozitatea adecvată situației.

Directorul SRI a menționat că nu are date și dovezi care să confirme ce se vehiculează în spațiul public, însă, dacă ele există, atunci trebuie puse la dispoziția anchetatorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
divizarea a creeat-o chiar SRI, pentru ca tara sa fie mai usor de condus de Klaus si de 'ceilalti'! In rest, vrajeli de adormit bebelusii!
1
1
atat timp cat minti si te dai de partea opozitiei nu ai nici o credibilitate si divizarea incepe de la tine : chiar nu vrei sa realizezi, ia mai gandeste putin este adevarat ? CU SIGURANTA !
2
0
Hotilor, mincinosilor si penalilor le este frica de atacuri fara precedent la adresa SRI. Asa se explica divizarea in societatea romaneasca, si atacurile fara precedent la adresa acestei institutii, la mesajele "venite din partea persoanelor de buna credinta"...!? Ati raspuns cu multa eleganta si inteligenta maxima, d-le ! Va felicit !
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272