REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Suntem oameni, nu maşini, spune antrenorul lui Bayern Munchen

Suntem oameni, nu maşini, spune antrenorul lui Bayern Munchen

Replica API 30 octombrie 2021 | 23:48 693

Jucătorii lui Bayern Munchen sunt oameni, nu maşini, şi pot avea şi ei o zi proastă, a afirmat vineri antrenorul echipei Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, după eşecul clar (5-0) al bavarezilor în faţa celor de la Borussia Moenchengladbach, de miercuri seara, din Cupa Germaniei, scrie Reuters.

Nagelsmann, care a ratat meciul din şaisprezecimile de finală Cupei şi va lipsi şi de la partida cu Union Berlin de sâmbătă, din Bundesliga, fiind în carantină după ce a contractat coronavirusul, spune că la partida de miercuri au fost mai mulţi factori care au contribuit la înfrângerea usturătoare.

''Suntem oameni şi nu maşini, putem greşi şi noi iar dacă avem în faţă un adversar de calibru putem să avem o zi chiar proastă. Am arătat că suntem vulnerabili, dar este important să învăţăm lecţiile din acest joc. Este posibil ca într-o zi să faci mai multe greşeli decât ţi-ai putea imagina'', a spus tehnicianul.

Bavarezii au suferit cea mai drastică înfrângere din istoria participării lor în Cupa Germaniei, deşi sunt lideri în Bundesliga, conform agerpres.ro.

''Nu trebuie să ne gândim la faptul că mulţi zic că suntem cea mai bună echipă din lume. Trebuie să ne concentrăm şi să dovedim tot timpul că suntem Bayern, într-adevăr printre cele mai bune echipe din Europa. Trebuie să revenim şi să arătăm în meciul de sâmbătă că ceea ce s-a întâmplat miercuri a fost o excepţie'', a afirmat tehnicianul.

Bayern Munchen, campioana en titre, care are 22 de puncte după 9 etape în Bundesliga, va juca sâmbătă în deplasare cu Union Berlin (locul 5), în etapa a 10-a.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272