REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sunwaves: dosar penal și condamnare pentru 0,1 grame MDMA!

Sunwaves: dosar penal și condamnare pentru 0,1 grame MDMA!

Replica API 19 iulie 2019 | 00:00 372

Nu e de joaca!

Nu e de joaca!

Un bărbat din Constanța a fost condamnat de prima instanță la 4 luni cu suspendare pentru deținerea de droguri pentru consum propriu. Decizia încă nu este definitivă. Și, chiar dacă pedeapsa este una cu suspendare, tânărul are mai multe obligații impuse de către instanța de judecată.

Organele de poliție din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu la festivalul Sunwaves din Stațiunea Mamaia, au observat în parcare, într-un autoturism marca BMW, trei tineri cu un comportament suspect. Efectuând un control corporal asupra celor trei, asupra unuia dintre ei a fost găsit, în buzunarul pantalonilor, într-o țiplă din plastic transparent, un comprimat de culoare roz cu logo-ul ”Mickey Mouse”, despre care acesta a declarat că l-a cumpărat din interiorul festivalului de la un bărbat pe care nu îl cunoaște. Din raportul de constatare din 8.11.2018 al Laboratorului de Analiză și Profil al Drogurilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate rezultă că proba ridicată este constituită din: comprimat care conține ca substanță activă MDMA (N-Methyl-3,4 methylenedioxymetamfetamine). La data de 12.12.2018 s-a dispus continuarea urmăririi penale față de acesta pentru infracțiunea de deținere fără drept de droguri de mare risc pentru consum propriu. Fiind audiat în calitate de inculpat la data de 10.04.2019, portivit rolii.ro, a susținut că a cumpărat fragmentul de comprimat în aceeași noapte, anterior depistării, de la o persoană necunoscută, în scopul consumului propriu. Apoi, prin declarația din data de 31.05.2019, în prezența apărătorului ales, inculpatul a recunoscut comiterea faptei și a acceptat încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală, solicitând să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Propun sa drogam fortat batranii Daca crapa aia e
0
1
Ce cleste ma psihopatule...democratule...cacatule.. violatule
0
2
militienilor comunisti nu le place Constitutia Romaniei. de acord cu 12:59 si 11:04, daca nu te afecteaza nu te priveste, fiecare cu a ma-sii si orice pasare pre limba ei piere! statul nu e dadaca si nici asistent social!
1
0
Fraiere uite care-i treaba: cainele moare de grija stapanului si prostul de grija altuia! Esti major? Esti vaccinat? N-ai decat sa-ti bage ce vrei in sange. Lumea nu este bolnava ci este libera! Exista consecinte da bagi otrava in tine? Absolut! De ex de la MDMA dai in tremurici ca merkel si iti macini dintii. Ai bani de dentist? Ok ! Nu ai? Ghinion! Mi se rupe pula de ce faci tu! Faci pe nebunu si sari la bataie cai ai luat praf in nas? Atunci nu mi se mai rupe mie ci ti-o rup eu tie cu clestele! Clar fraiere? Comunismul a disparut asa ca lasa tu grija pentru altii si vezi-ti de viata ta!
5
1
lor sa bage in ei rahaturi daca prin asta nu ii afecteaza pe altii asa ca ciocu mic jigodie bolsevica depasita! Art 26 Constitutia Romaniei!
5
3
Amatorilor.sa va purtati crucea la parnaie daca bagati in voi rahaturi.ce viata lipsita de sens sa ai sa recurgi la astfel de metode pt a te bucura de viata pt a te binedispune pt a da sens momentului. Dar asta e.asta este lumea in care traim si repsiram.o lume bolnava in care tehnologia si drogurile pun stapanire pe viata ta lipsita de sens din cauza incapacitatii tale de a iti creiona un drum.
3
8
Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Raducanu Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614