REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Supărată că nu mai PAPĂ bani de la primărie, o firmă din Constanţa a încercat BLOCAREA proiectului privind reabilitarea Liceului Ovidius

Supărată că nu mai PAPĂ bani de la primărie, o firmă din Constanţa a încercat BLOCAREA proiectului privind reabilitarea Liceului Ovidius

Replica API 21 martie 2020 | 23:25 4632

SC Thalassa Cons SRL este una dintre firmele care au „supt”, ani la rândul, bani de la Primăria Constanţa, lucrând pentru administraţia locală încă de pe vremea fostului primar Radu Mazăre şi continuă să spere că-şi va umple conturile cu bani publici. Acum, că nu a mai pus mâna pe alt contract, încearcă să blocheze o licitaţie destul de importantă, obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic „Ovidius”. SC Thalassa Cons SRL ar fi vrut să supravegheze lucrările de şantier însă, ghinion, oferta sa a fost declarată neconformă.

Societatea SC Thalassa Cons SRL, din Constanța a contestat, la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, rezultatul procedurii comunicat la sfârşitul lunii trecute de către autoritatea contractantă, în speţă Primăria Constanţa, privind procedura proprie organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect Serviciul de Dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic„Ovidius” Constanța, Servicii de supraveghere a lucrărilor. Societatea a cerut admiterea contestației și, pe cale de consecință, constatarea netemeiniciei și nelegalitatea deciziei autorității contractante de a declara oferta sa neconformă. Totodată, firma a cerut anularea decizii autorității contractante și a actelor subsecvente acesteia, precum și obligarea primăriei la reevaluarea ofertei sale. Consiliul i-a respins, însă, contestaţia.

În martie martie 2012, RAEDPP atribuia, ca urmare a unei licitaţii, contractul în valoare de peste 120.000 lei privind Serviciul de dirigenţie de şantier pentru urmărirea execuţiei lucrărilor aferente obiectivului „Campus social Henri Coandă strada Ştefăniţă Vodă, Zona I“. SC Thalassa Cons SRL a fost şi dirigintele de şantier pentru cele trei pasarele pietonale din staţiunea Mamaia, proiect de suflet al lui Radu Mazăre iar, recent, şi-a adjudecat dirigenţia de şantier pentru extinderea Delfinariului din Constanţa.

SC Thalassa Cons SRL Constanţa, administrată de Cătălin Dan Scărtulescu, a fost înfiinţată în 2004 şi are sediul pe strada Marc Aureliu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca Chitac care este prima sursa de infectare in Constanta si politistul ala de la GEROTA tot prima sursa in Bucuresti nu intra in puscarie,atunci cum sa fie arestati astia care nu stau acasa si umbla ca teleghidati pe strazi,pentru ca ei nu au contaminat pe nimeni ci prin ceace fac AR PUTEA sa contamineze alti oameni.
3
1
Sluga lui chiysc
1
0
Chitac v a dat bani s au mustuc pt ca a ti sters postariile cu el.
2
2
bah userist prost. Se vede ca n ai fost la academie si in mintea ta tot ce e impotriva partidului este cu spaga, etc. Te ai uitat in gradina usr cta?caragheorghe iti spune ceva?paris dumitru?Iacob?beizadele, pile, relatii, cumetrii
5
2
Nenea Catalin este, cumva, un tip cu capul plecat? La propriu? Adica adus de spate? Cu scolioza avansata?
1
0
pentru ca s-a vindecat jigodia. sper sa reactioneze pozitiv si la tratamentul cu catuse si morcovi la rozeta. apropos, mu se sesizeaza procurorii si sa traga linie sa vada de uned are averea stransa dintr-un salariu de profesoras anonim. Nu cumva din spagile de la sutele de studenti trecuti la examene sau admisi in anmb??
10
1
Alooo replicaaaa , de ce se sterggg comentarile de la unchiu kkitac care a facut si el platica pt articole ? Erau numai negative a ? Sa uitat unchiu si nu ia placut ce parere au constantenii despre el ?
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108