REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Super Bowl: Jay-Z a explicat că gestul său de a rămâne pe scaun la intonarea imnului nu a reprezentat o formă de protest

Super Bowl: Jay-Z a explicat că gestul său de a rămâne pe scaun la intonarea imnului nu a reprezentat o formă de protest

Replica API 6 februarie 2020 | 00:00 445

Jay-Z

Jay-Z a dezminţit faptul că, alături de soţia sa, Beyonce, ar fi vrut să transmită un mesaj de protest atunci când au rămas pe scaune în timpul intonării imnului naţional al SUA, în deschiderea finalei Campionatului de fotbal american, Super Bowl, desfăşurată duminică seară la Miami, Florida, transmite Press Association, citată de Agerpres.

Fotografii ale celor doi şi ale fiicei lor de 8 ani, Blue Ivy, din timpul intonării imnului american, The Star Spangles Banner, îi arată rămaşi pe scaune, iar presa s-a grăbit să speculeze că există un mesaj de protest ascuns în spatele acestui gest.

"De fapt nu a fost nimic. Îmi pare rău. Dar chiar nu a fost nimic", a răspuns rapper-ul marţi, în timpul unei apariţii la Columbia University.

Rapper-ul şi producătorul muzical în vârstă de 50 de ani a fost responsabil de producţia tuturor momentelor muzicale de la Super Bowl şi susţine că împreună cu soţia sa, Beyonce, au fost atenţi la modul cum se derulau aceste momente artistice.

Solista de gospel Yolanda Adams a interpretat "America The Beautiful", înainte ca Demi Lovato să cânte imnul american, moment de altfel foarte lăudat şi comparat cu cel susţinut de Whitney Houston la o finală din anii '90, considerat drept etalon de performanţă artistică.

Jay-Z a explicat că la începutul spectacolului era preocupat de nivelul şi calitatea sunetului pe stadion şi de imaginile pe care camerele de televiziune le transmiteau în milioane de locuinţe de pe întregul cuprins al Americii.

"Şi chiar după aceea a apărut Demi şi vorbeam cu soţia mea despre cât de frumoasă este şi despre cum se aude vocea ei, despre lucrurile prin care a trebuit să treacă în viaţă pentru a ajunge din nou pe scenă şi despre cât de mândri suntem de ea", a adăugat rapper-ul.

Jay-Z a explicat că a fost o întâmplare faptul că au rămas pe scaun în timpul intonării imnului naţional şi că nu şi-au propus să proteste astfel faţă de ceva anume.

Show-ul de la pauza finalei de fotbal american a fost susţinut de Shakira şi de Jennifer Lopez.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un gest urat la fel ca si el.
1
0
Si cine plm mai este si cioara asta borata?
2
0
N-ai ce sa-i ceri.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272