REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Superproducţia 'Morbius', pe primul loc în box-office-ul nord-american

Superproducţia 'Morbius', pe primul loc în box-office-ul nord-american

Replica API 6 aprilie 2022 | 00:00 372

Blockbuster-ul "Morbius", un alt film cu supereroi din universul Marvel, a ajuns în fruntea box office-ului nord-american după weekend-ul de lansare, potrivit cifrelor preliminare ale firmei de specialitate Exhibitor Relations, publicate duminică, informează AFP, citată de Agerpres.

Acest lungmetraj cu Jared Leto în rolul principal a avut încasări de 39,1 milioane de dolari la box-office de vineri până duminică în Statele Unite şi Canada.

În regia lui Daniel Espinosa, pelicula spune povestea biochimistului Michael Morbius, un om de ştiinţă care suferă de o boală incurabilă şi care, fără să vrea, devine vampir după ce îşi injectează un ser pe bază de ADN de liliac şi nu se va putea opri din a ucide pentru a bea sângele victimelor sale.

"The Lost City", o comedie romantică cu Sandra Bullock şi Channing Tatum, care a avut premiera săptămâna trecută, coboară pe locul al doilea, cu încasări de 14,8 milioane de dolari.

Pe locul al treilea regăsim "The Batman", cel mai recent opus din franciza cinematografică dedicată celebrului personaj justiţiar mascat, cu încasări de 10,8 milioane de dolari, în a cincea săptămână de la lansare.

La fel ca săptămâna trecută, locul al patrulea revine lungmetrajului "Uncharted", o peliculă inspirată de unul din cele mai populare jocuri video de pe Playstation, cu Tom Holland în rolul unui vânător de comori şi încasări de 3,6 milioane de dolari după şapte săptămâni pe ecrane.

Poziţia a cincea este ocupată de filmul de animaţie "Jujutsu Kaisen 0: The Movie", realizat de studioul Crunchyroll/Funimation (deţinut în proporţie de 95% de Sony Pictures), cu 2 milioane de dolari încasaţi în a treia săptămână de difuzare în cinematografe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108