REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Suplimentul ieftin care scade tensiunea arterială, crește fluxul de sânge și reduce inflamația

Suplimentul ieftin care scade tensiunea arterială, crește fluxul de sânge și reduce inflamația

Replica API 12 iulie 2022 | 13:19 915

Încercați să vă îmbunătățiți sănătatea inimii? Pe lângă o dietă sănătoasă și exerciții fizice, dacă sunteți în căutarea unui supliment care ar putea scădea tensiunea arterială și ar putea îmbunătăți fluxul sanguin, un aminoacid puțin cunoscut numit Arginina ar putea fi de mare ajutor.

Ce este arginina, suplimentul ieftin care poate scădea tensiunea arterială

Cel mai simplu, arginina este un aminoacid, folosit de organism pentru formarea proteinelor și consolidarea apărării împotriva infecțiilor. Odată consumat, organismul îl transformă în oxid nitric, care este un compus esențial pentru lărgirea vaselor de sânge și îmbunătățirea fluxului sanguin.

Oxidul nitric este, de asemenea, cheia pentru declanșarea altor reacții chimice din organism, cum ar fi producerea de insulină și hormon de creștere. Datorită conexiunii sale cu dilatarea vaselor de sânge, cercetările timpurii au arătat că arginina poate fi eficientă în scăderea tensiunii arteriale, creșterea fluxului sanguin și reducerea inflamației.

Beneficiile argininei

Iată câteva din efectele benefice, mai puțin cunoscute pe care le poți obține cu ajutorul argininei.

În timp ce arginina în sine nu poate opri direct un atac de cord, ea poate face parte dintr-un regim care diminuează cauzele și simptomele de bază ale unui eveniment cardiovascular datorită numeroaselor sale beneficii legate de sânge.

Arginina a atras atenția și pentru potențialul său de a trata disfuncția erectilă la bărbați, deși este cea mai eficientă atunci când este combinată cu alte suplimente, în loc să funcționeze singur.

Arginina este precursorul oxidului nitric care dilată, relaxează și menține elasticitatea vaselor sanguine. Prin urmare, are un efect pozitiv în reducerea tensiunii arteriale, inclusiv a hipertensiunii pulmonare și coronariene. Același efect pozitiv se observă și în cazul administrării argininei la persoanele cu o circulație periferică deficitară, care au în permanență senzația de mâini și de picioare reci și a manifestărilor din sindromul Raynaud.

Care sunt efectele secundare?

Efectele secundare ale administrării acestuia sunt în general ușoare, unele persoane având balonare, diaree, dureri abdominale, greață și dureri de cap. Dozele tind să varieze de la două până la șase grame de arginină suplimentară pe zi timp de aproximativ trei până la patru săptămâni la un moment dat, înainte de a lua o pauză.

Te-ar mai interesa: Suplimentul ieftin care scade tensiunea arterială,...

Discutați cu un profesionist medical despre cea mai bună cronologie pentru dvs.

Atenție!!!! Oamenii de știință îi avertizează pe cei care au avut un atac de cord recent, precum și pe oricine cu antecedente de astm bronșic, să nu folosească arginina, deoarece ar putea înrăutăți răspunsurile naturale ale organismului.

Puteți obține arginine în dieta dumneavoastră consumând

carne roșie,

carne de pasăre,

pește

produse lactate.

În plus, există suplimente orale pe care le puteți include pentru a vă crește aportul. Doar asigurați-vă că vă consultați cu un medic în prealabil, așa cum ar trebui să faceți cu orice alt supliment, scrie doctorulzilei.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108