REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Suporterii FCSB, reacție violentă după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Cineva confundă fotbalul cu grajdul”

Suporterii FCSB, reacție violentă după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Cineva confundă fotbalul cu grajdul”

Replica API 7 aprilie 2022 | 23:56 815

Suporterii celor de la FCSB au cedat nervos la finalul derby-ului pierdut cu scorul de 0-2 în fața Universității Craiova. În urma acestui eșec, vicecampioana a ratat șansa de a se apropia la două puncte de CFR Cluj, scrie fanatik.ro

Înfrângerea de pe Național Arena cu U Craiova din etapa a treia a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1 a stârnit reacții violente din partea suporterilor FCSB. Vinovat pentru insuccesul roș-albaștrilor din ultimii ani este considerat nimeni altul decât finanțatorul Gigi Becali.

Suporterii FCSB, reacție dură după eșecul cu Universitatea Craiova: „Nu există vreo șansă ca lucrurile să se schimbe”

Fără să dea nume, avocatul Asociației „Salvați Steaua”, Virgil Boglea, l-a atacat în mod indirect pe patronul echipei care nu a mai luat de șapte ani un titlu în Casa Pariurilor Liga 1.

„Cineva spunea: Ochiul stăpânului, îngrașă vitele. Acel cineva confundă însă grajdul cu fotbalul sau invers, fotbalul cu grajdul. Când ne mai gândim că vorbim de cel mai galonat club de fotbal din România, atunci problema e și mai mare. Această confuzie se tot propagă de atâția ani.

Pare că nu există vreo șansă ca lucrurile să se schimbe. Cândva, supărările din viața privată îmi erau alungate de bucuriile Stelei. Acum, viața privată îmi alungă supărările pricinuite de Steaua.

Sper să retrăiesc și vremurile cu bucurii pe ambele planuri. Pentru că au fost destule, Slavă Domnului”, a declarat Virgil Boglea, avocatul Asociației „Salvați Steaua”, pentru Radio Sport 1.

Liderul Peluzei Nord a răbufnit și el: „Îi vom cere demisia lui Toni Petrea la fiecare meci”

Dezamăgirea a fost enormă și pentru nucleul dur al galeriei celor de la FCSB. Deși a fost susținută la derby-ul cu U Craiova de aproximativ 25 de mii de spectatori, vicecampioana n-a reușit să marcheze nici măcar un gol și a suferit prima înfrângere în fața oltenilor, la București, din ultimii 33 de ani.

„Asta înseamnă să îți bați joc de toată lumea. Să joci prima repriză fără atacant, că vrei tu să experimentezi, iar în a doua repriză să ne arăți că ai trei atacanți, dar pe bancă…

Cașcaval, atât îi interesează pe conducătorii noștri. Amețești jucătorii pe posturi și vrei titlul? Nu. E pa titlul și anul ăsta, gata!

Toni Petrea e un om, dar ii vom cere demisia la fiecare meci. Nu putem pricepe cum acceptă să se umilească în ultimul hal. Meci de meci. Am înțeles, mergi la raport. Spui patronului, distribuția vă rog, să trăiți, dar să te uiți pe ea și să vezi asa ceva… de necrezut să te umilești așa.

Zilele acestea vom decide ce face galeria Peluza Nord. Astăzi am arătat iar cine suntem și le mulțumesc celor 25.000 de suporteri. Nu cred că vor reveni așa curând Ce să joace Keșeru cînd toate mingile mergeau la Tavi? Cât să facă și acest copil?!”, a declarat Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, conform aceleiași surse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste oi.behehe.1.9.2.4.
1
0
Hai Rapidul
1
0
Niste dobitoace
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212