REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

SURPRIZĂ! CÂND AFLĂM DECIZIA INSTANŢEI ÎN CAZUL LUI DRAGNEA

SURPRIZĂ! CÂND AFLĂM DECIZIA INSTANŢEI ÎN CAZUL LUI DRAGNEA

Replica API 21 mai 2019 | 01:10 488

Completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care judecă apelul lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive, a amânat pronunţarea în dosar pentru data de 27 mai, a doua zi după alegeri.

Procurorul DNA a anunțat, luni, Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) că solicită pedepse mai aspre pentru inculpații din procesul lui Liviu Dragnea. Procurorul DNA a cerut condamnari și pentru acuzațiile de fals și instigare la fals, pentru care inculpații au fost achitați pe fond, notează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
manipulati politic ! le este frica sa dea o solutie concreta ! domnilor judecatori : este sau nu este vinovat ? a furat sau nu a furat ? a mintit sau nu a mintit ??? ce e asa greu ? lasilor si coruptilor ! nu aveti oua sunteti marionete platite de un condamnat penal !
4
0
dracnea vanzatorul tarii catre bibi jidanescu,muiepesde
6
3
Tara te vrea mort bai secatura dracului!
7
3
La multi ani Dragnea!Multa muie PSDistilor!
8
4
Adica.... daca iese psd Dragnea scapa, daca nu il infunda....
1
1
data-as la muie , de ce nu ai latrat cand a disparut flota , cand s-au furat casele - inclusiv cea din mihaileanu- de ce nu ai mancat cacat de mita ceruta de orban si acoperita , de creditul lui udrea de 3 mil euro si transferat pe numele unui ....fugar , de retrocedarile lui oltean si crinuta oltean - pardon , dumitrean..,.- de puscaria lui ridzi monica , pt a o salva pe eba , de abuzurile sri , cei care dictau in dna ....Asa ca , muie tie celui de sub mine , si mamei tale ca a fatat bou sau boi .
8
5
Toti ii vedem, toti ii stim ca-s HOTI si putrezi de bogati ndin furaciuni, si nu pot sa-nteleg cum mai sunt printre noi unii care sa le tina partea HOTILOR gen Mazare! Noi care n-am furat, nu suntem HOTI trebe sa cerem pedepse mari si aspre care sa-i descurajeze pe toti HOTII astia care ne rad in nas! Ne fura, merg putin la puscarie ca sa le legalizeze HOTIA si iar calare pe tara si pe noi!
10
7
demonstreaza tu Escu prostul, ca a furat ceva ca OLAF ul nu a reusit , DNA nu a reusit ,DIICOT la fel ,RISE Project si altii din presa nimic .Doar un prost ca tine cu mentalitate userisata zbiara: a furat ,a furat Ce ma vita prosta ti-a luat casa? Te-a lasat in curul gol ? Bai jeg mincinos ne pisham cu bolta pe propagandisti prosti ca tine Hai linge cacatul pe care-l mananci !In rest multa muie pentru useristul ESCU prostul galaxiei
6
10
Nu il bagati in seama pe ala de la ora 22.22.este un copil de la gradinita sau cel putin asa gandeste,nu spune ca nu a furat ci este exact ca un copil care spune:doamna nu numai eu si Ludovic a facut la fel.
9
5
Bate un vant de shimbare. E ordin de sus. Scapa cine poate.
3
3
Hai baieti sa-l vedem odata pe taranul Dracnea cu catuse la maini, ''ascuns'' bine pentru minim 10 ani!!!
9
3
oare cei de teapa lor nu pot fi acuzati de genocid!? Rezultatele sunt clare, probe exista, martori destui.
4
4
@ 22:06 bai latraule sa ne sugi chilotii cu procurorii tai bai jegosule !Dar de ce nu zbieri ca DNA nu a facut recurs in cazul lui Ludovic Orban care vroia sa-si traga 50000 de euroi de la Urdareanu si a fost achitat ?Poate ca sarea cu tine in piata Victoriei ,de asta !
7
16
Foarte bine d-le procuror DNA, ca ati cerut condamnari si pentru acuzatiile de fals si instigare la fals, pentru inculpatii achitati fond. Va felicit!
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272