REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Surpriză! Elena BĂSESCU vine să-i RIDICE COTA lui PALAZ!

Surpriză! Elena BĂSESCU vine să-i RIDICE COTA lui PALAZ!

Replica API 16 octombrie 2020 | 01:06 4463

Fiica lui Traian Băsescu, Elena, fost europarlamentar, va candida din partea PMP Constanța, pentru un loc în Parlamentul României. Elena Băsescu este cea care deschide lista pentru Camera Deputaților și speră că va și câștiga. Dar, de ce a ales să candideze pentru constănțeni: ”M-am născut în Constanța, este a doua mea casă”, a spus Elena Băsescu.

Elena Băsescu

Fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, va deschide lista PMP Constanța la alegerile parlamentare. Fostul europarlamentar a confirmat, pentru Replica, informația. Dar, de ce a ales să candideze pentru Constanța? ”M-am născut la Constanța, este a doua mea casă. Familia mea din partea tatălui este din Constanța, am o relație bună cu organizația PMP din Constanța”, a spus, pentru Replica, Elena Băsescu.

Proiecte inspirate din experiența ei de viață

Elena Băsescu este convinsă că va câștiga, având în vedere rezultatul obținut de formațiunea politică la nivelul județului Constanța. Vrea să se folosească de experiența pe care a căpătat-o în Parlamentul European, dar și prin rolul pe care-l are, acela de mamă a trei copii, pe care-i crește singură. ”Am multe proiecte cu teme sociale, inspirate din situația pe care o trăiesc zi de zi, aceea de a fi mamă singură a trei copii. Sunt proiecte pentru familiile monoparentale, voi găsi o modalitate diferită privind plata pensiei. Acum, pensia alimentară se plătește în funcție de salariu, și nu în funcție de averea celui care trebuie să plătească această pensie”, a explicat Băsescu.

Se va muta în Constanța!

Întrebată dacă crede că o va ajuta numele tatălui său și notorietatea acestuia, Elena Băsescu a răspuns: ”Mă vă ajuta numele tatălui meu, mă va ajuta și numele meu”. Elena Băsescu se va muta în Constanța pe toată perioada campaniei electorale, pentru a fi mai aproape de constănțeni și pentru a le afla problemele.

Precizăm că Elena Băsescu a fost europarlamentar în perioada 2009-2014. Din 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La scoala, nu la botox
0
0
Traiesc din bani furati. Mircea a facut puscarie pentru inselaciune, mai rau ca tiganii
3
1
Doamna care a legalizat etnobotanicele........Daca ar fi militat pentru ceva constructiv, educativ pentru dezvoltarea tinerilor ar fi fost prea mult.
4
0
A mai studiat limba romana si gramatca
3
0
Va locui la nea Mircea Basescu la vila si va plati chirie pentru sedere.
3
0
Parca e Michael Jackson In ce hall arata
4
0
Bai tata ... ce as trage in Leana ...
5
0
Avem nevoie de semianalfabete.
11
0
Va fi votata de un numar socant de mare de alegatori...STS-ul e la butoane...pt cunoscatori...
11
1
are eba casa in constanta?de cand nu a venit la casa ei de aici? macar nui este rusine,ce a facut individa pentru constanteni.individul de basescu ce a facut pentru constanteni?NIMIC.dadea bufuri in port cu acoperirea securitatii.ca presedinte a avut numai certuri cu constantinescu si mazare.RUSINE
12
1
Avem nevoie de uameni de calitate! Eba presedinte!
3
15
si boii constanteni vor merge turma sa o voteze ca altfel- se supara si nu mai vorbeste cu mine-Ha ,ha,ha !
14
1
Poate sa-i ridice altceva!!!
11
0
Fara taticu' era doar o buzata,ce de drept buna de oral.Nimic mai mult. Sa mai acorzi credit,sa mai bagi in media o muiere cu valoare zero e condamnabil pentru ziare si televiziuni. E plina strada de persoane gen Baseasca,doar ca nu au acelasi tata. E plin de unele si mai bune,mai destepte,insa fara sa fi avut un tata ca Basanaul. Asta e viata,insa nu ne mai bombardati cu lichelele si ,,progeniturle'' lor! Vrem si exemple pozitive,nu doar daramaturi sociale,existand numai prin altceva decat calitati personale evidente.!Flit base!
21
0
are buze de ciocanitoare
14
2
cat mai putine esece.ca de succesuri nu ducem lipsa.app asta foloseste photoshopu de n are aer.n as vrea s o vad in realitate.
19
0
Partea proasta este ca o sa o voteze lumea.La cat de destepti sunrem sigur ne trezim cu ea in paelament.Vai de capul nostru.
25
1
Nici macar pula nu o mai ridica la nimeni sperietoare asta de ciori. E buna doar pentru desfundat chiuveta si closetul cu buzitele ei cauciucate. Vai de capul ei de parasuta si de al nostru daca vom avea in continuare asemenea specimene sa ne reprezinte. Ce s-a nascut din familia Base nu poate avea decat basini in cap ca si cei care vor mai alege aceste lichele.
28
1
Palaz excrocul birocrat prin excelenta,eba licheaua beizadea fara talent impusa de tati. Inca un motiv sa nu votezi pmp
27
1
Uneori Replica este un ziar simpatic.
19
0
Bai frate, ca face machiajul! In alta ordine de idei, m-ati convins sa nu votez pmp-ul pluii!
26
1
imi place titlul, cica vine sa-i ridice cota lu' Palaz, adica si-a gasit Palaz o mare personalitate care sa-l scoata din anonimat.Si pe asta chiar daca nu o votati iese oricum, la redistribuire, se mai si fura .......... trist, uitati-va si voi cine va este fruncea, si muuuulti alti oameni capabili pleaca la cules de capsuni sau sparanghel.Ce putem face impotriva ei?NIMIC nu putem face pt ca chiar daca nu o votam tot iese, ca sa vedeti cat de legati suntem si nu putem sa zicem nimic
23
0
la ce buze facute are merge de-o muie !
25
1
Cine draq ii voteaza pe astia???
24
1
Mars, fa la scoala.
27
1
Clar o votam numa sa ne arate si celelalte buze
23
0
Eu o votez pe Elena Udrea. E cea mai buna!
17
8
Ti-ai pus balast? Ii platesti tu campania? Sau taticu?
20
0
Gaina asta cufurita isi baga iar nasul unde nu-i fierbe oala ?
30
0
Acest Palaz, un atarnator al politicii constantene! De fapt el a facut polituca sa.si faca curul mare din spagi!! Un zero barat!! Speram sa dispara din peisaj,ca dauneaza mult pt Constanta!!
34
1
O galeata atat de si n gura
23
0
Ce mizerabili! Palaz a ajuns NIMENI in politica constanteana si apeleaza la base...dar cine mai este base? Nimeni,ca si palaz!
30
2
destul de multi, cum l-au votat si pe turcescu acum 4 ani, stie basau unde-s fraierii care voteaza dupa ureche!!
26
0
Ne meritam soarta daca votam oligofreni in parlament!
34
1
Are tupeu maxim Chioru si progenitura lui! Ma gandesc cati cretinoizi ar putea pune stampila pe retardata asta?!
46
2
Si totusi are mai mult plastic pe ea decat gasim aruncat in Marea Neagra ...
42
2
Pana acum a fatat de trei ori , trebuie marit clanul basescu , ca sunt multe vapoare de impartit !
33
5
3 vapoare,...
32
5
Are tupeu maxim. Prosti ca ea sa o voteze se gasesc.
48
5
de ciuma raie covid mai scapam dar de neamul asta de ciumati basinosi se pare ca nu !!! raia naibii pleaca fa uratanie ca sperii copii nu te voteaza nimeni doar sa apese securistii lu tactu pe butoane
46
5
,,Succesuri"!
43
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108