REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Surpriză în conducerea Portului Constanța: Florin Goidea, numit director adjunct

Surpriză în conducerea Portului Constanța: Florin Goidea, numit director adjunct

Replica API 5 februarie 2020 | 00:00 1150

Florin Goidea, consilier județean PMP Constanța, este noul director adjunct al APC.

Florin Goidea este comandant de navă.

A absolvit Institutul de Marină Mircea cel Bătrân și a fost lector universitar la Universitatea Maritimă Constanța. Goidea i-a luat locul lui Dan Tivilichi. După cum se știa deja, consilierul județean PNL și prorectorul Universității Maritime Costel Stanca este noul director general al companiei portuare, instalat pe 23 decembrie.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA STITI K AM UN RESPECT pentru dmv. GOIDEA piloti hodorog de 70 ani el pilot si protesteaza bravo k leai taiat makroana.un SC ...SRL IN CAZ CU TOATE K E RESPONSABIL COMANDANTU DE MANEVRA DE UNDE SA PLAREASCA SA DESCHIDA ALT Srl sai faca iat ciokn actionari haaahaha.nui baga in seama jupine te injosesti si or sa zik k aveti frik de ei o sa mai latre o saptamana ai gataa ...tamtam si se aboneaza la ziar
1
0
Si la portul Galati e supriza Tivilichi director adjunct
0
0
este un om serios, respectat si integru. Potrivit pentru post. De ce il mai amestecati aici pe idiotul de Olea daca este la parcul rece ? Fiti tare domnule Comandant si nu bagati in seama jigodiile !
5
6
Bai voi nu sunteti sanatosi cu Olea al vostru ? Lasati-l dracului acolo unde este acum ca ne-am saturat de el. Sta "foarte bine "acolo.
13
0
Habar nu ai in ce este bagat si cu cine. Ai sa vezi in curand cum o sa se duca dracului portul complet
8
4
deranj mare vad in postarile pomanagiilor guvernamentali de mai jos. De ce? Pentru ca individul de mai sus, Goidea, este nu doar competent ci si corect si nu este bagat in gasca "baietilor destepti", pesedei cu caziere groase care secatuiesc de ani de zile portul!
5
10
costel stanca si florin goidea sunt 2 turnatori oportunisti si fara scrupule; ce-i califica in ocupaarea acestor functii la APC ? Ei nu stiu ca apc-ul este arvunit din veci de makidoni ?
11
6
Vrei un om onest ? Vine Olea, seful barcilor din Herastrau. Este de-al nostru, cunoscut.
2
19
Vai de APC!
4
10
Ne-am saturat de cumetri, prietenii si aranjamente. Doi sefi merg tinindu-se de mina, de la o institutie la alta. Este clar ca numirea, este de la nivel inalt pentru planuri marete si decizii unanime.
12
4
gata , se termina si cu apc-ul. daca au ajuns doi cu studii marinaresti sa conduca institutia , este clar ca vor ca portul sa fie adus in insolventa si apoi salvat chipurile prin cumparare de catre olandezi , care vor de mult acest lucru...
8
10
Inteligenta i se citeste pe fata. Inteligenta lui Palas ca doar e membru PMP. Toti nenorocitii in partidul chioretelui mai ales diliul ala de Palas care conduce partidul de fini, nasi si pile. Nu mai scapam de idiotii astia? Chiar nu vine si unul onest?
14
7
Un om calificat si integru! Felicitari si succes!
10
12
fiica sa lu asta nu e bagaboanta aia de alice
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272