REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

SURPRIZĂ în Parlament: Desfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, adoptată tacit de Camera Deputaţilor

SURPRIZĂ în Parlament: Desfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, adoptată tacit de Camera Deputaţilor

Replica API 26 februarie 2019 | 00:53 475

Proiectul propus de USR pentru desființarea secției speciale de investigare a magistraților și punerea în acord a legilor justiției cu recomandările Comisiei de la Veneția a fost adoptat tacit de Camera Deputaților, anunţă iniţiatorii, conform stiripesurse.ro.

Un proiect se consideră adoptat tacit de prima cameră sesizată, dacă se depăşteşte termenul pentru dezbatere şi vot în plen. Proiectul merge astfel la Senat, cameră decizională în acest caz. În camera decizională nu există adoptare tacită.

"O victorie a USR în lupta împotriva infractorilor din PSD-ALDE! Secția specială a fost înființată la comanda lui Dragnea cu scopul de a intimida și elimina magistrații și procurorii incomozi politicienilor și mafioților. Dar și pentru a bloca dosare importante, cum încearcă șefa secției Adina Florea cu dosarul Tel Drum în care este cercetat Dragnea.

Noi am atras atenția încă de la înființare că secția va fi folosită în mod abuziv și în folosul infractorilor. Mai mult, critici a primit și de la Comisia de la Veneția, GRECO, Comisia Europeană și de la majoritatea magistraților români.

Nu ne vom opri aici! Vom continua să luptăm până când Tudorel, Dragnea și infractorii de la putere vor deveni istorie. Astăzi putem avea încredere că se poate!", se arată pe pagina oficială de Facebook a USR.

Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie, condusă de procurorul Gheorghe Stan, a fost înfiinţată în 2018, în urma modificării Legii 304/2004 privind organizarea judiciară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scoateti PENSIILE SPECIALE din buget. Scoateti milioanele de euro facuti cadou partidelor politice din buget. Pentru fiecare leu cheltuit din bugetul tarii partidele sa aduca chitanta fiscala pe ce-au cheltuit banii! Nu sa-si ia gipane, viloaie, vacante exotice cu amante tinere gonflate, si ce le mai trece lor prin cap sa cheltuie banii tuturor romanilor! Bugetul asta inseamna: bani adunati din impozite si taxe de la toti romanii. In concluzie acest buget este unul care ne saraceste si le umple burtile politicienilor si cozilor lor de topor.
6
0
proiectul de desfiintare a fost votat de opozitie in mintea lor bolnava, su poate la toalet unde s-au intalnit la balanganit si pisu.
1
9
de ce mortii ma-tii nu vii la manifestatii ? sa-ti dau la muie , ti-ai batut joc de oamenii din snc , informai securitatea cu cei ce nu ieseau la defilare sau cu cei ce au fugit de la inaugurarea podului de la agigea . Boule , am plecat la eforie nord si am baut intr-un separeu la bran-bega .Pe voi v-a plouat , cacatilor !
0
8
nu mai cred nimic, pana nu vad finalizarea- nu cred, acesti ciumati fac orice numai a se renunta la idee si cand lucrurile se potolesc, totul revine la normal- cacialma
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272