REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Surpriză! Liberalul Costin Avătavului, numit director general al Neptun Olimp SA

Surpriză! Liberalul Costin Avătavului, numit director general al Neptun Olimp SA

Replica API 6 septembrie 2022 | 21:49 4709

Numire surprinzătoare la Neptun Olimp SA, unde consilierul local din Constanța, liberalul Costin Avătavului, a fost instalat pe funcția de director general, cu un mandat de două luni. Tânărul politician îl înlocuiește astfel pe fostul șef DGA Mihăiță Giani Vătuiu, care ocupa această funcție din luna februarie.

Consiliul de Administrație al companiei de stat Neptun Olimp SA l-a numit luni în funcția de director general pe Costin Valeriu Avătavului pentru o perioadă de două luni, între 5 septembrie 2022 și 5 noiembrie 2022. Decizia a fost anunțată luni de societate, printr-un raport înaintat Bursei de Valori București.

Costin Valeriu Avătavului va împlini la sfârșitul acestei luni 33 de ani și se ducela șefia Neptun Olimp SA din Mangalia din postura de consilier local în municipiul Constanța, ales pe listele PNL. Tânărul politician este fiul mult mai cunoscutului Constantin Avătavului din Eforie, fost lider al PDL Constanța.

Potrivit CV-ului de pe site-ul Primăriei Constanța, Costin Avătavului a fost între 2009 și 2012 referent la un cabinet parlamentar, iar între 2012 și 2016 inspector la Primăria Eforie.

Neptun Olimp SA a înregistrat în 2021 cele mai mari pierderi din istoria sa

Avătavului îl înlocuiește astfel pe Mihăiță Giani Vătuiu, fost șef în structura centralăa DGA pus director general al Neptun Olimp în februarie 2022.

Societatea deținută de stat prin Ministerul Economiei a raportat pentru 2021 afaceri de numai 685.650 lei și pierderi de 2.491.271 lei, cu 19 angajați, precum și datorii de 1.931.218 lei. Sunt cele mai mari pierderi înregistrate vreodată de Neptun Olimp SA.

Neptun Olimp SA deține active de aproape 11,4 milioane de lei: restaurantul La Barchetta, Complex Vile Olimp, de 4 stele, clădirea Sediu Administrativ Neptun, o agenție de turism și sediu administrativ pentru personalul de execuție, construcția Fabrica de Gheață și Stația Frig și Pizzeria Complex Internațional.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si asta o hahalera ca si tasu. Ati uitat sa spuneti ca tasu este un fost militian c****t ajuns sef PDL
2
0
copiii sefilor nostri vor fi sefii copiilor nostri!
2
0
Asta este cu adevarat imaginea PNL. Un partid plin de zerouri
1
0
inca un habarnist care urmeaza sa gestioneze banii statului, dupa ureche si dupa interesele partidului. Asta nu i fiu de militian?
3
0
Ia pupa-i tu in cur pe deosebitii astia ai tai si lasa-ne pe noi sa avem fiecare parerea si opinia proprie!
1
0
4 clase sa avem nu e problema daca avem bun simt si ne vedem de treaba noastra. Deosebiti or fi cu tot neamul lor dar ceva muncit de ei care sa ramana au. Se cocoata pe functii pusi de partid si fac poze cu personalitati. Din pacate nu se molipseste valoarea.
2
0
Felicitari, Costin ! Tu si tatal tau sunteti oameni deosebiti ! Comentatorii de mai jos probabil nu au terminat nici 4 clase dupa cum se exprima.
0
1
Nu suntem ba invidiosi dar ne-am saturat de moldoveni!
0
0
Baiatul are cv beton. E super bazat.. are partidul in spate.
0
0
de moldoveni cacaciosi!
0
0
Donchi pufleni hotel caraiman e pe geanta : nu si plateste angajatii , are 6 milioane la banci , plus camatari ! Din surse sigure mai are maxim 1 an pana la urmatoarea funie !
0
0
In cunostinta de cauza Costin e un tip extrem de educat, un autodidact. Merita functii mai importante decat aceasta si cu siguranta va ajunge acolo unde isi va dori!
2
0
numit la scoala din port ca acolo mergea treaba, a consumat cat a putut din munca celor dinainte, a venit toamna si hopa greierele numit la alta firma, 2 luni ca e falimentara. poveste noua sau veche. Vai de noi cum formam noi oameni sa ne conduca
0
0
Bai ,dar nu era pacaliciul ala comunist de 66 de ani? Neptun Olimp e Falimentar,o stiu securistii de la mediteraneo,cocor,blocurile de 9 etaje pe linga hotel Transilvania,mirlania arabetului murad,etc.Cu toate astea se defriseaza masiv si construiesc niste berbeci,certion,cu bani spalati,blocuri linga calea ferata care cauta prosti.Statiunea e o mizerie,plaja la fel.betoane,ciment,asfalt,in Olimp iti rupi picioarele in apa,dupa amiaza nu mai ai soare pe plaja. Puneti botul,marcati banul,distrugeti tot. Faliment din inima partidului!
1
0
Cand director la scoala din port,cand aici,dar vreun serviciu asa,pe carca lui, a avut?
0
0
hahahaha...numit director...nu se mai dau concursuri pentru ocuparea posturilor!
0
0
Alt Abarabulei adus de prin fundul Moldovei, care a vazut marea doar in poze..
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272