REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Surpriza neplăcută de care a avut parte Gina Pistol, când a urcat într-un autobuz, cu fetița în brațe

Surpriza neplăcută de care a avut parte Gina Pistol, când a urcat într-un autobuz, cu fetița în brațe

Replica API 23 septembrie 2022 | 00:00 1518

Gina Pistol a postat pe contul de socializare un video, în care le povestește fanilor prin ce a trecut în momentul în care a urcat cu fetița ei într-un autobuz. Iubita lui Smiley și-a început săptămâna într-un mod neplăcut, care a făcut-o să realizeze că oamenii au devenit din ce în ce mai nepăsători.

Gina Pistol

„Sunt foarte mâhnită. Mi-am început săptămâna supărată. Și am motive serioase. Ne ducem la vale. S-a înrăit lumea. Fiecare este cu treaba lui, lipsește empatia.

Nu îmi place ce se întâmplă cu lumea. Nu doar eu am observat asta. Dar ceva se întâmplă. Ne dezumanizăm. E păcat, e trist!”, a declarat Gina Pistol pe pagina personală de Instagram, potrivit Wowbiz.

Mamă singură fiind, cu un copil în brațe și multe bagaje, iubita lui Smiley mărturisește că s-a chinuit cu toate chiar în timp ce alți călători, bărbați, o priveau cu dezinteres și lipsă de empatie.

„M-a deranjat azi-dimineață faptul că eram cu ghiozdanul în spate, cu un copil adormit în brațe, cu un cărucior pe care încercam să îl urc în microbuzul care te duce de la avion la clădire și nu m-a ajutat nimeni. Stăteau și se uitau la mine cum mă chinuiam singură. Și nu că sunt Gina Pistol.

Sunt un simplu om care s-ar fi bucurat dacă ar fi primit o mână de ajutor. Erau bărbați acolo și se uitau la mine nepăsători și reci”, a mai mărturisit vedeta.

„Pe vremea mea, dacă urcam într-un mijloc de transport și vedeam un om care are nevoie de ajutor, un om în vârstă, o femeie însărcinată, o femeie care cară ceva, îmi crăpa obrazul de rușine să nu-i ofer o mână de ajutor. Și acum o fac cu mare drag.

Nu ne îndreptăm spre o lume mai bună, învățați să ajutați că nu vă cad mâinile. E cool să fii om bun”, a mai completat mama fiicei lui Smiley, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate se saturasera de la atata smiley
0
1
Barbatii aia de care vorbesti si-or fi dat seama cine esti si ca nu meriti nici o mana de ajutor!
1
1
GYNA PYSTOLYNA
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367