REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
6.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

SURSE - Ce funcție vânează Ludovic Orban, după ce a demisionat de la Palatul Victoria

SURSE - Ce funcție vânează Ludovic Orban, după ce a demisionat de la Palatul Victoria

Replica API 8 decembrie 2020 | 15:57 3123

Ludovic Orban a demsionat din funcția de prim-ministru, dar va rămâne președinte al PNL și a obținut un mandat de deputat. Pentru că încă își păstrează o influență puternică asupra liberalilor, Orban se pare că și-a negociat retragerea de la Palatul Victoria la schimb cu funcția de președinte al Camerei Deputaților, scrie stiripesurse.ro

Dacă se va forma o alianță între PNL-USR-PLUS și UDMR, atunci aceștia vor avea majoritate atât în Senat, cât și în Camera Deputaților, ceea ce le-ar permite să aibă președinții ambelor camere.

Având în vedere că Ludovic Orban s-a retras și astfel nu încurcă negocierile dintre cele trei partide, este posibil ca UDMR și USR-PLUS să îl susțină pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Ludovic Orban a mai avut două mandate de deputat și este recunoscut la nivelul PNL drept unul dintre finii cunoscători de proceduri parlamentare și legislație.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Potrivit pentru sef de camera la jilava pentru un mandat de 4 ani
1
1
Da-le la presa, ce mai stai? Doar sa vrea astia sa le publice. Asa poate realizeaza si naivii care inca mai cred in zei.
6
0
Personajul din poza , de suparare, a organizat o chermeza la Crama Rasova sfidand toate normele de distantare si toate recomandarile impuse chiar de el. Localul detine camere de supaveghere...deci se poate verifica. Asta doar daca printa interes. Asta ptr toti cei care mai cred ca personajului ii pasa de Romani sau de Romania. Legile sunt doar pentru plebei. Ei sunt extraterestri. Semnat..un ospatar care detine si fotografii...facute pe blat cu utilajul din dotare...
6
0
Soc si groaza - iar a ajuns Sica somer... pana il valideaza ca deputat sigur fuge sa depuna vreo 30 de CV-uri, sa fie sigur ca il cheama cineva la interviu.
8
1
Sa i dam la mwie de traseist de functii
18
5
Doua monumente de incompetenta si nesimtire:Orban si Iohannis!Vezi reactiile lor in cazurile lui Flutur,Chitoiu,Bode cu accidentul lui si multe altele.
20
5
funnctie una importanta...limbistul sef a lui klaus sclavul u.e el de asemenea limbistul dnei merkel
16
5
Un prim corect!Si-a umplut cu euro numai o basculanta !Atat !
23
4
cu iohanis in formatie!
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407