REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.1° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

SURSE: CONTRACTUL centurii de ocolire a comunei Cogealac a intrat în atenţia DNA

SURSE: CONTRACTUL centurii de ocolire a comunei Cogealac a intrat în atenţia DNA

Replica API 15 iunie 2020 | 00:40 4027

Într-o comună din judeţul Constanţa, unde până în urmă cu câţiva ani nu s-a făcut marea cu sarea, au început să mişte lucrurile. Numai că, unele proiecte par să nu fie văzute cu ochi buni de procurori, după cum ne-au spus unele surse, care ar fi demarat o anchetă. Este vorba despre contractul privind centura ocolitoare a comunei Cogealac, atribuit în luna iunie a anului trecut. Sunt zvonuri potrivit cărora licitaţia nu a fost una legală, iar pe fir ar fi intrat procurorii DNA. Mai mult, lucrările la centura ocolitoare ar fi fost oprite.

„Avem informaţii ca licitaţia nu prea a fost legală, iar pe fir au intrat procurorii DNA! De atunci, lucrările s-au sistat şi avem motive să credem că există un dosar de cercetare penală privind atribuirea directă a licitaţiei pentru proiectul de centura ocolitoare a comunei Cogealac în valoare de 10 milioane de lei fara tva”, a precizat o sursă Replica.

Gheorghe Alexa: Căţeii care muşcă, muşcă degeaba!

Contactat pentru un punct de vedere, primarul Gheorghe Alexa ne-a declarat că nu este nimic adevărat, că se lucrează, iar lucrările nu au fost sistate. Cât despre o anchetă a procurorilor, acesta spune că nu are cunoştinţă. „Ce să vă zic? Căţeii care muşcă, muşcă degeaba. N-au ce să găsească procurorii, eu nu ştiu nimic, ar fi trebuit să ştiu. Am angajat o firmă care să se ocupe de licitaţie”, a lămurit primarul.

Trebuie precizat faptul că, potrivit aceloraşi surse, firma care a câştigat licitaţia prin atribuire directă este SC Daf Trans 2000 SRL, al cărei patron este Florin Belu. Acesta ar avea legături strânse cu Gheorghe Alexa. Preşedintele comisiei a fost viceprimarul Cati Hristu.

Citeşte şi:

OFICIAL! Contract pentru centura ocolitoare a comunei Cogealac

A.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaru penal Alexa a dat liber la lucrari la centura ocolitoare. Va faceti de rasul curcilor daca va fi candidatul vostru la Primaria Cogealac ptr. ca o sa-l salte procurori. Alexa Gheorghe penalul si teparul
3
0
Dar ce drum national de mare trafic trece prin Cogealac de le trebuie centura ocolitoare? Sifonare de bani...
4
0
Stergeti comentariile? Sau sinteti bara bara
0
1
Cati primar.
1
7
imi deschid punct de lucru la Kudzulac
6
0
Votam orice dar nu pro romania nu au echipa cum trebuie toti tin cu gigi
1
5
Nu vrem pro romania in cogelac mai bine cati primar decat pro romania care voteaza gigi alexa
3
5
Primaru Mache a vorbit cu Papu si a dat lucrarea unui alt Papu ce e asa de greu de inteles?!
3
1
Cum adica ma primarule"eu nu stiu nimic,am angajat o firma sa se ocupe de licitatii",pai daca era vorba de bani tai tot asa faceai ma primarule ii lasai pe alti sa decida cui ii dai tu bani sa tii cheltuie dupa care nu verificai nimic?,am uitat aici sunt bani comunei asa ca nu conteaza cine ii cheltuie asta nu este treaba ta,tu trebuie doar sa semnezi pentru ca bani primariei sa ajunga acolo unde hotaraste o firma privata.
7
0
CU ACORDU PRIMARULUI, TIGANI CARE STA LA DISPENSAR SUNT LEGATI LA CURENT LA STALPU DE ILUMINAT PUBLIC. ASTA SE NUMESTE FURT , POLITIA SA MEARGA, SA VADA CUM SE FURA CURENT . MACAVEI LA PUSCARIE.
11
1
Forta GIGI , singurul primar valabil care a facut de toate , a scos cogealaculdin ceata !Forta nu te lasa intimidat !
4
13
Cateii care musca, musca degeaba . Asta e mai prost ca,Cati Hristu.. el vroia sa spuna cateii care latra.... Dar...din la hoara e greu. De muscat o sa fie muscat la sigur ca stiu toti ca Macavei a luat spaga de nu mai stie de el.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272