REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

SURSE: CONTRACTUL de MANAGEMENT al Stelei HALICHIDIS va ÎNCETA ASTĂZI

SURSE: CONTRACTUL de MANAGEMENT al Stelei HALICHIDIS va ÎNCETA ASTĂZI

Replica API 4 octombrie 2021 | 00:08 2307

Vineri, 1 octombrie, după tragedia de la Boli Infecțioase, Consiliul de Administrație al unității medicale a propus demiterea managerului Stela Halichidis, înaintând decizia primarului Vergil Chițac. Documentul încă se află în analiză, însă, potrivit surselor noastre foarte bine informate, contractul de management al Stelei Halichidis va înceta luni, 4 octombrie.

Vă reamintim că vineri, 1 octombrie, un teribil incendiu a avut loc la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, care s-a soldat cu 7 morți.

Iată ce declara managerul Spitalului de Boli Infecțioase, după tragedie: ”Îmi e rău, mie mi-e rău, nu pot să dau declarații… Existau toate avizele legale, necesare dar s-a întâmplat un necaz. Ce să zicem… o să vedem de la ce. Îmi cer scuze, nu pot să dau declarații. Da… ce să auziți? Toate actele au fost în regulă, toate defecțiunile constatate s-au remediat. Nu există instalație de detecție. Nu era nimic în neregulă. Cadru tehnic PSI…dar mie imi e rău, ce vreți? Să mor aici? Cadru tehnic PSI s-a ocupat de acestea și au fost remediate. Era personal medical la ATI prezent. Nu pot să îmi dau cu presupusul, mai ales că nici nu gândesc limpede acum. Fiecare angajat era la locul lui, în locul unde trebuia să fie... Mi-a fost foarte frică de problema asta și am încercat să pun totul la punct tocmai ca să nu se întâmple asta. Stăteam liniștită că toate sunt în regulă dar iată că s-a întâmplat și îmi pare nespus de rău”.

Stela Halichidis nu a vrut să își dea demisia, însă consiliul de administrație al Spitalului de Boli Infecțioase a votat pentru demitere, trei persoane votând pentru demitere, una împotrivă iar un membru s-a abținut.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jos cu toate javrele de functionari publici stil madam infecta asta!
5
2
Nu vezi ma ce scrie,nici Catu nici Chitac nu a dato afara pe dna.director ci consiliul de administratie al spitalului.
4
3
Nici nu se stie cauza incendiului, si deja capul lui motoc. Rem!!!
5
2
se vor face multe plangeri penale si se vor cere mari despagubiri, ramane de vazut cine le va plati
7
2
Si Catu la parchet pentru trafic de influienta pe care l-a facut cand l-a sunat pe Chitac sa o demita.
7
4
jos si chitac
10
3
Chitac a fost deja arestat ?
12
6
arahat, chitac, guWeneru... si alti tradatori de tara
14
5
pai si jigodia din Eforie se spala pe maini...? bravos natiune !
19
5
cu ce este ya de vina? daca nu sau investit bani ptr a moderniza spitalul? si cand sau bagat sau sifonat banii de aia de la primarie..?
14
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272