REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SURSE: Florin GHEORGHE va fi schimbat de la conducerea RAEDPP din cauza lui MUHSCINĂ

SURSE: Florin GHEORGHE va fi schimbat de la conducerea RAEDPP din cauza lui MUHSCINĂ

Replica API 17 decembrie 2020 | 00:36 6986

În campania electorală premergătoare alegerilor locale, candidatul PNL la primărie, Vergil Chițac, în prezent primarul Constanţei, anunța că va face curățenie în instituțiile aflate în subordinea administrației locale. Și s-a ținut de cuvânt, mai mulți șefi cu ștate vechi rămânând fără funcțiile parcă bătute în cuie. Iată că schimbările nu se vor opri aici, iar următorul pe lista edilului este șeful RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe, care va rămâne fără muncă mai repede decât se aşteaptă. Potrivit unor surse din primărie, se pregătește demiterea acestuia, iar necazul i se trage de la un contract pe care RAEDPP l-a încheiat cu familia Muhscină asupra unui spațiu de pe bulevardul Mamaia. Cine-i Muhscină? Același care s-a crezut liberal până la moarte dar care, fix înainte de campania electorală, în august, a avut o sclipire în ochi: așa zisul blat dintre PNL și PSD când, în realitate, blatul era între el și PSD. A ieșit din partidul care l-a consacrat, anunțând că va candida independent la alegerile locale. De fapt, era doar o strategie, conștient de faptul că PSD va rămâne la conducerea urbei iar, cu sprijinul acesteia, afacerile îi vor merge ca pe roate.Și o să vedeți de ce!

Florin Gheorghe, șeful RAEDPP Constanța urmează să fie schimbat din funcție de edilul Vergil Chițac. În cadrul regiei conduse de Gheorghe a avut loc un audit în urma căruia s-ar fi constatat mai multe aspecte negative care-l vor costa, se pare, funcția. Unul dintre acestea este contractul încheiat de RAEDPP, la câteva zile după alegeri, cu familia Muhscină (n.red. fostul liberal Gheorghe Muhscină şi soţia sa), pe termen de 10 ani.

Coincidență sau nu! După ce a ieșit din PNL, Făgădău a inițiat o hotărâre prin care grădinița din incinta Școlii 1 urma să fie mutată

Liberalul Gheorghe Muhscină a surprins pe toată lumea, inclusiv colegii de partid, odată cu demisia sa din PNL. Asta, după ce declara cu tărie că este un liberal convins și că se regăsește în viziunea PNL.

Și-a anunțat, în august, candidatura la Consiliul Județean și a început campania electorală. La scurt timp, Făgădău a inițiat un proiect de hotărâre privind mutarea din incinta Școlii 1 de pe bulevardul Mamaia a grădiniței Roboțel. După câteva zile, pe 4 septembrie, RAEDPP scotea la licitație mai multe spații, printre care și cel de pe bulevardul Mamaia, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 10 septembrie, licitația având loc pe 11 septembrie. Însă, nu se specifică clar adresa, ci zona, şi anume bulevardul Mamaia, zona A.

Spațiul a fost licitat de școala Petre Ispirescu, administrată de soția lui Gheorghe Muhscină. După alegeri, a fost încheiat și contractul. Contract care, potrivit informațiilor noastre, ar fi nelegal.

Ce spune Florin Gheorghe

Contactat pentru un punct de vedere, Florin Gheorghe spune că respectivul contract este legal. „Am primit raportul de la audit, dar nu spune nimic despre acest contract. Avem termen până vineri să trimitem concluziile noastre la raportul lor de Audit, după care va fi înaintat domnului primar. A fost organizată licitație, a câștigat școala asta cu un preț foarte bun pentru noi”, a declarat Florin Gheorghe.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un traseist politic....foame de bani....
9
2
Da consiliul de administratie al raedpp nu il bubuiti? Sunt toti oamenii lui Mazare in frunte cu Ionescu Lucian ala
8
0
Daca gradinitele din Constanta sunt apreciate de toata lumea este fiindca Doamna Irinela le-a ajutat . Este APRECIATA de toate educatoarele...ASA SA STITI....!!!!
3
5
Nu mai aveti loc de nimeni....ce legatura are Irinela Nicolae cu cladirea aia....intotdeauna a facut doar lucruri bune pentru gradinite, a gasit pentru fiecare problema o solutie, dar de ce sa nu aruncam cu mizerii ....e cel mai usor....
3
4
nu permite comentarii la Rusu si Cocalargea ala. Bai, jegoaso, pe vremea pesedelei doar la Stroe nu permiteati. Azi la toti labarii astia nu e voie sa se maraie!
8
0
Nu vorbi daca nu cunosti omul...ps
2
5
Va rog sa mai aveti rabdare cu mine caci nu am definitivat actele la terenul pe care mi-l iau in zona peninsulara.
3
0
Acest bulangiu homosexual sluga PSD ului trebuie dus la statia de epurare presedinte
8
1
ISJ si-a batut joc de copiii din gradinitele judetului. Inspectorul Sorin Mihai nu conteaza in ISJ. Acolo a ramas PSD la putere. PNL si PSD au distrus viitorul copiiilor din jud Constanta. Toate contractele din scoli si gradinite sunt ale pesedistilor impusi de la ISJ.
3
1
Papagalul de mihai sorin executa tot ce spune irinela sefa lui. PSD conduce in ISJ.
3
1
IRINELA NICOLAE ESTE AUTOAREA ACESTEI FAPTE PENALE. EA A ALUNGAT COPII DIN GRADINITA SI PSIHOLOGII DE LA CJRAE. FAGADAU CU NICOLAE IRINELA SUNT COMPLICI. INTERESUL ESTE SA SE DARAME TOT SI SA CONSTRUIASCA UN MAKIDON PRIVAT. FAGADAU DECEBAL SI IRINELA NICOLAE TREBUIE SA RASPUNDA IN FATA PROCURORILOR, COPII CARE VENEAU LA CJRAE SUNT CONDAMNATI PE VIATA DIN CAUZA CESTOR INFRACTORI. FAGADAU SI NICOLAE IRINELA DIN PSD AU DISTRUS VIETILE COPIILOR.
4
3
oare ce se intampla la Litoral TV de merge atat de prost? totul se duce de rapa. nu e Murad stapanul. cica niste trepadusi de pe la PSD
6
0
Adevarul e ca este foarte capabil si exact din cauza lui Muhscina il schimba! E un bou, exact ca zdreanta aia din naintea lui si sa zica multumesc ca la cate mizerii au facut ar trebui sa dea si cu subsemnatul!!!! Poate intra si la primaria Cta, DNA-ul, k la Bucuresti!
10
0
Sa verifice din oficiu, modul in care au fost incheiate contractele de inchiriere, de cand acest personaj a ajuns pe functia de conducere a Raedpp si pana in prezent! Credeti ma, o sa gasiti multe lucruri interesante.
15
1
a luat contact cu psdeul trebue ...izolat! a venit vaccinul , poate asa vor rezista!
7
0
Bine ca ati scapat de cartita din partid, de acest Muhscina! Trebuia sa va dati seama de mult ca joaca cu psd.eul! Unde ati vazut voi machedon cu coloana vertebrala??
13
1
un cipanez machedon hot care trebuie sa mearga direct la puscarie cu Muschina.Procurorii cipanezi i-au tinut spatele ca le-a dat si lor niste spatii de carciuma.
14
0
De ce raedpp, inchiriaza masini de la terti, cand masinile lor stau pe dreapta? Se apeleaza la firma care ii daduse lui farcas un Porsche Macan spaga. Oare tocmai acela sifonase? Asta-i tara in care traim pastorita de psd, oamenii mei se bat de musca, pe salariu de la stat, si eu inchiriez terti. Hal de business.
11
0
Domnule Primar, la Confort Urban nu aveti in plan nicio schimbare? Credem ca ar fi cazul sa va indreptati atentia si catre ei.
14
1
Un baiat bun din fosta garda dar care in mimente cheie a sustinut oameni fara viitor!
11
1
s-a dovedit a fi o nulitate ca parlamentar la fel a fost si la raedpp
14
1
Se inscrie si asta in pnl ca multi altii si nu va mai fi nici o problema
14
1
Greu se misca cu schimbatul sefilor psd isti atat din primarie cat si la institutii. Foarte greu
14
5
Trebuiesc deslusite itele acestui cartel mafiot patentat de Fagadau - cu girul lui s au facut toate afacerile Dubioase si paguboase ptr constanteni !
16
6
Ma bucura nespus masura inlocuirii lui Florin Gheorghe.E un mare sforar si periculos individ care l a pupat peste tot pe Fagabou numai sa i intre in gratii si sa prinda functii. Un om total lipsit de scrupule. Domnule amiral aveti din nou aprecierea mea.
19
11
sa faca primaria sediu acolo, este numai bun. sa nu mai plateasca sume enorme pe inchiriere spatii...
18
1
Sunt curios....muschina asta machidon or ba....dupa fata se pare ca da,ca-i cunosti pe astia ca zici ca toti sunt neamuri....se poate sa ma insel, dar daca este imi comfirma tot ce am spus despre rasa asta evazionista......
17
7
ca sa ramana doar ei, se voteaza intre ei, din 100 de oameni, 90 sunt cetateni, 0 sunt afaceristii PNL PSD, asta e si ideea, sa ramana doar ei sa voteze, sa ii faca pe cetateni sa stea acasa pt ca ei sa isi imparta prada.
8
1
Care este din gasca lui Rasauteanu. Injura incontinuu echipa de la judet. Se lauda ca si a facut cartile la PNL
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218