REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Surse: Ilie Dumitrescu, candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 5

Surse: Ilie Dumitrescu, candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 5

Replica API 6 septembrie 2022 | 19:07 3815

A început goana după candidați pentru Primăria Sectorului 5! Marile partide își fac ploile pentru primăria lăsată liberă de Cristian Piedone în luna mai, după ce fostul edil a intrat în pușcărie, fiind condamnat la 4 ani de închisoare pentru corupție.

Ilie Dumitrescu

În prezent, interimatul e asigurat de Ion Constantin Melcea și, deși nu a fost stabilită data alegerilor, partidele au început să-și facă, deja, ploile. Iar PNL mizează pe un candidat, o reală surpriză și neașteptată: Ilie Dumitrescu, fost fotbalist și antrenor.

Dumitrescu este născut și crescut în Sectorul 5, așa că ideea de a candida i-a surâs și a primit-o cu brațele deschise. Însă, nici PSD nu se lasă mai prejos și și-a "confecționat" propriul candidat: Vlad Piedone, fiul lui Cristian Piedone.

Vlad Piedone

De astfel, acesta din urmă a anunțat, după încarcerarea tatălui, că se pregătește pentru a-i lua locul. Potrivit informațiilor noastre, Piedone ar fi fost băgat pe gât lui Marcel Ciolacu chiar de către Vlad Voiculescu, patronul Antenelor. Iar faptul că televiziunea lui Voiculescu este susținătoarea lui Ciolacu nu e o noutate.

Așa că, pentru a beneficia în continuare de susținere, Ciolacu tace și înghite oferta servită pe tavă.

De precizat că Daniel Florea, constănțeanul care a fost primarul Sectorul 5 înaintea lui Piedone, și-ar fi dorit să revină pe scaun însă, văzând că nu are susținerea PSD, și a dat demisia, recent, din partid, rămânând un simplu deputat neafiliat.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acu alegeti bine.intre un hot mic si un ti rom
0
0
Si Hagi presedinte. Raducioiu la cultura come se dice a voi. Mutu educatie pt drogalai. E bine
1
0
Mister Ilie Dumitrescu este un gospodar destoinic si un om de principii. E educat si are valoare. Nu fura si nu prosteste oamenii, nu vorbeste aiurea, vorbeste numai la subiect. Pe el il dorim primar! P.S. Nu sunt platit sa-l laud, este opinia mea sincera.
1
1
au inceput sa posteze aici si internatii de la Balaceanca! Mai dau si like-uri, ce se mai distreaza ei !!!
0
0
Corectati va rog frumos,Dan Voiculescu nu Vlad Voiculescu.Halal jurnalism.
0
0
Eu cred ca Ilie Dumitrescu vrea doar sa-i contrazica pe parinti. Vrea doar sa le dovedeasca faptul ca ne-au mintit pe toti cand ne trimiteau la scoala si ne spuneau sa nu mai batem mingea toata ziua. Ha ha ha! Deci, cu cat bati mingea mai mult si ajungi mare fotbalist, cu atat ajungi mai sus in politica, ai salariu mai mare si te infructi din ciolan mai mare. Bravo, Ilie! Poate macar acum vom avea si noi de unde alege in lotul nationalei de fotbal. Felicitari pentru initiativa! Ce ironie, fix acum incepe scoala,ce alegere dificila! Dar sa nu-i inveti si sa-si puna casa in joc la pariuri, Ilie!
10
0
...rusii pot ocupa intreaga Ucraina intr-un final, ajutati fiind si de chinezi, care vor trage foloase economice prin porturile si autostrazile din actuala Ucraina, in comertul cu Vestul, precum isi imagineaza ei cu drumul matasii si alte d-astea din lumea lor cu gandire primitva. Apoi rusii vand iar gaze si in VEST si peste tot. Astfel nu mai exista amenintarea NATO, toata Europa de Est se transforma in ZONA BUFFER, zona gri. Ei isi noteaza inca o "victorie" nemeritata in istorie, inca un atac de terorism global reusit din partea rusilor. Vesticii vor avea iar lux si gaze. Noi o vom duce rau.
0
0
Cu cat razboiul tine tot mai mult, cu atat lacomia va iesi mult mai agresiv la suprafata. Asta inseamna ca, in perioada ce urmeaza, cetatenii din tarile mult mai dezvoltate decat cele din Europa de Est, nu vor fi de acord sa le fie subtiat portofelul, doar pentru a mentine un echilibru economic in UE, ca "esticii" sa supravietuiasca, iar ei, bogatii, sa traiasca mai modest. Asa ca propagada rusilor va spune FIX ce vor sa auda si vor alege candidatul care ii ajuta sa-si pastreze traiul luxos. Asta inseamna ca rusii obtin fix ce vor, VEST-ul renunta la ajutorul economic-militar in Ucraina ...
0
0
Am informatii care spun in felul urmator. Exista un scenariu extrem de bine adaptat la noua realitate pe care o traim, rezultata din razboiul sangeros pornit de Satana Putin. Scenariul consta in convingerea maselor de oameni ca "mai marile puteri" din UE, precum Franta, Italia, Germania, Belgia si inca vreo 2, in ordinea asta, sa iasa din actualul UE si NATO si o posibila transformare a Europei de Est intr-o Uniune Europeana mult mai mica, neinarmata, precum solicita satanistii din tronul satanei din Moscova. Apoi tarile din lista de sus vor cumpara gaze rusesti si vand astora din UE mic.
0
0
Legat de Ilie Dumitrescu, exista momente cand te simti obligat sa alegi raul cel mai mic. Cand nu ai dintre cine alege, chiar nu ai ce face. Il alegi pana la urma pe Ilie Dumitrescu, ce poate merge rau, nu-i asa? Macar are circumstante atenuante, ca vine dintr-o alta lume si il schimbi peste 4 ani. Il dam frumos afara pe faras, cu matura si alegem alt primar. Speram ca de data asta, altul mai bun. Dar daca il votati pe Ilie Dumitrescu pentru driblingurile lui, pentru loviturile cu capul sau pentru sprancenele lui agresive, va meritati soarta. Asemeni celor care votati partidul, nu candidatul.
5
0
Indiferent ca rusii si chinezii ar transforma planeta intr-un zoo de oameni, l-ar transforma intr-un iad pe Pamant, l-ar transforma intr-un imperiu ortodox, desi este putin probabil, indiferent de toate astea, faptul ca ei vor distruge liberul arbitru lasat de la Dumnezeu si faptul ca nu va vor mai permite sa pacatuiti, ei nu va vor face pe voi oameni mai buni. Voi o sa traiti ca niste amarati, aparent fara pacat, dar o sa va curga balele la mancarea oligarhilor, la masinile si femeile lor si veti avea sufletele pline de ura si invidie, de pacat. Apoi o sa-L urati pe Dumnezeu, din gelozie...
1
0
Daca un om se naste si traieste intreaga viata in scaunul cu rotile, incapabil de a face absolut nimic, doar traieste si traieste asa foarte multi ani, ajutat de altii, dar in tot timpul asta, strange in suflet o rautate demonica si ura fata de Dumnezeu, devine Satana in carne si oase, are foc in privire cand vede ca altii merg pe langa el si ii uraste de moarte pe cei care il ingrijesc si nu o fac cum vrea el, incapabil sa vorbeasca. Interesant concept, nu-i asa? Este paralizat si nu poate face nimic, nu poate pacatui fizic sau sa intervina deloc in lumea de aici. Ajunge in IAD sau RAI?
1
0
Daca tot nu va pricepeti la politica, poate macar reusesc sa va fac sa intelegeti mai bine sensul vietii si incotro ne indreptam. Chiar si ateii sunt constienti de faptul ca sfarsitul lumii poate veni peste cateva minute, peste cateva clipe, printr-un razboi nuclear sau sfarsitul venit din spatiu. De la Dumnezeu sau din cosmos, este irelevant chiar si pentru atei. Deci, daca stim incontro ne indreptam noi si urmasii nostri, nu ar fi mai bine sa ne traim viata in libertate, ori moarte striga toti? Un dictator global ar pune stapanire pe urmasii vostri, apoi ADN-ul vostru dispare din univers...
1
0
Fiti realisti, oameni buni! Sfarsitul lumii, al omenirii nu va veni daca noi ne transformam toti in salbatici si tranformam toata planeta intr-o jungla. Nu, nu va veni asa, nu va veni din cauza a prea multa libertate. NU! Vor exista intotdeauna crestini adevarati, chiar si intr-un scenariu fictiv precum acesta. In pesteri, pe unde s-ar ascunde ei, tot ar exista. Deci, BINE tot ar exista pe Pamant. Dar sfarsitul omenirii va veni printr-o prea multa sclavie, va veni in momentul cand cel putin un dictator satanist va pune stapanire totala pe omenire. Atunci el decide data si ora apocalipsei.
0
0
Daca va doriti ca urmasii vostri sa faca mai departe Voia Domnului la infinit, atunci mergeti unde este libertate. Alegeti libertatea! Spuneti NU AUR, spuneti nu apropierii de Rusia, spuneti NU lui Putin si oricarui alt dictator care are la degetul mic dreptul la viata si la moarte. Spuneti NU celui care are la degetul mic Apocalipsa Biblica, razboiul nuclear, ploaia de f**. Ati fost informati ca Satana exista, este printre noi si incearca sa va atraga de la drumul vostru drept, al libertatii, al omenirii, al BINELUI. Va ofera UE libertate sa traiti unde vreti? Putin si Xi Jinping ar permite?
2
0
Liberul arbitru dispare in secunda in care DICTATURA si COMUNISMUL se instaureaza global. Fapt ce opreste VOIA DOMNULUI. Dumnezeu ne-a lasat cu liberul arbitru, libertatea de a pacatui si a nu o face. Viata este doar un test. Nu pup icoane, nu pup moaste, nu pup poala lui Teodosie. Multi dintre voi ma vor intelege, dar mult mai multi nu o vor face. In secunda doi in care tu ai un alt "zeu" pe pamant, un dictator, un "Putin mondial", dispare misiunea pe care noi o avem lasata pe Pamant de la Dumnezeu. E greu sa vedeti asta? E greu sa distingeti RAUL de BINE? Unde e libertate, este si DUMNEZEU!
0
0
Intr-un fel, eu vad sfarsitul lumii daca Rusia si China va reusi vreodata sa faca fix ce doreste. Va deveni IADUL pe Pamantul, Apocalipsa Biblica. Exact cum v-a fost descris iadul, asa va fi aici. Fix la fel, cuvant cu cuvant. Iar atunci vom fi slugile perfecte, vom da ce este al Cezarului si adevaratii crestini vor da Lui Dumnezeu ce este pentru Dumnezeu. Dar satanistii rusi si chinezi vor vrea mai mult, mai mult si vor vrea ce ii aparatine Lui Dumnezeu, deci ne vor sili in pacat pana nu va mai ramane BINE pe Pamant, apoi se va realiza Apocalipsa Biblica, Venirea Lui Iisus, Sfarsitul Vesnic.
0
0
Si poate ca multi dintre voi va grabiti sa ma contraziceti, dar Satana in carne si oase a spus-o cu gura ei, Satana Putin: Viitorul este al patriotilor". Si a numit asta "noua ordine mondiala". Si ce se intelegem prin asta? Inseamna ca populisti din lumea intreaga, vor zice ca noi si vor face ca ei. Ne vor spune ce vom vrea sa auzim in schimbul votului, se vor baza pe falsul patriotism, vor cumpara complet "media" si ne vor spala sistematic pe creiere, la ordinul Moscovei, ne vor crea o "realitate alternativa", o realitate ruseasca. Apoi vom deveni toti slugile oligarhilor rusi si chinezi. ZOO
0
0
Pune mana pe carte
1
0
V-ati invelit in puf ros cu astia din AUR, v-ati acoperit tot in tricolor cu falsul asta patriotism si haine traditionale. Dar aici e mana singurului si vesnicului INAMIC al Romaniei, RUSIA!!! Daca nenorocitii din AUR reusesc sa obtina popularitate de peste 50 la suta in Romania, prin cacatul asta frumos ambalat in tricolor si care pute a gulag sovietic, atunci vom avea parte de REFERENDUM in orice secunda doreste Satana Putin din Moscova. Cand Satana cere referendum, pai a doua zi avem referendum. Nu vedeti ce face in Ucraina? Cere referendum sa-i anexeze cu arma in ceafa. Moldovenii inteleg.
3
1
Mancati voi cat cacat vreti, daca vi se pare distractiv, dar am informatii din SURSE SIGURE, se incearca de acolo DE SUS, retragerea Frantei si Italiei din NATO. Aveti idee ce inseamna asta? Aveti idee ce inseamna ce au spus rusii prin "Winter is coming"? Se bazeaza pe proteste masive in iarna asta, datorata scumpirilor, in special al combustibilului si incalzirii. Fapt ce va duce la revolte, la slabirea Ucrainei si posibil ocuparea totala fara sprijin UE si NATO. Iar apoi urmeaza circul cu "ROEXIT" in Europa de Est si POFTIM: Cortina de fier ruseasca... Noul imperiu rus, noul URSS...Stop AUR!
3
2
Rusii sunt implicati in politica din UE pana in Franta, au avut ei succes pana si in SUA, prin republicani, ca sa va faceti o idee cam cat de nocivi sunt rusii pentru Romania. In Ungaria au reusit, maghiaroexitul este pregatit deja, la momentul potrivit se va intampla. AURolacii au fost informati deja, daca nu "ne predam", daca noi romanii nu aducem AUR la conducerea tarii si nu iesim din UE si NATO, vor trece trupe prin Ungaria, Serbia si in curand prin Bulgaria, dupa ce toate astea ies din UE si NATO si vom fi incercuiti pe cale terestra. Chiar daca ramanem in UE si NATO,suntem incercuiti...
3
3
In opinia celor din AUR si in grupurile lor de idioti utili, ei vorbesc despre cum noi, romanii, suntem slugile europenilor si americanilor. Fapt ce denota evident ca vor ROEXIT cu orice pret. Iar ei pentru asta militeaza, iesirea Romaniei din UE si din NATO. Nu o spun public, pentru ca au mare interes sa convinga peste 50 la suta din populatie ca e mai bine pentru Romania langa Rusia. Nu poti sa stai neutru intre doua forte nucleare, intr-un razboi rece, in prag de razboim mondial nuclear. Nici macar Elvetia nu ar reusi sa o faca, e inconjurata de NATO, asta este "secretul" ei.
3
3
Rusii au o caracatita satanista in Romania, prin "trimisii lui Dughin", rusofilii din jurul lui Calin Georgescu, Dan Puric, DAN CHITIC si mare atentie, Daniel Dragomir. P******a asta are oameni in SRi care ii fac treburile murdare, in favoarea AUR, in favoarea ROEXIT, deoarece exista o convingere ca, prin metoda capul plecat sabia nu-l taie, rusii vor permite o dictatura complet romaneasca, dar care sa fie in stransa legatura cu Moscova, pe modelul Belarus, metoda Lukashenko. Intreaba-l fata in fata pe George Simion daca e rusofil, offline, o sa-ti zica ca democratia ii permite. Stop ROEXIT!
3
3
pt asta de mai jos cu comentariile , sa-i pupi in dos pe cei de la AUR si pe sustinatorii lor inainte de a trece pe la caseria partidului tau de kkt sa-ti iei maruntisul!!
2
3
.***i nu va luati informatii din surse sigure. E atat de simplu, macar atat ati putea face pentru tara voastra, pentru Romania. Luati-va informatii din surse sigure. Ascultati-i si pe aia bun si pe aia rai, apoi trageti voi concluzia ce si cum. Nu blacklisturi ca AURolacii, nu "scoateti din grila TV canalul x y z" cum va cere George Simion. E evident ca incearca sa va spele pe cam, prin metoda ruseasca. Rusii lucreaza in Romania prin AUR pentru ROEXIT de ani buni de zile, iar acum au trecut la fapte si dovada vie sta chiar in razboiul din Ucraina. Conflictul din 2014 incepuse in 2013,in culise
0
0
Multi nu realizati cat de maro este situatia. PSD-PNL astia isi impart ciolanele, iar astia din AUR vin si balesc langa ei, ba chiar le scuipa pe ele, ca poate le arunca pe jos si prind si ei putin. Intelegeti cum sta treaba? Poate ca voi sunteti prea ocupati cu micile placeri ale noii vieti sociale, tot mai moderne, tot mai virtuale. Dar, iar aici apare un mare dar, suntem prag de ROEXIT, iar AURolacii astia trag tare pana in 2024 ca sa convinga tot mai multi infructati idioti d-astia utili ca voi, care nu isi fac datoria de romani de adevarati, de cetateni si...
0
0
Ideea e simpla, partidele astea aleg oameni cu priza la public, pentru ca scopul schimba mijloacele. Mai presus de orice pentru ei este castigarea alegerilor, indiferent de ce candidat idiot si-au ales. In cazuri de genul, de obicei vicele face toata treaba primarului. Daca vrei sa "cumperi" o tara, incepi de jos, de la sate. Iti pui primari prin metode d-astea. Uite asa iti cresti partidul si pui stapanire pe intreaga tara. Trimitere aici la PSD! Fix asta au facut. Si apoi iti pui "barosanii" in functii mari si te bagi la afaceri cu strainii, de preferat oligarhi rusi, trimitere la PSD-FSN.
0
0
Pai da, ba, baieti! AUR a facut fix la fel. Daca in spatele aparitiei partidului AUR s-a pus accent pe termenul patriot, desi, ca o paranteza, realizam cu totii ca este vorba de FALS PATRIOTISM in AUR, ei bine, de unde puteau ei sa puna un "lider de partid" in AUR, daca nu tocmai din galeria de huligani ai echipei nationale de fotbal. Corect? Corect! Si-au gasit "portavocea politica", pe George Simion, iar individul asta cu papagal, trompetistul asta, face ce ar face orice papagal, repeta tot ce aude de la consilierii lui. AUR a aparut pentru ROEXIT, in spatele lor stau rusofilii lui Dughin.
0
0
da Clotilde e calificata? vai mama noastra ce repede punem botul!
0
0
Mi se pare ceva normal, este o miscare bine cunoscuta in lumea mafiota, sa-ti pui ca si candidat o persoana "cu imagine". Pai peste tot in lumea se practica metoda asta cu fosti sportivi sau artisti, alesi doar pentru moaca de pe afis, ca in spate lor stau tot alti "oameni de afaceri" din lumea interlopa. Cum sunt mafiotii adevarati a caror nume nu il cunoaste nimeni, nici macar membrii mafiei, nimeni. Exista si o vorba, esti smecher abia atunci cand nici politia nu stie cine esti. Restul sunt gainari, bombardieri, interlopi etc. Ma asteptam sa vina din partea PSD, dar si PNL a ajuns la fel.
8
0
Vlad Piedone, unu care a crescut bine din banii produsi de tasu, ce credeti ca o sa faca ? Ce a invatat de la hodorog
0
0
Intra in politica ca sa-ti spun cine esti! Nota bene: cacofonia e intentionata.
0
0
Hahaha! Super calificat pentru administratie publica...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272