REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

SURSE - Iohannis și Orban discută despre AMÂNAREA măsurilor de relaxare

SURSE - Iohannis și Orban discută despre AMÂNAREA măsurilor de relaxare

Replica API 24 iunie 2020 | 00:15 2059

Președintele Klaus Iohannis și miniștrii Guvernului Orban, în frunte cu premierul Orban, au o întâlnire la Palatul Cotroceni.

Potrivit surselor citate de Antena 3, președintele și miniștrii discută despre amânarea măsurilor de relaxare care erau programate pentru data de 1 iulie.

Între măsurile de relaxare, cea mai importantă era redeschiderea restaurantelor, dar având în vedere creșterea numărului de infectări, măsurile ar putea fi amânate, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multa muie plavanului si lui sica iar daca prelungesc restrictiile sa le iau familiile in pula
2
3
Bai intelectual de balta ce esti tu, da tu unde ai lucrat pana acum? Pariu ca maxim spalatorie auto dupa ce ai dat cur vreo 10 ani prin Spania. Eu cred ca ar trebui sa te reprofilezi tu sa nu iti mai putrezeasca picioarele in cizmele de cauciuc. Singurii sclavi sunt cei trimisi de Lucivid si Ciolhannis la sparanghel si cu tine. Esti mai prost decat Mandolina si Iohannis la un loc
2
2
Deschid FAN CLUB,,MUYE PSD si MUYE PNL care se inscrie
1
1
Bravo pentru toata vara dar sa Inchideti si bisericile si magazinele
5
0
Si anularea pensiilor speciale. Ne calca pe nervi.
9
3
ALUPIGUS Psd
9
9
Sa facem bani cat timp e guvernul meu la butoane sprijinit de usr si olus. Ca daca vine psd iar imi inchide robinetul si fac foamea urmatorii 4 ani la Cotroceni.
9
8
parlamentare psd trebuie scos in afara legii iar membrii trimisi la spart piatra la noul canal Dambovita Marea Neagra asa cum fratii lor comunistii au distrus elitele Romaniei interbelice
13
11
Ca sa nu fie suparare: multa mooie simpatizantilor PSD si PNL! Daca v-ati putea duce dracului cu totii n-ar fi rau!
7
7
Ati pus tara pe butuci nenorocitilor.
20
12
Astia trebuie dati urgent jos, acesti idiotii ne-au bagat in faliment, au ucis mii de oameni, persoane care nu au primit ingrijiri medicale! La puscarie criminalilor!
21
11
Orban and klaus alupigus si m.m.mwie
15
10
mai jos sunt doar comentarii ale patronilor hoti si evazionisti, stapani de sclavi pt romanii angajati, care s-au obisnuit sa castige non stop, si care nu stiu ca o afacere are si castig si pierdere. cat au castigat a fost bine. recalificati-va si voi, sa vedeti ce bine e, asa cum au facut in toti acesti ani angajatii umiliti de voi, nemernicilor. e usor sa ai restaurant si sa curga banii. deschide fabrica de orice, produ ceva, ca bani ati strans 30ani din restaurante, hoteluri, microbuze, fmmv. la munca putorilor milionare , la capsuni in spania, la portocale in grecia
11
10
Ar fi indicat ca partidele sa faca pregatire cu postacii de serviciu pentru a-i invata limba romana, precum si bunul simt in exprimatea publica. Asa am dedus citind comentariile de mai jos!
13
3
Si la toti trantorii
15
13
Ciumatule galben, ai mancat o litera, te-ai infierbantat prea tare. Dar ar fi f. bine daca neamtul si ungurul ar amana destrabalarea si chiohanurile si sarba sau invartita din statiuni. Cu un popor iresponsabil, de analfabeti, cocalari nu poti sa progresezi. Dimpotriva s-a denaturat si se autodistruge.
12
14
Comunista e ma-ta aia cheala si cu tactu ala salahor in port. Sa ma pis pe familia ta de cretini care au nascut asa un imbecil. Bai animal prost, daca scapi de covid si mori de foame apoi ce mortii ma-ti vei face? Iti zic eu, vei suge pula la tiristi pe varianta. Sa sugi tu pula pana incepe sa iti placa, iti va trebui pe viitor pt job. MUIE PNL SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR PNL
13
20
esti un comunist fara mine. verifica care este adevaratul numarului de bonavii din spitalele Constantene. noi nu respectam modul de folosire a masti si ne inghesuim in magazine ca pa timpul comunismului din cauza ca nu mai avem demnitate si educatie. vrem totul sa ne dea guvernantii care se schimba si nu fac nimic.
17
15
mare kkt nu plateati la stat ,asa ca este normal sa ii doara in pula de restaurantele voastre.
13
6
Sa luati cu paine toti votantii Partidului National al Labarilor. In timp ce Rares limba in cur Bogdan da chiolahane cu peste 100 de persoane in interior pentru trotineta de fisa, restul romanilor sa suga pula. Ai restaurant, mori de foame da-te-n mortii ma-ti ca nu ne pasa de tine si familia ta. Doar nu te-a pus guvernul sa iti faci restaurant, prostule. Cel mai mare necaz care s-a abatut peste Romania este acest guvern criminal. Au murit nenumarati oameni din cauza faptului ca nu au avut acces la spitalizare dar iar, da-i in pula mea si pe aia, cine ii baga in seama? MUIE PNL!
19
16

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212