REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
26.9° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Surse: Nu se reiau alegerile la Costinești! PNL a câștigat Primăria

Surse: Nu se reiau alegerile la Costinești! PNL a câștigat Primăria

Victor ROTARU 15 iunie 2024 | 18:49 2293

Sfârșit de telenovelă la Costinești! Potrivit unor surse, Biroul Electoral Central a respins propunerea Biroului Electoral de Circumscripție Costinești de anulare a alegerilor, primarul pentru următorii 4 ani ai comunei Costinești fiind desemnat liberalul Gheorghe Mechenici.

Surse: Nu se reiau alegerile la Costinesti! PNL a castigat Primaria

Biroul Electoral Central a decis azi, 15 iunie, ca alegerile din Costinești să nu fie reluate, câștigător fiind liberalul Gheorghe Mechenici.

Surse: Nu se reiau alegerile la Costinesti! PNL a castigat Primaria Jeanu Dumitru și Gheorghe Mechenici

Reacția lui Gheorghe Mechenici nu a întârziat să apară. ”Vă mulțumesc, oameni buni! Astăzi, voi ați câștigat! Vă asigur că voi fi primarul tuturor, fără excepție. Voi lucra neobosit pentru a vă reprezenta pe toți și pentru a aduce schimbările de care avem nevoie”, a spus primarul desemnat câștigător, la doar un vot diferență de Jeanu Dumitru. 

UPDATE:

Incredibil! BEC a suspendat ședința.

Reamintim că voturile au fost numărate de mai multe ori la Costinești, pe parcursul mai multor zile.

Inițial, primele rezultate îl dădeau câștigător pe actualul primar, Jeanu Dumitru (PSD), dar la următoarea renumărare, ca prin minune, a mai apărut un vot, pentru liberalul Gheorghe Mechenici, deci rezultatul fiind egal în prima repriză. Urmare a descoperirii votului, meciul a ajuns în prelungirile prelungirilor, voturile fiind numărate de mai multe ori, rezultatul fiind mereu altul.
Doi cetățeni ucraineni au votat fără a avea dreptul, la Costinești

Reprezentanții BEJ au declarat că locțiitorul BECL Costinești a constatat faptul că 2 cetățeni ucraineni au votat fără a avea dreptul, punându-se în discuție reluarea votării.

„Locțiitorul BECL Costinești a constatat faptul că 2 cetățeni ucraineni au votat fără a avea dreptul. Dumnealui a pus în discuție reluarea votării“, au transmis reprezentanții BEJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Video Este Valabil Doar Pentru Un Om Pe Nume Și Prenume: Rareș Bogdan, Care Vorbește Ca Să Nu Adoarmă În Papucii Statului: Este Valabil Și Pentru Partidul Politic PNL, Care A Făcut Numai Rău La Oameni Și Copii În Pandemie, Spunând La Oameni Și Copii Să Se Vaccineze Anti Covid Pentru A Scăpa De Virus: Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
0
0
Arata litoralu la fel ca in maldive e normal sa alegeri tot hoti nespalati.
3
2
Daca reluau sareau toti de c*r in sus ca vor reluate alegerile .Asa au rezolvat.Da,PSD a furat la greu pentru scorul asta pus de ei inainte sa fie numarate voturile. Pe "harta nostra rosie" "toata rosie" cum spun ei. Cum spun :Moldova..."again".Ba agaricilor v-ati manjit la gura de atata limba straina.
7
0
n-a castigat Kim Jong-un ala!
6
0
Felicitari Mechenici vom face alianță în consiliul local
6
0
a castigat cine a dat mai mult sau ati tras la sorti ?
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510