REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SURSE! RAEDPP şi Confort Urban vor deveni o SINGURĂ societate, cu HIRA director general

SURSE! RAEDPP şi Confort Urban vor deveni o SINGURĂ societate, cu HIRA director general

Replica API 13 ianuarie 2021 | 09:57 6533

Se pregătește un mega proiect la nivelul administrației locale Constanța. Două mari instituții aflate în subordinea primăriei ar urma să fie comasate pentru a se forma o singură societate. Potrivit unor surse, Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" Constanța (RAEDPP) va fuziona cu SC Confort Urban.

Administrația locală are în plan, potrivit unor surse, să comaseze RAEDPP cu SC Confort Urban, societatea Consiliului Local care execută lucrări de construcții/reparații a drumurilor din municipiul Constanța. În acest sens, va fi inițiat un proiect de hotărâre privind comasarea ori fuziunea celor două entități și prezentat, în viitorul nu foarte îndepărtat, consilierilor locali, în vederea aprobării. Noua societate ar fi, astfel, eligibilă în vederea accesării fondurilor europene.

De altfel, s-au și purtat discuții cu privire la persoana care ar urma să preia cârma noii societăți. S-a ajuns la Teo Hira care, deocamdată, a devenit membru în Consiliul de Administrație al RAEDPP, dându-și demisia din CL pentru a nu fi incompatibil.

Daniel Tatu

Daniel Tatu a refuzat două funcții în aparatul executiv

De precizat faptul că, inițial, propus pentru un loc în CA al RAEDPP a fost Daniel Tatu însă, acesta a refuzat, precizând că își dorește să rămână în Consiliul Local. Apoi, i s-a propus și funcția de conducere de la Corpul de Control din primărie însă, a avut aceeași poziție.

Revenind la RAEDP, luni, 11 ianuarie, a avut loc prima ședință a Consiliului de Administrație, în formulă nouă. Președintele CA este Ioana Beșteliu, expert contabil, iar membrii provizorii sunt Teo Hira, care a demisionat din Consiliul Local, Ionuț Fântână și Damian Ion. Ultimii doi au mai fost, în trecut, membri în CA. De precizat faptul că și Ministerul Finanțelor urmează să desemneze un membru în Consiliul de Administrație. Deocamdată nu se știe dacă actualul director Florin Gheorghe va rămâne pe funcție sau pleacă. Deși, unele voci susțin că Teo Hira ar urma să preia funcția a cesta a infirmat. Hira a precizat, pentru Replica, că noul CA a solicitat tuturor directorilor din cadrul regiei să prezinte rapoarte de activitate, bilanțuri etc. În funcție de conținutul acestora, se va decide și soarta directorilor, inclusiv a lui Gheorghe.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hira un machidon hot si ordinar
2
0
florine vine trenul .......ea si cateii
1
2
PNL Hira si Chitac se tin de cuvant. Dau afara oameni. Taie salarii. Traim in tara in care o sa ajungem sa plangem PSD. Bine ei teoretic nu dau pe nimeni afara. Doar ca in viziunea lor - cine nu e PNL este PSD. Asteptam alegerile de peste 4 ani. Probabil o sa ia psd si prezidentiale la cat rau fac astia.
6
6
Tot makidonul asta pe prima pagina ? E plin orasul de makidoni, biserici si farmacii. Bai romanilor ati plecat toti la cules capsuni si au ramas makidonii ?
16
0
Sa inceapa MAREA CIPANIZARE! Traiasca PNL-ul, scalvii nostri!
15
1
Baaaaaa ati luat o razna cu Hira Vai steaua voastra
15
1
florine se apropie.............finalul
3
2
vai de branza mea! e clar ca nu se va schimba nimic niciodata! dar privesc partea buna a lucrurilor, decat tandemul Stelian Dusu Cacagheorghe mai bine Chitac Hira.
10
0
A spus tuturor ca vor pleca dar a cerut rapoarte de activitate. Bv chitac. Speram sa fie mai bine nu mai rau. Pnl se tine de cuvant. Da lumea afara.
4
4
Fuziune intre o regie autonoma si o societatea comerciala? pai pana nu transformi regia in SRL sau SA adio fuziune!
13
0
Adios, vor suge machidonii tot ce a mai ramas.
20
2
s-a nu va para rau , aveti ce ati votat , m-ai rau trebuie , liftele pagane daca au bani se cred superiori si isi bat joc de oameni , trebuie sa ne facem singuri dreptate caci altfel nu se poate
21
3
Hira se intelege foarte bine cu chitac este omul lui sa ne spuna hira cand muncea la unitatea militara si a luat de acolo toti bocancii sa isi faca treaba eheeee si asta e un fel de babu dar mai mic credeati ca o sa vina chitac si totul o sa fie roz ce va spun e adevarat
24
0
Nu toti makidonii sunt ca babu . Ramane de vazut
8
14
Pui machidonul paznic la oi... Pai albanezii astia sunt hoti din tata in fiu, n-au nici morala si nici caracter
31
4
Bai frate dar numai machidoni.....offff...dar chiar numai exista un roman,chiar si tanar care a absolvit o facultate de management in strainatate pe bune si dornic de afirmare? ...pacat...cu ce va au astia la mana? Sper ca machidonul asta sa fie din aia3la suta care nu face manevre....sper...
26
2
Florin e un director bun. Nu stricati lucrurile care functioneaza.
12
14
Bravo Chitac.. Un fel de fagadau si tu
31
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614