REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SURSE: Stelian GIMA va fi VICEPREȘEDINTELE Consiliului Județean

SURSE: Stelian GIMA va fi VICEPREȘEDINTELE Consiliului Județean

Replica API 5 noiembrie 2020 | 00:00 7496

În prima ședință de Consiliu Judeţean, a cărei dată urmează să fie stabilită, se vor vota cei doi vicepreședinți. Potrivit informațiilor noastre, propunerea PNL este Stelian Gima. Cât despre USR PLUS, se pare că încă se discută.

Liberalul Stelian Gima este obișnuit cu activitatea Consiliului Județean, el nefiind la primul mandat de consilier județean. Acum, iată că este propunerea PNL pentru funcția de vicepreședinte în cadrului Consiliului condus de Mihai Lupu (președinte). Un alt vicepreședinte va fi din partea USR PLUS, însă aici încă se discută.

Consilieri județeni, mandat 2020-2024

Partidul Național Liberal: Bola Bogdan Alexandru, Bucovală Enache, Constantinescu Dana Mariana, Crușoveanu Marian, Dima Alexandru Cristian, Geafer Dincer, Gima Stelian, Guteanu Stere, Ilie Catalin Costel, Opreanu Dorin Dumitru, Pîrvulescu Florin, Popa Liviu, Scrieciu Mihaela Antoanela, Topolov Gianina Ionela și Zahariuc Florin Cristian.

Alianta PSD-ALDE-PNTCD-ADER

ALDE: Tanase Leonard Florin

PSD: Bercaru Nicoleta, Ciobănel Marius Costel, Ciobanu Cosmin, Donțu Gheorghe, Dragnea Marilena, Gheorghe Veronica Adriana, Mîrșu Alexandru, Petre Marius Liviu și Țuțuianu Marius Horia

Alianța USR-PLUS: Bădilă George, Dordea Andrada, Enciu Petre, Nedelcu Edward Ilyus și Negoi Eugen Remus

Partidul Mișcarea Populară: Chiriac Ștefan-Cristian, Palaz Claudiu-Iorga și Senopol Virgil Cristian

Partidul Pro România: Drăgan Leonard, Filipescu Răzvan și Rizea Vasile.

Consilierii județeni, declarați aleși la alegerile locale din 27 septembrie, au fost validați prin sentința civilă nr. 54/26.10.2020, pronunțată de Tribunalul Constanța.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In decembrie va zbura penele vor cheli oile
2
0
Cum sa il puneti pe acest incapabil????? Pacat de voi, ceilalti!
21
0
Sa vedem cand incep noii unsi sa dea otorizatii de blocuri intre case si fara locuri de parcare!
11
1
..... machidoni hapsani si la Primarie si la Judet?!
25
0
Ai dreptate dar mai bine arata orasul Constanta fara investitiile machidonesti,ia suparativa ma machidonilor pe romani si ducetiva voi in munti Pindului-Grecia pentru ca de acolo ati venit"mai intai la bulgari si dupa ce v-au dat aia cu ceafa lata un sut in cur ati ajuns in Romania"sa vedem cati Constanteni plang dupa voi.
29
4
Cu ce s-a ocupat pana acum, are o afacere infloritoare, ce CV are, ce studii are, spubeti tot despre el. Sau are Spiru si o casa de schimb valutar?
14
0
L-a pensat nevasta in pandemie !!!
14
0
Constanta sunt rudele cipanezilor din PSD Constanta si USR Constanta. Si-au facut gasca de cipanezi si oricine castiga alegerile tot pentru cipanezi lucreaza.Fura la greu tot bugetul judetului. Hutuca este in mana lor.O fi si el cipanez.
38
1
nicio gashca fara un cipan. asta pute a saracie, daca te uiti in foaia de avere. hai pnl-ule ca incepi sa-ti dai in petec...mai arunca din paduchii de pe tine
40
1
Noi nu mai scapam de ciobanii astia in veci....am scapat de Babu si acum o sa.l avem pe varsu....ca astia oricum toti sunt neamuri intre ei...chiar nu puteati gasi un roman ???
42
1
..LIPSA LA APEL..unde-i tov.primar IORDACHE MAREAN??el era peste tot..el stia si le facea pe toate..acum, zace la groapa pe care a sapat-o pentru un personaj controversat...l-a umilit..la amarat..l-a blamat..l-a muscat de cur..l-a obligat sa plece in lumea larga..dar..DUMNEZEU a facut dreptate..pentru munca si efortul lui de a face rau pe acest pamant,DOMNUL,l-a pedepsit la izolare...intr-un loc plin cu verdeata...fara durere..fara suspin..va asteapta pe la el..va trimite..pupici dulci...ieste suparat c-a pierdut...TOT...TOT..TOT...
3
1
Machedoni a facut multe investiti in oras
1
26
Cred ca e o gluma proasta?! Hutuca, incepi sa semeni cu Stroe in promovarea nulitatilor!!! Spuneti-mi, va rog, cate proiecte a lansat Gima inhv 2 mandate de consilier?!!Daca nu ma insel, cred ca ZERO! Refaceti propunerea ca altfel o veti lua in bot nasol in decembrie!!!
57
0
Unde si a facut sprancenele, ca vreau sa eu sa mi scurtez blugii ?
39
0
Asta este ruda cu george gima de la usr ??? Macar sa stim si noi cum sta treaba , spurcata natie ne mai conduce ...
56
1
ciupani?????
39
0
Domnule Hutuca, mai ai timp sa te razgandesti! Cei care au votat PNL nu au votat sa fie adormutul Gima VICE la CJC. Practic repeti experienta Learciu si e OACAT, MARE PACAT ptr electorat!
41
2
JENANT! ASTA A AVUT 2 MANDATE DE CONSILIER IN CARE NU A AVUT NICIO INITIATIVA, NICIUN PROIECT, A FOST COMPLET MEFIOCRU SI ACUM IL PUNETI VICE LA CJC?!? E O BATAIE DE JOC LA ADRESA CELOR CARE AU VOTAT PNL!!
51
0
Ce sprancene are!
24
0
Stelian, tot datornic esti pe la partid. Erai parca restant cu cei 10,000 de euro spaga la Dragomir pentru postul de consilier judetean din 2016. S-au reglat acum lucrurile? A intrat masoneria in miscare. Competentele tale sunt egale munca de carat geanta altcuiva, ca mai mult decat atat cu cred ca poti in viata. Inlocuim prostii si spagarii PSD cu unii cel putin la fel de jalnici din PNL. Romania e pe cale sa se distruga ireversibil ca natiune. Ridica-te romane, pana nu este prea tarziu!
32
0
Cum dom'le, fara vesnicul palas? Vaiiiii, o sa se duca la vale Constanta fara el.
22
0
Felicitari Stelian! si spor la treaba!
3
38
Injurati pe cei vechi, sa ii vedeti pe astia noi. Votam aiurea si inutil. Mai luam si covid.
21
3
chiar nu se putea fara un machedon ,acesti paduchi au contribuit la distrugerea orasului.
51
4
Ce au facut machedonii cu Fagadau la primarie este pistol cu apa.Patru ani de acum inainte va fi tun cu obuze.
32
2
Sa te tii cipanizare!!!!!! Deja Pindichi, Titimeaua, Hristu, Blacioti,etc fac coada la usa lui.
55
2
Numai un machedonas pensat poate ocupa o asemenea functie, bravo!.
56
2
de machidonii astia imputiti si hoti ???
63
3
am scapat de o javra adica Fagabou dam peste o lifta pagana ca sa distruga orasul si mai mult
50
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218