REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

SURSE - Viorica Dăncilă a primit un 'to-do-list': 4 condiții pentru OUG pe codurile penale și completurile de la ÎCCJ

SURSE - Viorica Dăncilă a primit un 'to-do-list': 4 condiții pentru OUG pe codurile penale și completurile de la ÎCCJ

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:54 539

Oficialii de la Bruxelles i-au transmis premierului Viorica Dăncilă că sunt de acord cu modificarea prin ordonanță de urgență a codurilor penale, precum și cu OUG pentru contestarea în anulare a sentinţelor definitive date de completurile de 5 judecători de la ÎCCJ, doar dacă proiectele îndeplinesc un set de 4 condiții, au relatat surse din PSD pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Criteriile transmise Bucureștiului, potrivit surselor citate, sunt:

1. Să se modifice doar articole care au legătură cu directivele europene

2. Să se schimbe doar articolele pentru care s-a făcut o analiză de impact detaliată

3. Să se schimbe doar articolele care au fost verificate de Curtea Constituțională și au trecut testul constituțional.

4. Să nu se adopte la pachet OUG pe codurile penale și OUG pe completurile de 5 de la ÎCCJ. Oficialii europeni sunt de acord cu principiul legal dar vor să vadă mai întâi efectul modificărilor la codurile penale, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
5
0
Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitari de stat, parlamentari, ministrii, primary, oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la hotii astia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetari de-o viata, putrezi de bogati, casoaie, avioane, vapoare, gipane..desi ei sunt..bugetari. Da unde atata bogatie! Pastia DNA si Kovesi i-a luat la intrebari! Ce cautam tocmai noi, amarastenii furati si batjocoriti, sa-i aparam pe HOTII astia!
7
1
Tot ce spun oficiali UE este corect si de bun simt.Asta daca e adevarat fiindca ati scris SURSE.
5
3
OUG trebuie date de urgenta si puse in aplicare asa ati promis si trebuie puse i8n aplicare urgent.
3
3
Culmea e ca toti comentatorii de aici au dreptate in vreun fel. Hi hi
0
2
@1854 daca dai afara procurorul de caz si aduci un procur de a lui Lazar care sa ceara EL revocarea masurii controlului judiciar nu este un argument si pentru tine ?Ce sa spun, ca ai circumvolutiuni pe creier mai putine decat liniile hastag?Doar boul este consecvent ,te las asa !?Mai este timp ,vine dosarul 2 sau 3 sau...18.Tot la Targusor ajunge colega cu Udrea, Bica!
4
8
sa ne impuscam pe strada cu ei
5
0
DACA NU DATI AMINSTIE SI GRATIERE IN ACEST MOMENT SUTNTETI FRAIERI.ACUM TREBUIE INFRANTA GOLANIA DIN ROMANIA.
7
6
nu este ptr prima data candcomentezi neargumentat.Procurorul de caz nu s-a prezentat ci a trimis o duduie procuror, care conform legii nu avea dreptul- iar justitia la care te referi este justitia pe care si-o doresc ciumatii. Te spanzuri?- dna Kovesi, curata ca lacrima- dosar special intocmit, fara dovezi ci din dorinta puscariasului de a scapa de puscarie. Pe langa faptul ca nu va scapa, tel drum va ajunge pe biroul dnei Kovesi procuror sef european. Ai priceput?, poti continua sa aprofundezi si sa renunti a mai accepta spalarea pe creer- fa un efort si gandeste neajutat. In rest, numai de b
13
6
todolist pe care sa il inteleaga: intai se taie ceapa, pe urma mararul
4
1
Este o adunatura de mafioti cu interese ascunse.
3
8
@ Cetatean ,de ce Kovesi este favorizata ?Tanjani si Timmermans contrar a orice inclusiv prevedere din MCV cer interventia guvernului a ministrului justitie sa o scape pe Kovesi !Auzi procurorul de caz sa fie dat afara din sala de judecata Hai sictir justitia romana toti stim ce poate si cat de independenta este !
11
12
Pai cam asa ar trebui. Nu sa favorizeze infractorii.
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212