REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Survivor România. Ruby, scoasă din joc: „Nici la spital nu are ce să îmi facă“

Survivor România. Ruby, scoasă din joc: „Nici la spital nu are ce să îmi facă“

Replica API 22 ianuarie 2020 | 18:34 532

Ruby

Ruby s-a confruntat cu probleme foarte grave la Survivor România și a fost dusă de urgență la spital, din cauza faptului că starea ei s-a agravat. Totul s-a petrecut în timpul nopții, Ruby a fost transportată cu o barcă.

Echipa medicală i-a făcut o injecție, dar din cauza faptului că starea nu i s-a îmbunătățit, Ruby a înnoptat la spital. ''Nici la spital nu are ce sa îmi facă, nici nicăieri'', a spus aceasta, fiind ajutată de colegele ei de echipă.

Deși a pornit cu multă încredere în competiție, iată că Ruby a cedat și a acuzat dureri mari la nivelul stomacului. Ruby s-a simțit foarte rău pe timpul nopții. Cântăreața face parte din echipa faimoșilor, iar în noaptea precedentă a acuzat dureri insuportabile. Coechipierii au încercat în zadar să o liniștească și să o ajute, însă a fost nevoie de ajutor medical specializat.

„Doamne, doamne!”, spunea Ruby, rugându-se să îi treacă durerile. „Luați-mă de aici!”, a strigat ea, la un moment dat. Artista a fost dusă pe brațe până la o barcă și apoi transportată la spital, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
emisiune asta are totusi o latura buna, le vezi mufele nemachiate ale acestor pseudovedete si iti dai seama ce naspeturi sunt!
5
1
Urata asta nu stiu ce cauta acolo. Strica imaginea concursului. Daca se uita si strainii, ne facem de ras cu asa uratenie.
6
0
aceste pseudovedete , unele provenite din medii necunoscute au impresia ca pot fi priceputi la toate . din pacate aceasta e fata romaniei actuale unde toti neavenitii ocupa si se ocupa de lucruri pentru care nu au nici pregatirea necesara si nici talent . emisiunea survivor este o mare aiureala ........
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212