REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Suspiciuni de abuz în serviciu: asistat social, implicat într-un accident în timp ce mergea să-i aducă primarului lemne?!

Suspiciuni de abuz în serviciu: asistat social, implicat într-un accident în timp ce mergea să-i aducă primarului lemne?!

Replica API 4 noiembrie 2017 | 00:00 483

CERCETĂRI: povestea tractorului de la Seimeni care a lovit o maşină cu numere de Bulgaria

CERCETĂRI: povestea tractorului de la Seimeni care a lovit o maşină cu numere de Bulgaria

foto Youtube foto cu rol ilustrativ

Caz rupt din filmele de comedie şi cu iz de abuz în serviciu, la Seimeni! Un angajat al Primăriei Seimeni se deplasa cu tractorul la ieșire din localitate și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, înmatriculat în Bulgaria. Poliția a ajuns la fața locului, însă în autoturismul avariat nu era nimeni. Practic, nu a fost „reclamat” accidentul. Totuși, sursele noastre spun că bărbatul care se afla la volanul tractorului este, de fapt, asistat social, care lucrează pentru unitatea administrativ teritorială Seimeni și ar fi avut „misiunea” de a procura lemne pentru edil.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de vineri, 3 noiembrie, la ieșire din localitatea Seimeni, unde un tractor, condus de un bărbat a lovit un autoturism înmatriculat în Bulgaria. Accidentul nu a fost înregistrat deoarece șoferul autoturismului avariat nu se afla la fața locului.

Totuși, oamenii legii au efectuat cercetări la fața locului. Șoferul de pe tractor deținea permis de conducere, dar momentan nu se cunosc încă circumstanțele producerii incidentului. Martorii spun că șoferul de pe tractor se ducea să aducă lemne dintr-o altă localitate pentru primarul din Seimeni, acesta lucrând pentru primărie, el fiind asistat social.

„Așa cum am mai spus, primarul are o înclinație către aceste persoane. Din câte am înțeles, omul se ducea să aducă lemne pentru primar. Nu știu dacă avea permis”, a povestit martorul.

Vom reveni cu detalii despre anchetă şi cu punctul de vedere al administraţiei locale!

Claudia COBRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NUMAI DEMISIA TE SCAPA DE PUSCARIE. SI PE TINE SI PE PROSTU DE CHIRILA .CATI BANI AILUAT DE LA GINERELE LU FINU GRINDEANU DUTE SI CAUTAL PE PROCURORU BALU CA SA TE SCAPE DE PUSCARIE CA ATUNCI CU TRACTORU LA TORTOMANU IAL PE CHIRILA SI INVATATI SA SCRIETI LA PUSCARIE SE PRACTICA ACOLO TE INTALNESTI SI CU CONSILIERUL PERSONAL AMALIA POATE CASTIGI ALEGERILE DE SEF DE CAMERA CU AJUTORUL EI .TRAVERSELE DE CALE FERATA DE LA TINE DIN CURTA SAIVANULUI DE UNDE LEAI FURAT CU MASINA DE LA GENERAL CONCRET.ACUM NU MAI CONSTRUIESTI CU TEAVA FURATA O VINZI CU GIGI BABA LA CUZA VODA .CONSILIERII TAI GEORGHE O
4
0
Azi le dau de baut bere bucegi si le iau mintile la tarani.
3
0
Primaru nu fura ,,Primaru ia de la cetateni.
4
0
NU AR TREBUI SA SE SESIZEZE? SE LUCRA LA NEGRU? TIMPUL DE LUCRU, ODIHNA, PROTECTIA MUNCII, POATE SE SESIZEAZA SI DIRECTORUL BOLA DE LA ITM CONSTANTA
2
0
Gigi baba incarca tevi defrisate de la dispensar cu sotia in caruta pe care le duce acasa si la scurt timp apare duba alba cu dubiosi ,intra cu spatele si incarca.Dupa traseul Silistea -Tortoman-Medgidia,ajunge la depozitul de fier vechi si descarca.In acelasi timp tractorul institutiei se deplaseaza pe drumul judetean catre Topalul in interesul edililor ,primar si viceprimar, la Topalu condus de nea Costica fara a detine permis de conducere.Se produce un accident rutier pe raza localitatii Dunarea .Politia din localitate constata incercand sa musamalizeze impreuna cu edil
12
0
poate l-a trimis sa stranga gunoaiele de la tomberoane,adica tonele de gunoi care stau langa tomberoanele arhipline de luni de zile.Nu este mai frumos sa te plimbi cu dusterul sa freci menta decat sa te implici in problema taranilor din cele trei sate domnule Serban Miti ?
11
0
PE LANGA ABUZ IN SERVICIU,INCREDINTAREA VOLANULUI UNEI PERSOANE FARA PERMIS., IN TRACTOR SE AFLA SI ANGAJATUL PRIMARIEI MANI CARE ERA IN TIMPUL SERVICIULUI . TRACTORISTUL NU ERA ANGAJAT ,TITULAR ESTE MARES,SI NU ARE PERMIS . LEMNE ADUCEA DE LA TOPALU PENTRU PRIMAR SI VICEPRIMAR. CEI DOI AU CONSTITUIT UN GRUP INFRACTINAL, AU FOST CU MASINA PRIMARIEI LA INDAGRA., DUPA CARE AU CONTINUAT DRUMUL LA MUNTE ,TOATE CHELTUIELILE FIIND SUPORTATE DIN BUGATUL LOCAL. CHIRILA UMBLA CU BULDO PRIMARIEI PARCA AR FI AL LUI. CEI DOI IMPREUNA CU GIGI BABA AU FURAT O MASINA DE TEAVA SI AU VANDUTO LA TIGANI LA CUZA
13
0
TICU cemai mare hot
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367