REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SUSPICIUNI de CRIMĂ. S-au luat la bătaie, a intrat în comă alcoolică şi a MURIT

SUSPICIUNI de CRIMĂ. S-au luat la bătaie, a intrat în comă alcoolică şi a MURIT

Replica API 25 mai 2018 | 00:22 375

Anchetă preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal

Anchetă preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal

Un bărbat a murit la Constanţa după ce a fost implicat într-un scandal! Se pare că a suferit o fractură, a intrat în comă alcoolică şi până aici i-a fost. Oamenii legii au declanşat o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut nefericitul eveniment, ancheta fiind preluată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Totul s-a petrecut pe raza Secţiei 1 Poliţie din municipiul Constanţa, la data de 17 mai, în jurul orei 21.00. Doi bărbaţi cunoscuţi ca prieteni ai lui Bachus s-au luat la harţă, unul dintre ei dezechilibrându-se la un moment dat şi căzând pe asfalt. În urma impactului, acesta a suferit o leziune la nivelul gleznei drepte, care mai târziu s-a dovedit a fi o fractură. După ce s-a stins conflictul, se pare că victima a ajuns la domiciliu şi a intrat în comă alcoolică, fiind solicitată o ambulanţă. Cadrele medicale au observat că bărbatul prezintă şi un hematom la nivelul ochiului, dar şi alte leziuni, plus fractura din zona gleznei.

Din nefericire, după câteva zile, pe 22 mai, a decedat. În acel moment au fost anunţaţi şi oamenii legii, care au întocmit un dosar penal, demarând cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment. Ulterior, ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În vederea aflării cauzelor decesului, trupul neînsufleţit a fost depus la morgă, unde s-a efectuat necropsia. Se pare că bărbatul, care avea 41 de ani, suferea de mai multe afecţiuni, mai toate provocate de consumul excesiv de alcool, dar şi de TBC.

Însă, pentru un rezultat final se aşteaptă rezultatul probelor de laborator. Astfel, rămâne de stabilit în ce măsură decesul este cauzat de conflictul în care fusese implicat anterior. Poate că anchetatorii se vor lega de loviturile primite de către victimă sau poate că doar consumul excesiv de alcool a dus la moartea sa. Cert este că, atunci când a fost preluat de ambulanţă, medicii i-au găsit o intoxicaţie cu alcool în sânge, fiind vorba de o comă alcoolică. Cercetările continuă de către procurori.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
clar ca medicii nu a dat doi bani pe el daca a murit an spital, fara al trata.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218