REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Susţinătorii USR ÎL FAC PRAF pe Iohannis! REACŢII după revocarea şefei DNA

Susţinătorii USR ÎL FAC PRAF pe Iohannis! REACŢII după revocarea şefei DNA

Replica API 10 iulie 2018 | 00:09 356

În timp ce senatorul constănţean Vergil Chiţac susţine că anunţul preşedintelui Klaus Iohannis, privind revocarea din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, "era singura variantă posibilă", iar liberalii s-au poziţionat alături de şeful statului, parlamentarii USR au reacţionat vehement.

Deputatul USR de Constanţa Ion Stelian s-a arătat dezamăgit de decizia preşedintelui, afirmând că avea alte aşteptări, dar şi că USR va avea propriul candidat la prezidenţiale. Dincolo de afirmaţiile critice ale parlamentarilor USR la adresa lui Iohannis – dar exprimate elegant! -, nu putem să nu remarcăm o avalanşă de injurii care au fost aruncate în mediul virtual de către simpatizanţii USR. Klaus Iohannis a devenit “candidatul PSD” în respectivele postări, “trădătorul”, “cel care s-a pupat cu preşedintele PSD Liviu Dragnea”, “cel care s-a temut să nu-şi piardă funcţia” şi aşa mai departe (anumite postări chiar fiind greu de reprodus, depăşind mult limita decenţei), plus trucaje de genul:

foto: Tetelejurnal *trucaj preluat şi împrăştiat pe Facebook de susţinători ai USR

PSD şi ALDE, de cealaltă parte, au comentat destul de “subţire” în comparaţie cu aşteptările în acest sens. Liviu Dragnea a declarat că revocarea nu este "o victorie pentru nimeni", iar "bucuria va fi când această țară se va elibera". Tot Dragnea a mai precizat că variant revocării lui Iohannis rămâne încă în discuţie.

Vicepreşedintele ALDE, deputatul Andrei Gerea, a declarat că: "Semnarea de către președintele Klaus Iohannis a ordinului de revocare al doamnei Kovesi de la DNA este finalizarea unei prime etape. Pentru că, aşa cum spuneam, dezideratul ALDE nu era să fie schimbată șefa DNA. Dezideratul este să avem o justiţie eficientă în care hoţii să stea în pușcărie, iar cei oneşti să fie feriţi de abuzuri”.

Din partea PMP, Traian Băsescu a avut un comentariu spumos, în care a punctat: „Preşedintele Iohannis a ales corect, punând în aplicare decizia CCR şi a revocat-o pe Laura Codruţa Koveşi. Este acum de văzut dacă cei care îi cereau imperativ Preşedintelui Iohannis să respecte decizia CCR, sunt la rânu-le dispuşi să pună în aplicare decizia CCR prin care a fost validat referendumul care reduce la 300 numărul parlamentarilor. Hai băieţi, puţin curaj. 300”.

Şi Victor Ponta de la Pro România a fost bătăios în declaraţii: „Am spus mereu că România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate pentru a avea succes în efortul său de dezvoltare - Băsescu, Kovesi, Dragnea au fost cei care au dezechilibrat şi dărâmat ţara; doi au plecat, ultimul mai are puţin, dar sfârşitul lui este inevitabil”.

Revenind la PMP, deputatul de Constanţa Robert Turcescu a opinat: „Există un singur om în România de astăzi care poate fi, cu şanse reale de succes, candidatul comun al forţelor anti-PSD în scrutinul prezidenţial de anul viitor: numele lui este Emil Boc! Restul sunt praf şi pulbere, iluzii şi calcule deşarte. Deci, Boc – preşedinte!”.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Ion Stelian! Am crezut ca este cu adevarat jurist, dar are o prestatie lamentabila, el nu cunoaste principiile fundamentale ale dreptului si formeaza opinii. Stai dracu in banca ta ca esti penibil!
2
0
Sustinatorii USR il fac praf pe Iohannis? Asta e praf de mult, asa s-a nascut!
3
0
Piticul Boc care a taiat pensiile si salariile va fi presedinte la pastele cailor
5
0
Pevad ca Tariceanu va fi propus ca presedinte si Dragnea primministru
5
0
mai bine sa ne spuna turcescu cate initiativa a a vut pentru judetul constanta al carui reprezentant este! ca de parerile politice ale lui si ale sefilor lui nu ne intereseaza
5
0
ionanis nu mai exista. a fost doar un balon de sapun. ca om politic zero ca presedinte zero. il vrem pe dragnea presedinte si conducator iubit. traiasca pcr! incet, incet ne intoarcem spre mama Rusie
3
2
Iohannis si a semnat suspendarea. Nu mai votez Iohannis.
7
3
Ponta e un putoi politic, n-are nimic in tartacuta. Cine l-ar mai vota nu poate fi decat un fraier. A
10
5
mancati handel
2
0
Piticul porno&dementul chior newer,forewer!
6
4
Perversi ordinari!
7
3
BOC ala mic cat un ibric, cel puta de furnic si cu capul de dovleac
10
5
boc ar fi un presedinte bun numai cu basescu supervizer.
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272