REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Sute de angajaţi din sănătate din asistenţă socială din Constanţa au protestat în Bucureşti!

Sute de angajaţi din sănătate din asistenţă socială din Constanţa au protestat în Bucureşti!

Replica API 27 aprilie 2018 | 14:22 305

Peste 650 de membri SANITAS Constanţa au pornit, joi, 26 aprilie a.c., încă de la primele ore ale dimineţii, spre Capitală, pentru a participa la mitingul organizat de sindicat în vederea obţinerii de creşteri salariale pentru toate categoriile de personal, nu doar pentru medici, şi pentru obţinerea creşterii cuantumului de sporuri.

Din Constanţa au participat la protest angajaţi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Sanatoriul Balnear Mangalia, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Palazu Mare, Centrele de plasament „Cristina”, „Orizont”, Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa, Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Techirghiol.

La mitingul din Capitală au participat aproximativ 10.000 de oameni din întreaga ţară, astfel că autorităţile au luat deja măsuri pentru gestionarea traficului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce este ala 70% spor,daca este asa de grozav mai degraba salariu dublu decat,grupele s-au scos,acuma un turnator de metale sau neferoase,nu din ala,sau un cazangiu ies la pensie deodata cu un profesor,stiti vacante,aer curat sau actor care trag mata de coada pana-i ia Dracul
0
0
acele taieri de salarii, de care am beneficiat si eu, au fost ptr un termen scurt, si cu scopul de a nu ajunge precum Grecia. Banii, daca nu esti suficient de documentat, au fost pusi la loc si puteau fi dati integral numai ca , premierul Ponta a catadicsit sa se infoaie- caracteristic ciumei rosii - care joaca numai la impresie- si i-au dat in doua transe. Se poate verifica
1
2
Sindicatelor din sanatate ar trebui sa le spunem "Hai sictir!". Culmea este ca astia au sustinut PSD la ultimele alegeri.
1
2
Domnilor colegi din Sanitas, aseara pe Realitatea TV, Codrin Stefanescu a zis un lucru mare : " Sanitas sunt fratii nostrii. Avem protocol de colaborare cu CNSLR Fratia." Deci actiunea de protest este o manipulare a liderilor de sindicat!
1
1
Urmeaza greva la AMBULANTA ca sa se duca dracu HOTUL DE BADESCU LAURENTIU Hot si jigodie ca si distrusa de nevastasa Prosta si borita puli
1
0
Nu inteleg de ce nu ati protestat cand vi s au taiat 25% din salariu si o faceti acum!Sunt foarte multi asistenti medicali nedreptati, cei care lucreaxa in sistemul privat si in cab. med.familie.Au salariul minim pe economie.Nu au sporuri negociate, nu li se recunoaste nici gradul principal.Ei ce solutie au?sa se angajeze la stat ca aici au multe drepturi.Multa discriminare in tara asta!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272