REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Sute de dosare celebre au ars în incendiul de la Judecătoria Cornetu. Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei mâini criminale

Sute de dosare celebre au ars în incendiul de la Judecătoria Cornetu. Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei mâini criminale

Victor ROTARU 5 martie 2024 | 10:01 865

A fost deschis dosar penal după incendiul de la Judecătoria Cornetu. Anchetatorii nu au descoperit încă modul în care a ajuns să ardă clădirea, însă nu exclud ipoteza unei mâini criminale.

Sute de dosare celebre au ars in incendiul de la Judecatoria Cornetu. Anchetatorii iau in calcul ipoteza unei maini criminaleImagini de la incendiul de la Judecătoria Cornetu 

A fost deschis dosar penal după incendiul de la Judecătoria Cornetu. Anchetatorii nu au descoperit încă modul în care a ajuns să ardă clădirea, însă nu exclud ipoteza unei mâini criminale. Camera arhivei a fost distrusa de flăcări si sute de dosare au fost arse. Este o anchetă în desfășurare după incendiul de la Judecătoria Cornetu. A fost deschis un dosar pentru distrugere de inculpă de IPJ Ilfov.

Momentan, este un dosar în rem pentru că nu există niciun suspect. Sunt luate în considerare mai multe aspecte privind izbucnirea incendiului. Se ia în considerare și varianta unui scurt-circuit, dar și varianta unei mâini criminale, cineva care să fi pus intenționat focul.

Este un caz similar cu ce s-a întâmplat anul trecut la Camera de Arhivă atunci când au ars dosare importante. Și la Cornetu au ars dosare importante din camera de arhivă. Cei de la CSM spun că dosarele care au ars erau cele soluționate de judecători. Au afectate mai multe săli de judecată, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108