REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

SUTE de FAMILII din județul CONSTANȚA au primit DARURI de la TINERI. VIDEO

SUTE de FAMILII din județul CONSTANȚA au primit DARURI de la TINERI. VIDEO

Replica API 22 decembrie 2021 | 23:50 13063

Pentru al doilea an consecutiv, David Ștefan alături de alte 40 de prieteni, s-au transformat în spiridușii Moșului și au dat start campaniei ,,Împreună suntem mai puternici”. Ca de fiecare dată, tinerii au reușit să aducă zâmbete pe chipurile copiilor și familiilor greu încercate de soartă. Anul acesta și-au propus să aducă bucurie și fericire în sufletul a peste 350 de familii din Independența, Tufani, Movila Verde și Fântâna Mare în speranța că și aceștia pot avea sărbători fericite și liniștite.

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar pregătirile pentru sărbătoare sunt în toi. Există însă și familii mai puțin norocoase pentru care principala grijă este dacă au ce pune pe masă. În județul Constanța, un grup de 40 de tineri s-a mobilizat și a încercat să aducă fericire în sufletele unor familii greu încercate.

,,Împreună suntem mai puternici!”, acesta a fost sloganul campaniei pentru al doilea an la rând. În cursul zilei de duminică, 19 decembrie a.c., tinerii au donat haine, jucării și pachetele unor familii nevoiașe. Este vorba despre 350 de pachetele împărțite la 350 de familii din localitățile Independența, Tufani, Movila Verde și Fântâna Mare.

Totul în speranța că și aceste persoane vor avea Sărbători fericite cu de toate.

,,Duminică, pe 19 decembrie, alături de prietenii noștri, am format un grup de 40 de persoane cu ajutorul cărora am donat haine, jucării și pachete celor nevoiași. Anul acesta 350 de pachete au fost împărțite la 350 de familii din Independența, Tufani, Movila Verde și Fântâna Mare în speranța că și ei vor avea Sărbători cu de toate.

Primăria ne-a pus la dispoziție un asistent social care să ne îndrume către cei cu cele mai mari nevoi. Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care au donat și s-au implicat în orice fel posibil, fără voi n-am fi reușit.”, a declarat Ștefan David.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu ai facut tu acest gest? Atata poti? Felicitari acestor tineri ! Bvo lor
6
2
Indiferent cine sunt parintii lui, gestul lui sinal lor este unul laudabil. Defapt nu ai pus nici o intrebare a carui raspuns nu il stiai, doar incerci sa duci subiectul in zona ta. Sa iti fie rusine!
6
1
Bravo lor. Poate astfel de tineri sa schimbe ceva
9
2
Asta ai inteles tu ? Toti trebuie sa invatam sa fim mai buni. Un gest altruist. Felicitari
10
1
Pare reclama.. Cine sunt parintii lui?
0
11

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468