REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

TACTICA unei PROSTITUATE: Își ÎMBĂTA CLIENȚII și le FURA BUNURILE! A plecat și cu un televizor!

TACTICA unei PROSTITUATE: Își ÎMBĂTA CLIENȚII și le FURA BUNURILE! A plecat și cu un televizor!

Replica API 29 noiembrie 2019 | 00:00 445

Condamantă cu executare, a cerut revizuirea

Condamantă cu executare, a cerut revizuirea

O femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani, care a recunoscut că practică prostituția, a fost condamnată, pentru cinci fapte de furt, la pedeapsa de 2 ani şi 4 luni în regim de detenție. Decizia a rămas definitivă la Curtea de Apel Constanța, însă ea a cerut revizuirea, precizând că două dintre fapte nu există, că nu a sustras nimic. Astfel, pe 3.04.2019, Judecătoria Constanța i-a respins cererea, dar ea a depus apel, ce i-a fost respins pe 21.11.2019.

Cu ocazia audierii primei persoane vătămate, fiind vorba despre un bărbat, acesta a menționat că o persoană de sex feminin de aproximativ 45-50 ani, brunetă, de 1,65 m, l-a abordat spunându-i că este vecina de la scara B și ar dori să-1 viziteze în cursul serii. Acesta a acceptat invitația și, în jurul orei 20:00, pfemeia a venit singură acasă la el. în continuare bărbatul a susținut că i-a dat din portofel suma de 50 de lei, iar aceasta a cumpărat Red Bull și o șampanie pentru copii fără a-i mai da restul de bani. Au stat până în jurul orei 3.00, după care s-au culcat în același pat. Când s-a trezit a doua zi, persoana vătămată a constatat că femeia plecase, iar din apartament îi lipseau următoarele bunuri: TV LCD Samsung, telefon mobil marca Samsung, tabletă marca Samsung și suma de 2.000 euro pe care o avea în portofel. Un alt caz se referă la un bărbat care, la fel, a cunoscut-o pe femeie, însă, de data aceasta într-o sală de jocuri de noroc. Au mers acasă, iar apoi a observat că ea a plecat cu borseta lui, ce conținea bani și înscrisuri. Cea de-a treia persoană vătămată a relatat că a mers la un motel din Satul de Vacanță împreună cu un prieten, unde trebuia să se întâlnească cu două prostituate cu care urma să întrețină relații sexuale. Cu această ocazie a cunoscut-o pe inculpată, care se afla cazată în camera nr. 1 și cu care a întreținut raporturi sexuale. A doua zi, fiind anunțat că i-a intrat în cont salariul din Italia, s-a deplasat la UniCredit Bank de unde a ridicat suma de 1515 euro. După ce a scos banii, a revenit în camera nr. 1 a motelului, i-a oferit femeii 100 euro pentru a întreține relații sexuale fără să-i spună că are supra lui o sumă mare de bani. Ulterior, a trimis-o pe să cumpere o sticlă de vin pe care au consumat-o împreună după care au întreținut relații sexuale. La un moment dat, a adormit, iar când s-a trezit a constatat că este singur în cameră și căutând în buzunarul gecii a constatat lipsa sumei de 1400 euro.

Cea de-a patra victimă a fost racolată tot într-o sală de jocuri de noroc, au mers acasă, au întreținut relații sexuale, iar a doua zi, când s-a trezit din somn (consumase băuturi alcoolice cu o seară înainte) a observat că îi lipsea 4.200 lei din borsetă. În cel de-al cincilea caz este vorba despre un bărbat care a sunat în urma unui anunț găsit pe internet, vorbind astfel cu inculpata. Persoana vătămată a relatat că împreună cu escorta a consumat băuturi alcoolice după ce, în prealabil acesta mai consumase un număr de cinci beri. Totodată, a precizat că, din cauza oboselii, și a consumului de alcool, a adormit, constatând ulterior că a rămas singur în locuință și din buzunarul pantalonilor îi lipsea suma de 3.650 euro. Femeia a recunoscut că practică prostituția și că a închiriat un apartament în zona Cireșica. Însă, a precizat că două dintre fapte nu și le asumă. Doar că probele anchetatorilor au relevat altceva, astfel că femeia a ajuns la închisoare.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar fundul, nu-i ustura? Pai cu 50 de lei vrei si redbul, sampanie si pixda? Si laba-i mai scumpa.
0
0
IO CU MUSCHII CA OTELU FUTE FATA CUM E MIELU.
1
6
Nu este corect, si platita si cu furatul este prea mult.
5
1
acum ajungi la penitenciar, sa te gandesti daca a meritat
6
1
bine le a facut, la cutupanii prostuti care le trebuia pasarica !
12
2
Ei,cum este acum cu violenta asupra sexului frumos?Nu merita sa-i rupi dintii?Dar si prostii-si merita soarta!Cel mai sigur e la hotel ca sunt camere video la receptie sa nu zica zdreanta ca-i viol,te duci cu bani strictul necesar,mananci si bei cat vrei dupa terminarea sedintei si ai scapat de pocnitoare!Si daca tot esti urat,prost si platesti de ce sa mergi cu moaste,mumii,creponate?
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108